• "Κλεμμένα" μαθήματα ζωής.

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #93665  από panos59
 Δευ Αύγ 05, 2013 8:45 am
quote of the day.JPG
quote of the day.JPG (24.55 KiB) Προβλήθηκε 175 φορές

:o
 #93666  από LL--MM
 Δευ Αύγ 05, 2013 10:52 am
fillcinefil έγραψε:Στα ακροδάκτυλα... αλλά σαν να ακούω βήματα.
Πως να μην ακούσεις; αφού μπουκάρει και ως... Μαγδαληνή στα ρόζ, που δεν ειδες και δε σε είδε... μέχρι και θεσσαλονικιώτικα χαιρετίσματα απο πέρα τον Εβρο... :greetings-waveyellow: ποιός τη χάρη σου :laughing-rolling:
Να 'βλεπα κανά ψυχολόγο; Aν νομίζεις...
Θα χρειαζόμουν να συγχωρήσω και για προσωπική μου ...ίαση.
Τη συγχώρηση τη χρειάζεται αυτός που τη ζητάει... Εσύ γιατί; :o
Υπ'ευθύνη σου βέβαια, συγχώρνα, αλλά δίχως να σου ζητάν μετάνοια, να συγχωρήσεις ποιόν, πως και για τι;
:confusion-questionmarks:

29) Αναμφίβολα, όσο μένει σε επίπεδο σκέψης και δεν περνάει σε τρίτους ή στα χαρτιά :teasing-signhere: , ήλεκτρονικά ή μη :techie-typing: ... όσο δεν έχει, δηλαδή, δυσάρεστες επιπτώσεις απάνω σου...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #93673  από panos59
 Δευ Αύγ 05, 2013 6:42 pm
Ρoz Μαγδαληνές και Μαύροι Καβαλάρηδες και Βαρέα Πυροβολικά και Πράσιν' Άλογα...
:confusion-seeingstars:
πάρτε κάτι έφιππο και ελαφρύτερο, έτσι για να ... πορευόμαστε...

Franz von Suppé: "Light Cavalry" Overture (Leichte Kavallerie)

#93675  από LL--MM
 Δευ Αύγ 05, 2013 6:53 pm
Εδώ κι αν είναι τ'αλογα πράσινα... σ'οποιον δεν αρέσουν τ'αλλα, ας μην τα διαβάσει :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :whistle:
 #93677  από elena
 Δευ Αύγ 05, 2013 8:57 pm
panos59 έγραψε:
περασα -απλώς- να δω τι "παίζει" εδώ .......
για σεξ μιλάνε καλέ....... :teasing-neener: :teasing-neener: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #93687  από panos59
 Τρί Αύγ 06, 2013 10:12 am
elena έγραψε:
panos59 έγραψε:
περασα -απλώς- να δω τι "παίζει" εδώ .......

για σεξ μιλάνε καλέ....... :teasing-neener: :teasing-neener: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
το υπέθεσα.... ("καβαλερία λετζέρα" είπαμε..)
δεν είδα εσώρουχα σκισμένα και πεταμένα στα πατώματα,
είδα όμως τους λεκέδες στα κλινοσκεπάσματα και στα ταβάνια ...
ξέρει αυτός! ξέρει!

:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

:teasing-tease:
 #93689  από elena
 Τρί Αύγ 06, 2013 10:42 am
panos59 έγραψε:rolling:
[/size]το υπέθεσα.... ("καβαλερία λετζέρα" είπαμε..)[/quote]

απλά το υπέθεσες?άσε με τώρα γιατί θα αρχίσω να αναφέρω γεγονότα από τον πόλεμο που έγινε παλιά.....και την συνθήκη που έγινε μετά....την συμφωνία των δυνάμεων και των λοιπών συμμάχων.....τότε καλέ....που τους πήραμε και τα σώβρακα :teasing-neener:
εδώ μιλάμε με ντοκουμέντα!και μετά ήταν που βγήκε και το σλόγκαν..."κάντε σεξ και όχι πόλεμο..." :think:
 #93714  από LL--MM
 Τετ Αύγ 07, 2013 1:45 am
fillcinefil έγραψε:
29.jpg
viewtopic.php?f=10&t=1808
Βρε, είχα ξεχάσει τους πολέμους εκείνους, έβλεπα τα ποστ ένα ένα, συγγνώμη, φίλε, στην περίπτωση αυτή, αποδεικνύεται πόσο δίκιο έχεις...
 #93716  από fillcinefil
 Τετ Αύγ 07, 2013 4:27 am
Σοκ. Τέτοια πολυκοσμία δεν έχω ξαναδεί. Κερδίζω κανα μπόνους...
sofia13 έγραψε:Εδώ να δείς τι θ΄αρπάξεις μεγάλε!!!!!!!!!!!!!! Αντε βρέ , καλά κουράγια αλλά καλά να πάθεις κιόλας στο φινάλε.................με τίποτα δεν τρώγεσαι!!!!!!!!!!!!!! (Λίγη μουστάρδα...κέτσαπ ίσως.........) ................Χαιρετισμούς Σαλλονικιώτικους , .....................
Σαν να είδατε όλοι κόκκινο πανί (αίμα στην αρένα). Γιατί ρε παιδιά... εδώ γίνετε μια... (λίγο ιδιαίτερη), πολιτισμένη συζήτηση, τί δεν έχετε καταλάβει, και σαν τί κινδυνεύω να πάθω; Ρε Κασσάνδρα υπάρχει καμιά προιστορία;
panos59 έγραψε:Ρoz Μαγδαληνές και Μαύροι Καβαλάρηδες και Βαρέα Πυροβολικά και Πράσιν' Άλογα...
:confusion-seeingstars:
πάρτε κάτι έφιππο και ελαφρύτερο, έτσι για να ... πορευόμαστε...
Και εσύ (ρόζ) τέκνον... "Παν(θ)...ρούτε".
Άααα ωραίος και ο Suppé. Μου δίνει τέμπο.
elena έγραψε:
panos59 έγραψε: περασα -απλώς- να δω τι "παίζει" εδώ .......όλοι καλοδεχούμενοι, για αυτό έχουμε το φώς αναμένο, αλλά μην μένετε "μόνο" στο χαβαλέ, πείτε και καμιά γνώμη και εσείς... "ΚΑΛΥΤΕΡΗ".
για σεξ μιλάνε καλέ....... Ά καλό. Που τα βρίσκεις.
Και να μην ξεχάσω το "original" moto έλεγε "make love", αμέσως στο πονηρό το μυαλό σας, έφαγα και εγώ δυό πατάτες στο κρεβάτι γίναν δυό λαδιές, και μιά επάνω, και αμμέσως... (...είμαι λίγο σβαρνιάρης).
:teasing-neener: :teasing-neener: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
LL--MM έγραψε:Εδώ κι αν είναι τ'αλογα πράσινα... σ'οποιον δεν αρέσουν τ'αλλα, ας μην τα διαβάσει :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :whistle:
Κασσάνδρα σήμερα έχουμε κόσμο, οικοδεσπότες γιααά, κέρνα καμιά σουμάδα.
Όταν εγώ συγχωρώ κάποιον (δεν ξέρω αν σου χει συμβεί, δοκίμασ'το) αισθάνομαι πολύ ωραία. Ξέρεις, αυτό το υπεράνω, αυτή η λύτρωσή (κάτι όπως τώρα δλδ).
LL-MM έγραψε:29) Αναμφίβολα, όσο μένει σε επίπεδο σκέψης και δεν περνάει σε τρίτους ή στα χαρτιά :teasing-signhere: , ήλεκτρονικά ή μη :techie-typing: ... όσο δεν έχει, δηλαδή, δυσάρεστες επιπτώσεις απάνω σου...
Και ξέρεις, άστους να... "σκεύτονται" ότι θέλουν. Στο τέλος και θα πούν, και θα γράψουν (αυτοί ετίθονται), εσύ την δουλειά σου. Έτσι θα τους απαντήσεις. Με την δουλειά σου.
Και μήν ξεχνιόμαστε, δεν έχουμε πόλεμο, αλλά μια ελεύθερη συζήτηση. Άλλωστε τότε, πρέπει να είμουν αγέννητος.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους, για την εποικοδομιτική (πολλά δε... ευχάριστη) κουβέντα που έγινε. Καλοδεχούμενοι. Καισάκι γλυκό Τσαγκαράδας, τσίπουρο, και σουμάδα στον μπουφέ πριν την έξοδο. :greetings-waveyellow:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 16