Καλημέρα σε όλους! Είμαι η Νίνα, ετών 41 με πιθανή σκπ..... Δεν βάλαμε υπογραφή ακόμα.... Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πράγματα που πιθανόν τα έχετε ακούσει πολλές φορές.....Εγώ έκανα μια μαγνητική εγκεφάλου πριν 5μηνο γιατί "άκουγα" την καρωτίδα μου....πιθανόν είχε ανέβει η ενδοκράνια πίεση για κάποιο λόγο, γιατί μετά την παρακέντηση δεν το ξαναάκουσα.....Η μαγνητική λοιπόν έδειξε αρκετές αλλοιώσεις στη λευκή ουσία, αλλά δεν είναι σίγουροι αν είναι απομυελίνωση....Λοιπές εξετάσεις καλές - εκτός από τα δυναμικά πεδία - και είμαι ασυμπτωματική.... Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι με πονάνε οι παλάμες μου(και τα δάχτυλα) και τα πέλματα και είναι ζεστά....είναι αυτά συμπτώματα;; Και μια ακόμα ερώτηση: μετά την παρακέντηση έχω ενόχληση και στη μέση.... μπορεί να δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα από την εξέταση ή είναι κι αυτό σύμπτωμα;
Kαλημέρα Νίνα!
Απ' ότι έχω διαβάσει - και καταλάβει - τα συμπτώματα είναι τόσο διαφορετικά στον καθένα... δακτυλικο αποτύπωμα, αν θυμαμαι καλά την έκφραση.
Η παρακέντηση, την έχω κι εγώ πρόσφατη, με ταλαιπώρησε κι εμένα για κάμποσες μέρες μετά με πόνο και δυσκαμψία στον αυχένα και τη μέση.
Με ξεκούραση μερικές μέρες αισθάνθηκα καλύτερα. Α, και μπόλικο νερό...
Μιας κι ακόμα είσαι στις εξετάσεις σου εύχομαι ότι καλύτερο!