• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #9370  από LL--MM
 Τετ Σεπ 30, 2009 1:40 pm
Δεν είναι πως δε συμφωνώ μαζί σας αλλά, όπως και να το κάνουμε, δε μας νοιάζει τόσο το γεγονός ότι μας λυπούνται, αλλά το ότι ο οίκτος αυτός είναι το στοιχείο στο οποίο βασίζονται για να μας αποκλείσουν από την όποια άλλη δραστηριότητα κρατάν για τον εαυτό τους, με την υπεροψία της υγείας τους όταν εξαρτώμαστε από αυτό το είδος ατόμων... :evil:

Καλή αρχή, Mary_d_ath, καλό κουράγιο, ίσως αυτό το άτομο καταλαβαίνει περισσότερα απ' ότι δείχνει, και τουλάχιστον, ΔΕΝ είναι σαν τα προαναφερόμενα...

Καλημέρα σε όλους, η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #9384  από litsa
 Τετ Σεπ 30, 2009 4:11 pm
ειμαστε στην 100 σελίδα!!!!!!!!!!!!

άντε και στις 1000!!!!!!!!!!!!!!!

και ελπίζουμε το αφεντικό να μας κεράσει κανένα γλυκάκι !!!!!!!!!!!
 #9391  από BISTONAS
 Τετ Σεπ 30, 2009 4:52 pm
δεν ξερω για το αφεντικο αλλα ενα γλυκακι του κουταλιου να το τραταρουμε εμεις :?:
Συνημμένα
3175-kidoni-mpeltes-by-elenikolas[1].jpg
3175-kidoni-mpeltes-by-elenikolas[1].jpg (2.61 KiB) Προβλήθηκε 201 φορές
 #9403  από BISTONAS
 Τετ Σεπ 30, 2009 8:48 pm
δε σας αρεσε το γλυκο του κουταλιου :?: :?: εχουμε και τουρτα σοκολατα :!: :!: :!: ;)
Συνημμένα
images[6].jpg
images[6].jpg (4.32 KiB) Προβλήθηκε 183 φορές
 #9410  από Maria77
 Πέμ Οκτ 01, 2009 12:30 am
Εγώ θα πάρω ένα κομμάτι απο την τούρτα σοκολάτα! :D
Μμμμμμ! Υπέροχη!

Καλή σας νύχτα, φιλιά! Τα λέμε αύριο :D
 #9424  από Γιούλη Κ.
 Πέμ Οκτ 01, 2009 12:56 pm
Καλημέρα και καλό μήνα :lol: :lol: :lol:

Τελικά ο υπολογιστής και συγκεκριμένα το facebook είναι μεγάλο κόλλημα :roll: και φώναζα στο γιο μου :roll: αλλά αυτός είναι μαθητής... κι έχει φτάσει στην Γ' λυκείου, ε! νομίζω πως τώρα πρέπει να ξεκολλήσει... οκ! τα έχει καταφέρει εκτιμώ, ο καιρός θα δείξει :roll:

Το καφεδάκι μου το ήπια, εσείς; άντε γιατί σκούριασα :oops: Ευτυχώς όλα πάνε καλά με τη μέση :lol: βέβαια χρειάζεται προσοχή :evil: αλλά από Δευτέρα ξεκινάω το γνωστό πρόγραμμα φυσικοθεραπειών για τη σκπ μ' ένα μικρό κομμάτι, αφιερωμένο στη μέση :evil:

Νέα δεν έχω καθόλου... που να τα βρω άλλωστε :roll:

Mary_d_ath χαίρομαι πολύ για σένα :D είναι όμορφο ν' ασχολείσαι με κάτι που σ' ενδιαφέρει :D πάντα τέτοια και να ξέρεις πως αν κάτι το θέλεις πολύ, τότε όλο το σύμπαν συνομωτεί για να το πετύχεις :D (κλεμμένο, αλλά ωραίο :roll: )

Και πάλι ευχές για έναν ήσυχο καινούργιο μήνα σε όλους :lol: Τα λέμε... φιλιά :lol:
 #9447  από αλεξανδρος1
 Πέμ Οκτ 01, 2009 6:07 pm
Καλησπέρα σε όλοι την παρέα.
Mary συγχαρητήρια για την δουλειά και καλή αρχή. Τι κάνετε πώς τα παιρνάτε όλα καλά; Επέστρεψε η κόρη και γίνεται χαμός στο σπίτι όλη την ώρα είμαστε στην γύρα γιατί κλείστηκε λίγο απότομα μέσα και έχει μία γρίνια άλλο πράγμα.
Καλά τα γλυκάκια αλλά θα προτιμούσα ένα καφεδάκι για να φύγει και η κούραση απο την δουλειά.
 #9465  από ioanna_melina
 Πέμ Οκτ 01, 2009 9:29 pm
καλό μήνα σε όλους! :D
Μαίρη μπράβο για τη δουλειά,καλή αρχή!Α!Αλέξανδρε καλώς όρισε η κορούλα και να σε ενημερώσω οτι από δευτέρα θα είμαστε γείτονες!θα μένω σε μια από τις διπλανές πόλεις για 1χρόνο! Τα γλυκά που βάλατε είναι φοβερά,τα είδα,ζήλεψα και τη χτύπησα την πουτίγκα!Πήρα και 4κιλά....
 #9468  από elena
 Πέμ Οκτ 01, 2009 9:41 pm
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!!

Εύχομαι καλό μήνα σε όλους!!!
και ελπίζω να είστε όλοι πάντα καλά...

καλό βράδυ
elena trikolore :D
 #9472  από litsa
 Πέμ Οκτ 01, 2009 9:59 pm
Τα γλυκά που βάλατε είναι φοβερά,τα είδα,ζήλεψα και τη χτύπησα την πουτίγκα!Πήρα και 4κιλά....

xe xe!! ήσουν που ήσουν θεόχοντρη τώρα δεν θα χωράς την πόρτα!!!!
τι να πω και εγώ που εβαλα 12? και σαν να έχασα 2 !!!!!
ναι προσπαθώ!! να χάσω κιλά!!

δηλαδή δεν θα σε έχουμε στα μέρη μας???
  • 1
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 2901