• ΤΕΣΤ MANTUX

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #94780  από eleni POL
 Σάβ Σεπ 21, 2013 11:39 pm
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σε ένα φύλλο οδηγιών που μας είχαν δώσει στο σχολείο-τότε που δουλεύανε- για τον εμβολιασμό:
[...] το τεστ ανίχνευσης της φυματίωσης -MANTUX-αντενδείκνυται σε άτομα με:σακχ διαβήτη,...,νεφρική ανεπάρκεια,και σε χρήστες ανοσοκατασταλτικών φαρμάκων.

Σε ερώτηση στη νευρολόγο μου μου απάντησε οτι ισχύει.Δε μπόρεσα να πάρω άλλη απάντηση.Μήπως κάποιος ξέρει γιατί?

Σας το εχει αναφέρει κάποιος?

'Οσοι δουλεύουν σε υγειονομικά επαγγέλματα πάντως είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν κάθε τρία χρόνια.
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #94788  από Π.Μ79
 Κυρ Σεπ 22, 2013 12:27 pm
eleni POL έγραψε:ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σε ένα φύλλο οδηγιών που μας είχαν δώσει στο σχολείο-τότε που δουλεύανε- για τον εμβολιασμό:
[...] το τεστ ανίχνευσης της φυματίωσης -MANTUX-αντενδείκνυται σε άτομα με:σακχ διαβήτη,...,νεφρική ανεπάρκεια,και σε χρήστες ανοσοκατασταλτικών φαρμάκων.

Σε ερώτηση στη νευρολόγο μου μου απάντησε οτι ισχύει.Δε μπόρεσα να πάρω άλλη απάντηση.Μήπως κάποιος ξέρει γιατί?

Σας το εχει αναφέρει κάποιος?

'Οσοι δουλεύουν σε υγειονομικά επαγγέλματα πάντως είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν κάθε τρία χρόνια.
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
Στο τεστ Mantoux, τα αποτελέσματα λαμβάνονται σύμφωνα με την αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος, μετά την ένεση στο χέρι.

Άτομο το οποίο παίρνει ανοσοτροποιητική αγωγή, η αντίδραση και βέβαια το αποτέλεσμα, δε θα είναι αξιόπιστα.