• Μούδιασμα δακτύλων ποδιού !!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #93700  από tmavran
 Τρί Αύγ 06, 2013 1:58 pm
Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα.Έχει λίγες μέρες που άρχισα να διαβάζω το φορουμ λόγω ενός συμπτώματος που έχω και ήδη έχω διαβάσει αρκετά σημαντικά μηνύματα που με έχουν βοηθήσει.

Χθες ξύπνησα με ένα μούδιασμα στα δάκτυλα στο αριστερό μου πόδι και συγκεκριμένα στο μεγάλο δάκτυλο και το διπλανό.Το μούδιασμα δεν ήταν σε μεγάλο βαθμό έτσι ώστε να με ενοχλεί ενώ φυσικά μπορούσα να τα κουνήσω κανονικά.Την επόμενη μέρα,δηλαδή σήμερα,συνεχίζει το μούδιασμα αλλά μπορώ να πω ότι είναι σε μικρότερο βαθμό από ότι χθες.
Μπορείτε να με βοηθήσετε πριν πάω σε κάποιον γιατρό να επισκευθω ή να μου αξιολογήσετε το συγκεκριμένο περιστατικό;Ίσως σε τι οφείλεται;

Να πω ότι δεν είχα ποτέ κάτι παρόμοιο και η ηλικία μου είναι στα 25-26 αν βοηθάει σε τίποτα.
Σας ευχαριστώ πολύ.
 #93703  από βικυ
 Τρί Αύγ 06, 2013 5:23 pm
Καλησπερα.
Νομιζω πως πρεπει να σε δει ορθοπεδικος.Μου συμβαινει πολλες φορες αυτο που περιεγραψες,συγκεκριμενα το μουδιασμα στο μεγαλο δαχτυλο του ποδιου, λογω προβληματος στη μεση.
Περαστικα! :greetings-waveyellow:
υ.γ.δεν ειμαι γιατρος,απλα σου λεω την γνωμη μου.
 #93706  από tmavran
 Τρί Αύγ 06, 2013 7:58 pm
Ρώτησα φιλους αν τους έχει συμβεί και κάποιοι με ειπαν ότι αυτό ακριβώς που περιγράψω οφείλεται σε αυξηση του ουρικού οξέος.Προσωπικά δεν είχα ιδέα πέρι αυτου και με ειπαν οτι οφείλεται στην συχνη κατανάλωση κρέατος ακόμα και η μπίρα το αυξάνει.Η αλήθεια είναι οτι το τελευταιο 20μερο το παραετρωγα κρέας χοιρινό με αποκορύφωμα την Κυριακή που μαζευτηκαμε με φιλους και ψησαμε και φαγαμε και ειχαμε και τις μπύρες μας.Οπου την επόμενη μέρα είχα αυτό το σύμπτωμα.

Καμια άποψη πέρι τουτου?Αύριο θα πάω για μια ανάλυση αίματος να το δω.
 #93709  από fillcinefil
 Τετ Αύγ 07, 2013 12:02 am
Θα βρείς πολλά στο διαδίκτυο.
Πχ: http://www.iatriki-frontida.gr/advices7.html
ΟΚ συμβουλές, διαδίκτυο κλπ. Μην ξεχνάς όμως ένας γιατρός είναι ο κατάλληλος, όταν κάτι συμβαίνει.