• "Κλεμμένα" μαθήματα ζωής.

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #93923  από LL--MM
 Κυρ Αύγ 18, 2013 10:49 am
fillcinefil έγραψε:Σκεύτομαι και κάποιους που δεν είχαν την ευκαιρία ν'άγαπηθούv. To be or not to be 3)
Περί αόριστου, η απάντηση θα γίνει ποιό κατανοητή, με την παρουσίαση του "παθόντα" στο κλείσιμο.
Όταν τελειώσω με αυτά τα "κλεψιμέικα" θα μπορούε να γίνει ένα νέο ημερήσιο θέμα. Απλά δεν είμαι (καθόλου) σίγουρος για την καθημερινή έξοδο. To be or not to be 39)
fillcinefil έγραψε:
40.jpg
Μην το πάμε και στο αυθαίρετο: To be or not to be 13)
 #93935  από fillcinefil
 Δευ Αύγ 19, 2013 1:34 am
Μακάρι πάντα να ήταν στο χέρι μας. Αρκεί να προσπαθούμε. (κλεφτοδάσκαλε που κλεφτοδίδασκες...)
Άαα γιά σου.
Επανάληψη εστί μήτηρ μαθήσεως.
 #93936  από fillcinefil
 Δευ Αύγ 19, 2013 1:38 am
41.jpg
41.jpg (333.34 KiB) Προβλήθηκε 242 φορές
 #93940  από LL--MM
 Δευ Αύγ 19, 2013 9:32 am
Χασιμο χρόνου είναι η τυφλή αποδοχή της ανέχειας.

Και κάνε κράτει την αποδοχή αυτήν: Σκέψου κι απαίτησε όσα χρειάζεσαι πραγματικά... Mην αφήνεις τον όποιο... "έχοντα" (ή και αυτοονομαζόμενο τέτοιο) να επιμένει ότι "νομίζεις ότι χρειάζεσαι"...

Ρε κλεφτοδάσκαλε, πάλι μπερλουσκόνι γίνεσαι :?: :?: :?: Μόνο οι έχοντες αυτοί ξεφουρνίζουν τετοιες ...ας μην το λέμε. :eusa-naughty:

Ο passenger δεν είναι που είπε "Οι λαοί που δεν έχουν μνήμνη, έχουν μνημόνια"; :greetings-waveyellow:

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τρί Αύγ 20, 2013 1:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #93956  από fillcinefil
 Τρί Αύγ 20, 2013 1:10 am
(ξανά) Αιτούμαι επταήμερης αδείας. :greetings-waveyellow:
IBZM SPECT αυτή την φορά, σύν πανηγύρι στο χωριό.

Κοίτα να δείς που συμφωνώ μαζί σου ασχέτως που εσύ όχι.
Στο εντωμεταξύ θα έχετε και χρόνο για δεύτερες αναγνώσεις (αν και δεν θα τις κάνετε). Μήπως και γλυτώσει κανείς, από την ατέρμονη αναζήτηση, αυτών που έχει ο απέναντι και δεν έχετε εσείς, ασχέτως αν είναι κάτι που δεν χρειαζόσαστε.
Πάντως σώνει και καλά, να ψοφήσει ο γάιδαρος του απένατι[*].
[*]αναφορά σε παλιό (καλό) ανέκδοτο.
 #94493  από fillcinefil
 Δευ Σεπ 16, 2013 12:39 am
Για επταήμερη ξεκίνησε ογδομηνταήμερη βγήκε.
Λίγο στο Αχεπα, λίγο το πανηγύρι της Παναγίας (τα ενιάμερα στις 23), λίγο μού'κατσε μια βδομάδα στην Ικαρία [*] λίγο οι τελευταίες ετοιμασίες για τα σχολεία, τον χειμώνα κλπ κλπ (ψιλοξεπατώθηκα καλά νά'μαι). Νά'μαστε βαθύς Σεπτέμβρης.
Λίγο έντονη αίσθηση της κόπωσης (το δικαιολογώ λόγο του ξεπατωμαμού). I am back.
Επί τη ευκαιρία να μην μπαίνω στα διάφορα θέματα και να απαντάω σε παλιές (ξεχασμένες) απαντήσεις. Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις. Συγνώμη αλλά δεν το παίζω, είμαι μικρούλης :teasing-neener:. Σας παρακολουθώ. Έχω διαβάσει όλα όσα έχουν δημοσιευτεί κατα την απουσία μου στο forum. Ααα χαμός πρέπει να'γινε με την περιβόητη φωτό.

Χρωστάω να κλείσω κάτι μαθήματα (και δάσκαλος δεν είμαι!).
Το είχα πει μετά τα καυσόξυλα, αλλά τελικά το καλοκαίρι μου φύλαγε κι'άλλα.
Εν τέλοι: ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ
[*]Είναι τρελοί αυτοί οι Ικαριώτες (οι παρόντες εξαιρούνται).
 #94584  από fillcinefil
 Τετ Σεπ 18, 2013 1:58 am
42.jpg
42.jpg (215.93 KiB) Προβλήθηκε 161 φορές
 #94596  από LL--MM
 Τετ Σεπ 18, 2013 11:40 am
Συμφωνώ απολύτως!!! :clap: το ότι ΔEN έχουν έρθει, είναι το μόνο σίγουρο, το ΟΤΙ ΘΑ'ΡΘΟΥΝ, όμως, απίθανο...

μόνο εδώ, στο τραγούδι του Φράνκ, τα βρίσκεις... :greetings-waveyellow:
 #94717  από fillcinefil
 Σάβ Σεπ 21, 2013 3:16 am
Αισιοδοξία. The best is yet to come...
 #94718  από fillcinefil
 Σάβ Σεπ 21, 2013 3:18 am
43.jpg
43.jpg (255.2 KiB) Προβλήθηκε 138 φορές
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14