Καλημέρα σε όλους. Είμαι νέο μέλος και όπως έγραψα σε ανάρτηση για να συστηθώ, θα το παλέψω & με συμπληρώματα για να βοηθήσω την σύζυγό μου που διαγνώστηκε πρόσφατα με MS, να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Υποσχέθηκα να ανεβάσω συμπληρώματα που βοηθάνε και θεωρώ οτι αυτή η ανάρτηση είναι η καταλληλότερη για να το πράξω. Λοιπόν..
Ώς "αντιφλεγμονώδη" που μειώνουν την έκκριση των κυτοκίνων, που "προκαλούν" την αρχή των φλεγμονών(μιας και φαίνεται οτι αν δεν υπάρχει φλεγμονώδη αντίδραση, δεν υπάρχουν και "επιθέσεις") : 1)Ωμέγα 3-6-9, 2) artichoke extract (αγκινάρα), 3) ρίγανη (oregano), 4) βιταμίνη D, 5) σε φυσική μορφή σέλινο, μαϊντανός, θυμάρι (& σαν thyme σε συμπλήρωμα) & βασιλικός
Για την αύξηση της σεροτονίνης που φαίνεται ότι ρυθμίζει το ανοσοποιητικό: 1) st john (βαλσαμόχορτο), 2) Phenylalanine, 3) Phosphatidyl Serine
Για την ενίσχυση παραγωγής μυελίνης: 1) Σύμπλεγμα Β, 2)Choline 3) Ομέγα 3-6-9, 4)έξτρα Φολικό οξύ, 5) έξτρα Β-12,
Για ενέργεια: 1) DMAE, 2) Acetyl-L-carnitine
Για διατήρηση της φαιάς ουσίας: 1) Λεκιθίνη, 2) BCAA
Για ότι απορίες έχετε ενοχλείστε με. Ευχαριστώ
Εννοείται ότι θα επισκεφθώ και εγώ με την σύζυγο τον Γεωργακόπουλο, που από ότι διαβάζω κάνει δουλειά και δίνει φυσικά πιο συγκεκριμένες λύσεις και θα σας πώ και τα συμπεράσματά μου (αν και είμαι ήδη πεπεισμένος για το αποτέλεσμα)