• υποτροπή;

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #94064  από βικακι
 Τρί Αύγ 27, 2013 9:35 am
Καλημέρα παιδιά,ξέρω οτι το έχουμε συζητήσει αρκετές φορές αλλά θα ήθελα να σας πω τι μου συμβαίνει.Εχει εδώ και 2 εβδομάδες που είμαι χάλια.Δεν έχω κουράγιο να περπατήσω 5 μέτρα,νιώθω συνέχεια κουρασμένη,πονάνε υπερβολικά τα πόδια μου (είμαι συνέχεια με μπρουφέν)τα νιώθω βαριά,βουίζει συνεχώς το κεφάλι μου και είμαι σε μια κατάσταση γενικως ζόμπι.Μουδιάσματα που να διαρκούν πάνω απο 24ωρο δεν έχω αλλά δεν αντέχω αλλο αυτην την κατασταση.Πρέπει να πω, πως ξεκουράζομαι πολύ και δεν είμαι σε ζεστα μέρη.Τι να κάνω;Να πάω στο γιατρό ή θα μου πει οτι αυτά είναι φυσιολογικα και θα μου πασάρει αγχολιτικά;Ειμαι με gillenya εδώ και 2 χρόνια.Ευχαριστω που με ακούσατε!
 #94079  από eleni POL
 Τετ Αύγ 28, 2013 2:02 pm
Καταρχήν να πας στο γιατρό,να μην πάρεις αγχολυτικά ομως.Προσπάθησε να γυμνάζεσαι οταν είσαι καλύτερα και να μη το σκέφτεσαι πολύ.Περαστικά και γρήγορα.

.
 #94080  από costas1968
 Τετ Αύγ 28, 2013 4:21 pm
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΖΕΣΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑ.Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΗΔΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΒΑΡΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΗΔΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.
ΜΑΛΛΟΝ Η ΝΟΣΟΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ..ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ , ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΠΑΙΡΝΩ.
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΥΦΑ ΤΗΣ ΣΚΠ ΚΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ..ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.
ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ.
:scared-eek:
 #94085  από Dimitris-56
 Τετ Αύγ 28, 2013 10:19 pm
Καλησπέρα και εγώ είμαι στην ίδια κατάσταση καλύτερα να πας στον γιατρό
εγώ θα πάω αύριο είναι πολύ καλός και ότι μου πει θα κάνω του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη Και σίγουρα μεγάλο ρόλο παίζει ο καιρός αλά το περισσότερο είναι η κακή ψυχολογία
 #94092  από yamd
 Πέμ Αύγ 29, 2013 8:00 am
Παιδια εγω αυτη την κατασταση που περιγραφετε την εχω πανω απο χρόνο. Κάθε μέρα έχω κάτι. Δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα να είμαι καλά από τότε που ξεκινήσανε τα πρώτα συμπτώματα είναι φυσιολογικό? Ο γιατρός στην κλινική εικόνα δεν βλέπει κάτι. Σε σας φαίνεται?
 #94103  από βικακι
 Πέμ Αύγ 29, 2013 2:35 pm
ευχαριστω βρε παιδιά για την υποστηριξη.Σήμερα πηγα σε παθολογο γιατι εβγαλα στην γάμπα μια μεγαλη μελανια με καρουμπαλο μέσα ,χωρις να εχω χτυπησει πουθενα.Μου ειπαν οτι ειναι θρομβωση και μου εδωσαν εξετάσεις.Λέτε να ειναι παρενεργεια απο το gillenya;Ο νευρολογος μου σαν να τον ακουσα λιγο αγχωμενο.Θα δειξει...
 #94128  από Dimitris-56
 Παρ Αύγ 30, 2013 9:51 pm
Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά