• εκπομπη στο star

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #94642  από nina1972
 Πέμ Σεπ 19, 2013 5:51 pm
Δεν κατάλαβα για τι πράγμα διαφωνούμε.....είμαι ξανθιά;;;;;;;;;;;
 #94644  από giannis
 Πέμ Σεπ 19, 2013 6:01 pm
Νίνα, το εκλαμβάνω ως ψήφο εμπισύστοσύνης. Θα θέσω υποψηφιότητα στις Δημοτικές, το αποφάσισα :character-oldtimer:

:greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #94646  από anastasis
 Πέμ Σεπ 19, 2013 6:17 pm
giannis έγραψε:
anastasis έγραψε:Βρε Γιαννη μια παρακληση μονο...οσο και να μην συμφωνεις και σε ολα να εχεις δικιο ας μαν ευχομαστε για κανεναν ανθρωπο να γινει "καθιστουλης" οπως λες ακομα και αν προκειται για τον εχθρο μας...καλο βραδυ.
Αναστάση, σε ποιο σημείο διαπίστωσες άμεση ή έμμεση ευχή για κάτι κακό απο εμένα προς οποιονδήποτε συνάνθρωπο; Το μόνο που δεν μπορείς να μου προσάψεις είναι αυτό. Έκανα κριτική, πολύ σκληρή κριτική. Αυτό το δεχομαι και δεν το μετανοιώνω. Ακόμη και η κακία αν θέλεις είναι ένα ανθρώπινο ελάττωμα. Η εκμετάλλευση της υγείας και της ελπίδας χιλιάδων (με τους συγγενείς ακόμη περισσοτέρω) ανθρώπων, όμως δεν είναι ελάττωμα. Είναι ένα χαρακτηριστικό που κατατάσσει σε άλλο είδος του ζωικού βασιλείου (και όχι του πραγματικού, αλλά του μυθικού) τον φέροντα το χαρακτηριστικό αυτό. Το λογοπαίγνιο με το όνομα του συγκεκριμένου κτήνους λοιπόν -θα με συγχωρήσετε, αλλά θα το γράψω- μόνο τους δήθεν μπορεί να ενοχλήσει, από τη στιγμή που κάνει τόσο βρώμικο παιχνίδι η συγκεκριμένη, σε συνεργασία με την κυρία ΦΡΑΠΕΛΙΑ.

Άντε, γιατί αρχίζω να θυμώνω πάλι...

Μα οταν λες "Η μελλουσα καθιστουλα" ειναι σα να προδικαζεις το μελλον της...αυτο ειναι που μου φανηκε καπως...Και η ενσταση μου πανω σε αυτο ηταν και μονο, αν το διατυπωσα λαθος ζητω συγγνωμη...Και εγω δε συμφωνω με πολλα απο οσα παρουσιαστηκαν αλλα ευχομαι για εκεινη και για ολο το κοσμο να ειναι οσο καλυτερα γινεται...Τελος το βρωμικο παιχνιδι που φαινεται?Πιο πολυ αγνοια θα ελεγα εγω... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #94649  από giannis
 Πέμ Σεπ 19, 2013 7:01 pm
anastasis έγραψε:
giannis έγραψε:
anastasis έγραψε:Βρε Γιαννη μια παρακληση μονο...οσο και να μην συμφωνεις και σε ολα να εχεις δικιο ας μαν ευχομαστε για κανεναν ανθρωπο να γινει "καθιστουλης" οπως λες ακομα και αν προκειται για τον εχθρο μας...καλο βραδυ.
Αναστάση, σε ποιο σημείο διαπίστωσες άμεση ή έμμεση ευχή για κάτι κακό απο εμένα προς οποιονδήποτε συνάνθρωπο; Το μόνο που δεν μπορείς να μου προσάψεις είναι αυτό. Έκανα κριτική, πολύ σκληρή κριτική. Αυτό το δεχομαι και δεν το μετανοιώνω. Ακόμη και η κακία αν θέλεις είναι ένα ανθρώπινο ελάττωμα. Η εκμετάλλευση της υγείας και της ελπίδας χιλιάδων (με τους συγγενείς ακόμη περισσοτέρω) ανθρώπων, όμως δεν είναι ελάττωμα. Είναι ένα χαρακτηριστικό που κατατάσσει σε άλλο είδος του ζωικού βασιλείου (και όχι του πραγματικού, αλλά του μυθικού) τον φέροντα το χαρακτηριστικό αυτό. Το λογοπαίγνιο με το όνομα του συγκεκριμένου κτήνους λοιπόν -θα με συγχωρήσετε, αλλά θα το γράψω- μόνο τους δήθεν μπορεί να ενοχλήσει, από τη στιγμή που κάνει τόσο βρώμικο παιχνίδι η συγκεκριμένη, σε συνεργασία με την κυρία ΦΡΑΠΕΛΙΑ.

Άντε, γιατί αρχίζω να θυμώνω πάλι...

Μα οταν λες "Η μελλουσα καθιστουλα" ειναι σα να προδικαζεις το μελλον της...αυτο ειναι που μου φανηκε καπως...Και η ενσταση μου πανω σε αυτο ηταν και μονο, αν το διατυπωσα λαθος ζητω συγγνωμη...Και εγω δε συμφωνω με πολλα απο οσα παρουσιαστηκαν αλλα ευχομαι για εκεινη και για ολο το κοσμο να ειναι οσο καλυτερα γινεται...Τελος το βρωμικο παιχνιδι που φαινεται?Πιο πολυ αγνοια θα ελεγα εγω... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
Κακώς το παίρνεις έτσι. Δεν προδικάζω το μέλλον κακενός. Εδώ δεν ξέρω το δικό μου, θα προδικάσω της σιλικονάτης, που δεν ξέρει κι από ποιό κρεβάτι θα σηκωθεί αύριο το πρώί;
Όσο για το βρώμικο παιχνίδι φίλε, αν δεις και ακούσεις πάλι τη συνέντευξη στην κυρία ΦΡΑΠΕΛΙΑ, θα παρατηρήσεις πλάνα από το νοσοκομείο με σόου και συμμετοχή όλης της οικογένειας και την ίδια να λέει "αν έστω και ένας έρθει εκεί θα έχω πετύχει" ή κάπως έτσι (δεν αντέχω να ξαναδώ την αηδία, sorry). Η φραπελιά πληρώθηκε, η σιλικονάτη πλάσαρε πάλι τα κάλη της για να βρει κάνα νέο πελάτη, οι κυράδες που παρακολουθούν αγόρασαν ελπίδα για τους συγγενείς και ζήσαν αυτοί πλουσιότεροι κι εμείς με την ms. Αυτά.
 #94651  από litsa
 Πέμ Σεπ 19, 2013 7:34 pm
πως ειναι δυνατόν να παρουσιάζεται η γκουρού , ''γκουρού''???? είναι δυνατόν ??? πόσα πήρανε για να την προβάλουν? απ όποια πλευρά και να το δεις, αθέμιτο είναι, απο την πλευρά των νευρολόγων ? γιατί δεν υπάρχουν άλλοι ?? και άλλοι???
ή μήπως δίνει αγωγή που δεν δίνουν οι άλλοι ??
τι σόι γκουρού είναι???
παίζουν με τον πόνο μας??

ε πρώτη φορά θα είναι??

α ρε σανίδα που τους χρειάζεται!
 #94654  από LL--MM
 Πέμ Σεπ 19, 2013 10:00 pm
giannis έγραψε:
anastasis έγραψε:Μα οταν λες "Η μελλουσα καθιστουλα" ειναι σα να προδικαζεις το μελλον της...αυτο ειναι που μου φανηκε καπως...Και η ενσταση μου πανω σε αυτο ηταν και μονο, αν το διατυπωσα λαθος ζητω συγγνωμη...Και εγω δε συμφωνω με πολλα απο οσα παρουσιαστηκαν αλλα ευχομαι για εκεινη και για ολο το κοσμο να ειναι οσο καλυτερα γινεται...Τελος το βρωμικο παιχνιδι που φαινεται?Πιο πολυ αγνοια θα ελεγα εγω... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
Κακώς το παίρνεις έτσι. Δεν προδικάζω το μέλλον κακενός. Εδώ δεν ξέρω το δικό μου, θα προδικάσω της σιλικονάτης, που δεν ξέρει κι από ποιό κρεβάτι θα σηκωθεί αύριο το πρώί;
Όσο για το βρώμικο παιχνίδι φίλε, αν δεις και ακούσεις πάλι τη συνέντευξη στην κυρία ΦΡΑΠΕΛΙΑ, θα παρατηρήσεις πλάνα από το νοσοκομείο με σόου και συμμετοχή όλης της οικογένειας και την ίδια να λέει "αν έστω και ένας έρθει εκεί θα έχω πετύχει" ή κάπως έτσι (δεν αντέχω να ξαναδώ την αηδία, sorry). Η φραπελιά πληρώθηκε, η σιλικονάτη πλάσαρε πάλι τα κάλη της για να βρει κάνα νέο πελάτη, οι κυράδες που παρακολουθούν αγόρασαν ελπίδα για τους συγγενείς και ζήσαν αυτοί πλουσιότεροι κι εμείς με την ms. Αυτά.
:text-thankyouyellow: Ευχαριστούμε, Γιάννη, το να εκθέσεις τα οφθαλμοφανή αποδεικνύεται απαραίτητο... Έρχεται η "παρά λιγο", έστω, καθιστούλα, με το φάσμα της απειλής ότι, αν δεν πάμε στη φραπελιά, είμαστε "εν δυνάμει" καθιστούληδες όοολοι μας. Και να προδικάσεις το μέλλον της έτσι εσύ, εγώ, όλοι μας, δε χάθηκε ο κόσμος, δεν έχουμε τη... σοφία της φραπελιάς. :confusion-shrug:

Τώρα όμως η φραπελιά η ίδια, με ποιά άγνοια μπορεί να δικαιολογήσει το ότι προδικάζει αυτή; Να περιορζόμαστε σε ευχολόγια ειναι υποκριτικο. Αυτή προφανώς δεν ξέρει την τύφλα της απο τους ανθρώπους που ξαποστέλνονται από τα δημόσια νοσοκομεια όπου, καλώς ή κακώς, κουράρονταν, επειδή είναι ανασφάλιστοι, αφού αρνήθηκαν τα ΚΕΠΑ να τους αναγνωρίσουν αναπηρία... Δεν απευθυνεται στους συνασθενείς, αλλά στις ...τσέπες τους, δεν ενδιαφέρεται παρά για τα ορθά (όχι βέβαια τα σωστά πράματα, μα και για το όνομα της σιλικονάτης, και για όσους είναι ακόμα όρθιοι, -"εύκολες περιπτώσεις" και ΙΔΙΩΣ με την πιο ιατρική ορολογία της λέξης) και βέβαια, αποκλειστικά όσοι απ'αυτούς θα δώσουν :twocents-mytwocents: :twocents-twocents: :twocents-twocents: :twocents-twocents:

Τώρα δικαιολογειται όσοι δουλεύουν σε νοσοκομεία, ιδιωτικά και μη, να έχουν την άγνοια των καταστάσεων αυτών, είτε επωφελούνται άμεσα απ'αυτές είτε όχι;
Πως το είπες κιόλας; "ΡΕ ΟΥΣΤ!!!" :clap: :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek:

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Παρ Σεπ 20, 2013 9:21 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #94666  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Σεπ 20, 2013 9:19 am
Βαρεθηκα ....ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΛΕΩ ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ......ΔΕΝ περιμενω απολυτως τιποτα απο τετοιες εκπομπες ! ΤΙΠΟΤΑ ! Αν καποιος θελει να παρουσιασει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ της σκπ ή και καποιας αλλης χρονιας βασανιστικης παθησης , θα κανει άλλου ειδους εκπομπη .....Οχι σαν αυτες που εχουμε δει .......Αλλου ειδους !!! Δεν μπαινω σε λεπτομερειες ....ΒΑΡΙΕΜΑΙ....ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ να λεω τα ιδια και τα ιδια.......ΒΑΡΕΘΗΚΑ...ΒΑΡΕΘΗΚΑ λεω τα βασανα μου.....ΒΑΡΕΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑ.......ΥΓ. Μια εκπομπη , που ασχολειται , οχι μονο με χρονιες και σπανιες παθησεις , αλλά ΚΑΙ με τα προβληματα που αυτες προκαλουν στους πασχοντες και τις οικογενειες τους ειναι η διαδικτιακη ''ΑΜΕΑ Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ'' !!!!!!!Ασχολειται συνεχως ΚΑΙ με μας .....Την παρακολουθω ...... :greetings-waveyellow:
 #94675  από marian77
 Παρ Σεπ 20, 2013 12:37 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Βαρεθηκα ....ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΛΕΩ ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ......ΔΕΝ περιμενω απολυτως τιποτα απο τετοιες εκπομπες ! ΤΙΠΟΤΑ ! Αν καποιος θελει να παρουσιασει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ της σκπ ή και καποιας αλλης χρονιας βασανιστικης παθησης , θα κανει άλλου ειδους εκπομπη .....Οχι σαν αυτες που εχουμε δει .......Αλλου ειδους !!! Δεν μπαινω σε λεπτομερειες ....ΒΑΡΙΕΜΑΙ....ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ να λεω τα ιδια και τα ιδια.......ΒΑΡΕΘΗΚΑ...ΒΑΡΕΘΗΚΑ λεω τα βασανα μου.....ΒΑΡΕΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑ.......ΥΓ. Μια εκπομπη , που ασχολειται , οχι μονο με χρονιες και σπανιες παθησεις , αλλά ΚΑΙ με τα προβληματα που αυτες προκαλουν στους πασχοντες και τις οικογενειες τους ειναι η διαδικτιακη ''ΑΜΕΑ Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ'' !!!!!!!Ασχολειται συνεχως ΚΑΙ με μας .....Την παρακολουθω ...... :greetings-waveyellow:
:bow-yellow: :bow-yellow:

Συμφωνώ απόλυτα!!!!
 #94679  από nina1972
 Παρ Σεπ 20, 2013 1:42 pm
Γιάννηηηηηηηηηηηηη αν μπορώ θα σε ψηφίσω και με τα δυο χέρια!!!!

Γιαγιά Κασσάνδρα.......πώς να διαφωνήσω.......

Ρε παιδιά....μην ασχολείστε με ΜΙΛΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ και άλλα ευγενή φρούτα της TV..... Αυτοί δουλειά τους (κάπως πρέπει να βγάλουν μεροκάματο) και μεις δική μας!

Παρακαλώ πείτε μου κάτι....πονάει κανείς ή μόνο εγώ;;;;;;;;
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11