ΠΟΝΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

όποιος δεν μπορεί να καταλάβει την σιωπή σου.πως είναι δυνατόν να καταλάβει τα λόγια σου...
Σκλήρυνση κατά πλάκας
nina1972 έγραψε:Γιάννηηηηηηηηηηηηη αν μπορώ θα σε ψηφίσω και με τα δυο χέρια!!!!
Γιαγιά Κασσάνδρα.......πώς να διαφωνήσω.......
Ρε παιδιά....μην ασχολείστε με ΜΙΛΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ και άλλα ευγενή φρούτα της TV..... Αυτοί δουλειά τους (κάπως πρέπει να βγάλουν μεροκάματο) και μεις δική μας!
Παρακαλώ πείτε μου κάτι....πονάει κανείς ή μόνο εγώ;;;;;;;;
Kαλώς όρισες, έστω και καθυστερημένα, Νίνα!
Βέβαια, αν και τα μήλα και τα πορτοκάλια και μέχρι και τ'αχλάδια με την ουρά είναι ευγενή κι έχουν και βιταμινούλες, τα ιατρικά φρουτα της TV μας δειχνουν την αγενέστατη φύση τους όταν φέρνονται σα σαπρόφυτα, όπως βλέπουμε παραπάνω: ας τ'αφήσουμε λοιπόν στο κομπόστ, ειναι η φυσική τους θέση.
Τώρα για τους πόνους, πολλοί έχουμε και πολλών ειδών εδώ, αλλά και μόνο με το να τ'αναφέρεις, μερικοί θεωρούν ότι τους ενοχλείς: χαρακτηρίζουν μάλιστα τον πόνο μέχρι και σαν κακή συμπεριφορά...![]()
![]()
![]()
Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Κώστας έγραψε:Το να είσαι "μέσα στο χορό" αλλά ουσιαστικά έξω απ΄ αυτόν, σου δίνει το κουράγιο να λες ότι το παλεύω, προσπαθώ κλπ και να στέλνεις μηνύματα αισιοδοξιας............Ποσο δικιο εχεις Κωστα..........
Όταν όμως είσαι καθηλωμένος στο αμαξίδιο, η όποια προσπάθεια φαντάζει και είναι γιγάντια.............
nina1972 έγραψε:Γιάννηηηηηηηηηηηηη αν μπορώ θα σε ψηφίσω και με τα δυο χέρια!!!!πονάωστον αυχένα εδώ και μια βδομαδα Νινα!Αν συνεχιστεί Δευτέρα έφυγα για νευρολόγο,διότι είναι πόνος & περιστασιακά κάψιμο.....όλοι πονάμε εδω μέσα!!!! Ουδείς εξαιρετέως!!!!
Γιαγιά Κασσάνδρα.......πώς να διαφωνήσω.......
Ρε παιδιά....μην ασχολείστε με ΜΙΛΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ και άλλα ευγενή φρούτα της TV..... Αυτοί δουλειά τους (κάπως πρέπει να βγάλουν μεροκάματο) και μεις δική μας!
Παρακαλώ πείτε μου κάτι....πονάει κανείς ή μόνο εγώ;;;;;;;;
giannis έγραψε:Κωνσταντίνα, θα συμφωνήσω ότι η φαντασία μας διακρίνει (αν και όχι μόνο αυτή, εγώ συνηθίζω να λέω ότι οι άνθρωποι είμαστε τα πάθη μας), όμως μόνη δεν αρκεί. Έτσι δεν είναι; Χρειάζεται και η θέληση. Αν εγώ φαντασιωθώ ότι κατάφερα να είμαι με τη σύντροφο των ονείρων μου αυτό δεν αρκεί για την έχω. Χρειάζεται και η θέληση να την κατακτήσω, αλλά και η δική της θέληση να είναι μαζί μου. Αλλιώς είμαι απλά ένας σχιζοφρενής με εμμονές και ψευδαισθήσεις...Γιάννη και βέβαια δε μας διακρίνει μόνο η φαντασία, αλλά όταν μιλώ για φαντασία δεν εννοώ τη φαντασίωση η την επιθυμία, αλλά τη δυνατότητα-ικανότητα-επινοητικότητα-εφευρητικότητα να βρίσκεις τρόπους να απολαμβάνεις τη ζωή με ότι έχεις.
![]()
![]()
![]()
giannis έγραψε:Μα, Κώστα γι' αυτό το έγραψα. Εκεί ήθελα να εστιάσω. Στη θέληση του συγκεκριμένου ανθρώπου. Έχεις απόλυτο δίκιο, το ίδιο σκέφτηκε κι εγώ.Αυτή η μειωμένη μου αντίληψη...
![]()