να'σαι καλά να την παλεύεις
φιλικά Φίλ.
φιλικά Φίλ.
Σκλήρυνση κατά πλάκας
fillcinefil έγραψε: Μην το πεις μόνο στα ΚΕΠΑ, θα κόψουν τ'ασφαλιστικά δικαιώματα σε κόσμο και κοσμάκη...
LL--MM έγραψε:Tά ΚΕΠΑ το έχουν ήδη πιστέψει... εξ ού και μερικοί κακοπροαίρετοι και γρινιάρηδες ανάπηροι θέλαν να πάνε να διαδηλώσουν: Γρινιάζουν κι από πάνω, και δεν έχουν και ...μεγαλείο ψυχής: Ακούς εκεί, δικαιώματα κι ανοησίες... αφού:Ακούει κανείς βήματα;
Σα δε ντρέπονται.
Το κορυφαίο το είπε φίλος. (την είδηση την ακούσατε) Καλά ο άλλος έχει 9 συντάξεις, και εσύ δεν μπορείς μία;
Σωστά, 31) τα χειρότερα υπάρχουν πάντα: Το καλύτερο είναι πιο δύσκολο να "βρεθεί", διότι το έχουμε ήδη επιλέξει,φανταστεί,
![]()
ζήσει μ'αυτό
και πολεμήσει γι'αυτό, ξέρουμε ποιό είναι, το θέλουμε πάντα κοντά μας και το περιμένουμε πως και τί, ενώ τα χειρότερα είναι συχνά μη αναμενόμενα...
μολονότι κάποτε προβλέψιμα... (όπως λέμε "απ'το κακό στο χειρότερο")
![]()
(Άποψή μου, αλλά) Ζούμε σε ένα χώρο χωρίς πάτο(μα) και (Κ)ορ(ο)φή. Χωρίς αρχή και τέλος. Πάντα υπάρχει χώρος και για μπρός και για πίσω.
Kαι μια ερώτηση εξ αφορμής του 19): αφού εξαρτάται τόσο πολύ από μας, προς τί οι αλλαγές;;; θα κάναμε "πάντα τα πάντα" όπως θα τα θέλαμε...![]()
Απλά γιατί το μπορούμε. Μην το ερμηνεύεις διαφορετικά, από απλή υπενθύμηση-παρότρυνση, για "ξεχασιάρηδες". Ο τροχός ως γνωστόν έχει ανακαλυφθεί.
Η γιαγιά η Κασσάνδρα
fillcinefil έγραψε:fillcinefil έγραψε:Το κορυφαίο το είπε φίλος. (την είδηση την ακούσατε) Καλά ο άλλος έχει 9 συντάξεις, και εσύ δεν μπορείς μία;Ακούει κανείς βήματα;
Sorry, δεν το κατάλαβα αυτό, πως δηλαδή, δεν κλέβουμε αρκετά;;;
(Άποψή μου, αλλά) Ζούμε σε ένα χώρο χωρίς πάτο(μα) και (Κ)ορ(ο)φή. Χωρίς αρχή και τέλος. Πάντα υπάρχει χώρος και για μπρός και για πίσω.
Βέβαια, όταν το πάτωμα έχει την κακή συνήθεια να μ'ερωτευεται, ακολουθώ τις γραμμές του παρκέ και πιάνομαι στα έπιπλα να μη στρωθώ χάμω...
Απλά γιατί το μπορούμε. (?????) . Μην το ερμηνεύεις διαφορετικά, από απλή υπενθύμηση-παρότρυνση, για "ξεχασιάρηδες". Ο τροχός ως γνωστόν έχει ανακαλυφθεί.
Καιρός τότε δεν είναι ν'ανακαλυφθούν και τα φρένα; (δίχως λογοπαίγνιο)
Άαα, θα φταίει που τέλειωσακαι το τσίπουρο
Όχι καλέ, εγώ ξέχασα να βάλω τριπλή δόση πετιμέζι στη σουμάδα... αλλά κι ο μάνάβης φταίει, θα μου πούλησε και πικραμύγδαλα...
fillcinefil έγραψε:32) Μην απατάσαι, τον παίρνουν ΠΟΛΥΥΥ σοβαρώτερα... δίχως να τ'ομολογούν, ιδίως όταν τ'"αστεία" επιβάλλονται ώς σοβαρά, όχι μόνο δε φαίνεται η αστεία πλευρά των σοβαρών, αλλά ούτε κι η σοβαρή πλευρά των αστείων...![]()