• "Κλεμμένα" μαθήματα ζωής.

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #93841  από fillcinefil
 Τετ Αύγ 14, 2013 12:52 am
37.jpg
37.jpg (275.36 KiB) Προβλήθηκε 268 φορές
 #93850  από fillcinefil
 Πέμ Αύγ 15, 2013 1:29 am
Μην το ξεχνάτε αυτό.
Ξέρετε τι μου έχει λήψει; Η μυρωδιά που έχει ένα βρέφος. Η χαρά των πρώτων βημάτων, του πρώτου ποδήλατου, θα μπορούσα να γράφω για ώρες.
Και ξέρετε γιατί μετανοιώνω. Τις "άπειρες" ώρες που έδινα στην δουλειά μου (και να ανταμοιφθώ όπως ανταμείφθηκα) αντί να είμαι με την κόρη μου, μ'αυτούς που αγαπώ και μ'αγαπάνε. Εκείνες τις μοναδικές στιγμές που ήταν παιδί.
 #93870  από LL--MM
 Πέμ Αύγ 15, 2013 8:14 pm
Φύτεψαν το "ΑΝ" και δε φύτρωσε... όμως άν ήσουν εκεί "που περίμενες και δικαιούσουν να είσαι", θα σου΄λειπαν τόσο πολύ; Πάντα θα νοσταλγούσες αυτά τα χρόνια βεβαια, αλλά σαφως λιγότερο... λόγω αυτοϊκανοποιησης δικής σου...
:character-oldtimer:
Κι εδώ βρίσκεται το θέμα της "εξάρτησης/εξαναγκασμού από τους άλλους". Πόσα χάσατε από τα χρόνια αυτα κι εσύ (κι η κόρη σου), εξ αιτίας τους;;; Αν ΔΕΝ τα'χες δώσει, δε θα μετάνοιωνες που θα της είχες στερήσει ένα σωρό υλικά πράγματα;;;
:obscene-smokingpimp:
 #93874  από fillcinefil
 Παρ Αύγ 16, 2013 12:37 am
Καμιά φορά δεν εκτιμάμε τα πράγματα που έχουμε. Και μόνο όταν μας λείψουν, τότε παίρνουν την αξία που τους αξίζει. Κατόπιν εορτής μπορεί να μου πείτε ότι... "μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μη λές", γιατί "αυτοικανοποιούμενος" μπορεί τελικά να αισθανόμουν καλά.
Καμμιά αντίρηση ως πρός αυτό. Απλά κάποια στιγμή κάνεις το κατιτίς παραπάνω (και μιλάμε για πολλά κατιτιά), ελπίζοντας (φρούδα) ότι κάποιος εκτιμά αυτό που κάνεις και αύριο το κόκκαλο που θα σου πετάξει θα έχει πάνω του και λίγο κρέας. Τελικά με το κόκκαλο σημαδεύει το κεφάλι σου. Λοιπόν αν απλά εκτελούσα τα "καθήκοντά μου" (οκτάωρο και γειά σας), δεν θα είχα χάσει τίποτα, εκτός κερδίσει (ώρες για τον εαυτό μου).
 #93877  από fillcinefil
 Παρ Αύγ 16, 2013 1:40 am
38.jpg
38.jpg (279.3 KiB) Προβλήθηκε 224 φορές
 #93908  από fillcinefil
 Σάβ Αύγ 17, 2013 2:31 am
Στο μικρό εγώ μας, μάλλον και που αγαπήθηκες.
 #93909  από fillcinefil
 Σάβ Αύγ 17, 2013 2:33 am
39.jpg
39.jpg (277.2 KiB) Προβλήθηκε 215 φορές
 #93915  από LL--MM
 Σάβ Αύγ 17, 2013 3:13 pm
Εδώ πάω πασο, :bow-yellow: 38α)Εικόνα δίχως 38β)Εικόνα δε νοείται, εκτός κι αν εισαι μαζοχιστής: Αν θές εσύ να είναι κάποιος το έτερον είμισυ σου, πρέπει, εξ ορισμού, να είσαι κι εσύ το δικο του... έχει όμως να κάνει και με την ευτυχία του άλλου και όχι "τόσο" με το δικο σου εγώ... Εικόνα
Υ.Γ.: Γιατί όμως στο παρελθόν; Τόσο αυτονόητη είναι η αποτυχία; πόσος πόνος, πόσος έρωτας;Εικόνα :sad-pacing: :think: :think: :think: Ζύγισέ τα ή/και... πήγαινε παρακάτω..

39)Περιμένουν; Ποιά, αυτά, ή εμείς; Αμα βρείς κανένα, μην ξεχάσεις να μας το ποστάρεις εδώ: Θα περιμένουμε... :greetings-waveyellow:
 #93919  από fillcinefil
 Κυρ Αύγ 18, 2013 2:10 am
Σκεύτομαι και κάποιους που δεν είχαν την ευκαιρία ν'άγαπηθούν.
Περί αόριστου, η απάντηση θα γίνει ποιό κατανοητή, με την παρουσίαση του "παθόντα" στο κλείσιμο.
Όταν τελειώσω με αυτά τα "κλεψιμέικα" θα μπορούε να γίνει ένα νέο ημερήσιο θέμα. Απλά δεν είμαι (καθόλου) σίγουρος για την καθημερινή έξοδο.
 #93920  από fillcinefil
 Κυρ Αύγ 18, 2013 2:46 am
40.jpg
40.jpg (332.87 KiB) Προβλήθηκε 184 φορές
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16