• ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΚΠ ..... Εν έτει 2012..

• Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #92178  από Ammochostos
 Σάβ Ιουν 22, 2013 8:24 pm
Διάβαζα την πρώτη σελίδα αυτού του θέματος...Λίγες λιτές λέξεις απο την Λίτσα στις 20/7/2012 που έμελλε να αλλάξουν τη ζωή αρκετών απο εμάς.
Επειδή θυμούμαι πολύ χαρακτηριστικά σε ποιά κατάσταση βρισκόμουν όταν διάβαζα αυτές τις λέξεις πριν απο ένα σχεδόν χρόνο, εχω να πώ ένα πράγμα... :text-thankyouyellow: ΛΙΤΣΑ!!!!
 #92696  από ΣΑΚ
 Πέμ Ιούλ 04, 2013 10:27 am
Καλημέρα σε όλους. Είμαι νέο μέλος και όπως έγραψα σε ανάρτηση για να συστηθώ, θα το παλέψω & με συμπληρώματα για να βοηθήσω την σύζυγό μου που διαγνώστηκε πρόσφατα με MS, να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Υποσχέθηκα να ανεβάσω συμπληρώματα που βοηθάνε και θεωρώ οτι αυτή η ανάρτηση είναι η καταλληλότερη για να το πράξω. Λοιπόν..

Ώς "αντιφλεγμονώδη" που μειώνουν την έκκριση των κυτοκίνων, που "προκαλούν" την αρχή των φλεγμονών(μιας και φαίνεται οτι αν δεν υπάρχει φλεγμονώδη αντίδραση, δεν υπάρχουν και "επιθέσεις") : 1)Ωμέγα 3-6-9, 2) artichoke extract (αγκινάρα), 3) ρίγανη (oregano), 4) βιταμίνη D, 5) σε φυσική μορφή σέλινο, μαϊντανός, θυμάρι (& σαν thyme σε συμπλήρωμα) & βασιλικός

Για την αύξηση της σεροτονίνης που φαίνεται ότι ρυθμίζει το ανοσοποιητικό: 1) st john (βαλσαμόχορτο), 2) Phenylalanine, 3) Phosphatidyl Serine

Για την ενίσχυση παραγωγής μυελίνης: 1) Σύμπλεγμα Β, 2)Choline 3) Ομέγα 3-6-9, 4)έξτρα Φολικό οξύ, 5) έξτρα Β-12,

Για ενέργεια: 1) DMAE, 2) Acetyl-L-carnitine

Για διατήρηση της φαιάς ουσίας: 1) Λεκιθίνη, 2) BCAA

Για ότι απορίες έχετε ενοχλείστε με. Ευχαριστώ

Εννοείται ότι θα επισκεφθώ και εγώ με την σύζυγο τον Γεωργακόπουλο, που από ότι διαβάζω κάνει δουλειά και δίνει φυσικά πιο συγκεκριμένες λύσεις και θα σας πώ και τα συμπεράσματά μου (αν και είμαι ήδη πεπεισμένος για το αποτέλεσμα)
 #92703  από Φαίδρα
 Πέμ Ιούλ 04, 2013 1:07 pm
Εδώ είναι 3 ποστ με ανιοξειδωτικά και ανιφλεγμονώδη της φύσης που ίσως φανούν χρήσιμα.

viewtopic.php?f=43&t=3899
viewtopic.php?f=43&t=3911&p=89590#p89590
viewtopic.php?f=43&t=3951

Το st. John wort, ακόμη και σε Oil είναι κυρίως αντικαταθλιπτικό απ'οσο γνωρίζω και δεν κάνει όσοι το παίρνουν να εκτίθονται στον ήλιο γιατί κάτι κάνει και στο δέρμα. Και τι καλύτερος τρόπος να απορροφήσεις βιταμίνη D από τον ήλιο; Ακόμη και συμπλήρωμα της D να λαμβάνει κάποιος, η έκθεση στον ήλιο είναι απαραίτητη.
Αν ξέρεις κάτι διαφορετικό μοιράσου το μαζί μας..
 #94059  από anty
 Δευ Αύγ 26, 2013 11:22 pm
Καλησπερα! Εχω διαβασει πολλές φορές το θεμα και μου φαινεται πολυ ενδιαφερον αφου ειμαι υπερ των ενναλακτικων θεραπειων. Εχω σκπ 8 χρονια και θεραπεια δεν θελω να κανω με τιποτα!! Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καθολου προβληματα μεχρι τωρα και ενας λογος που το αποφευγω ειναι αυτός. Θα ηθελα να ξερω απο όλους εσας που εχετε ακολουθήσει αυτην την πορεία με τον k. Γεωργακόπουλο αν στις εξετασεις σας εχετε δει διαφορά. Εννοώ στις μαγνητικές. Εχει σταματησει η εξελιξη;;;; Yπάρχουν νεες εστίες. Εχει φυγει καμια;;;;
 #94087  από chako
 Τετ Αύγ 28, 2013 10:25 pm
Καλησπέρα,ακολουθώ τον κ.Γεωργακόπουλο περίπου 1 χρόνο.Αισθάνομαι πολύ καλύτερα και πιστεύω ότι με βοήθησε.
Τώρα όλες οι εστίες που έχω είναι ανενεργές + 1 νέα ανενεργή κατα την διάρκεια της παρακολούθησης-αγωγής Γεωργακόπουλου.
 #94154  από youla
 Δευ Σεπ 02, 2013 12:43 pm
Γεια σας και από εμένα. Διάβασα με πολύ ενδιαφέρον τη συζήτηση και θα παρακαλούσα πολύ όποιος μπορεί να μου πει τι κόστος συνολικά έχει να πας στο συγκεκριμένο γιατρό και να κάνεις τις εξετάσεις. Αναρωτιέμαι αν είναι απαγορευτικό για την τσέπη μου...
Σας ευχαριστώ πολύ :text-thankyouyellow:
 #94158  από anty
 Δευ Σεπ 02, 2013 8:25 pm
youla έγραψε:Γεια σας και από εμένα. Διάβασα με πολύ ενδιαφέρον τη συζήτηση και θα παρακαλούσα πολύ όποιος μπορεί να μου πει τι κόστος συνολικά έχει να πας στο συγκεκριμένο γιατρό και να κάνεις τις εξετάσεις. Αναρωτιέμαι αν είναι απαγορευτικό για την τσέπη μου...
Σας ευχαριστώ πολύ :text-thankyouyellow:
Λοιπον εγω πηρα τηλ. στον συγκεκριμενο γιατρό την προηγουμενη εβδομαδα και μιλησα με την γραμματεα του. Μου ειπε λοιπόν οτι ο γιατρός παίρνει 110ευρώπουλα και οι εξετάσεις κοστίζουν 300 ευρώπουλα.... Οσον αφορα τυχον θεραπεια με βιταμίνες δεν μπορουσε να μου πει γιατι εξαρτάται απ' το τι θα δείξουν οι εξετάσεις....
Τι να πω νομιζω οτι αυτην την εποχή είναι πάρα πολλά τα χρήματα γιατι σίγουρα καθε μηνα θα είναι και άλλα...
 #94308  από sofia13
 Τρί Σεπ 10, 2013 4:28 pm
Να ενημερώσω σχετικά με την πορεία μου όπως συνηθίζουμε καιρό τώρα.
Ολα καλά. Πάω καλά και αυτ'ο μ΄ευχαριστεί πολύ. Ακολουθώ την αγωγή που μου συστάθηκε με βιταμίνες και συμπληρώματα, προχώρησα και στην Πυθαγόρεια διατροφή και βοηθήθηκα πολύ τελικά. Ευχομαι σε όλους μας τα καλύτερα !
Καλώς εχόντων των πραγμάτων, επιστημονικά σε ένα εξάμηνο θα ξαναελεγχθώ.
Ως τότε , καλά να είμαστε όλοι και ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ παιδιά.................
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 32