• φοβος για ΣΚΠ μια βοηθεια

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #93657  από kosto30
 Κυρ Αύγ 04, 2013 9:15 pm
καλησπερα παιδια.

Πριν απο 4 χρονια ενιωσα μια απλη ζαλαδα μετα απο εκει κρισεις πανικου νοσοφοβια 4 φορες καρδιολογο αιματος καμια 10 φορες και αλλοι πολλοι γιατροι τρομερο αγχος εσωτερικο τρεμουλο δεν μπορουσα να κοιμηθω.ωσπου καταληγω στο ψυχιατρο και κανω θερπαεια με cipralex και ηρεμιστικαα και ολα καλα.Κοβω τα cipralex και μετα απο 7 μηνες εχω μια αδυναμια εκει πανω απο τα γονατα ξανα εξετασεις που δεν δειχνουνε τιποτα μονο χαμηλη b12 πανω απο το οριο παντως.Ξαναπαω στη νευρολογο με εξεταζει με το σφυρακι το στυλο στα ματια και της λεω εχω στο τρικεφαλο κατι μυικες ακουσιες συσπασεις... λεει ειναι απο το αγχος και μ λεει ακομα δεν κρινω οτι ιθελεις θεραπεια.Αν συνεχισεις θα πρεπει να ξαναπρεις cipralex
Η αδυναμια στα ποδια πηγαινε αι ερχοτανε γυμναζομουνα ετρεχα και στο γηπεδο δεν ξερω αν ειχε σχεση.επισης μου ειχε διαγνωσθει παλια λιγος ευθειασμος.Το αγχος επεστρεψε kai εκει που ξεκινησα να εχω παλι τρεμουλο εσωτερικο κυριως στο στηθος ζητησα θεραπεια .Η αδυναμια στα ποδια δεν υφισταται πλεον αλλα ακομα επειδη δενε χει περασει χρονος για να γινω καλα εχω κθηεμρινη ταραχη υπερενταση και αγοραφοβια,επισης εχω κατι μυικους σπασμους τρεμει το αριστερο μ χερι μονο και επισης μονο στον υπνο επειδη κοιμαμαι μπρουμητα πολλες φορες μουδιαζει το δεξι μ μπουτι τελειως αλλα μονο οταν καθομαι μ αυτη τη σταση στο κρεβατι και πλακωνω και τα χερια μου.Ποτε την ημερα.Το χερι ομως τρεμει και την ημερα.Αδυναμια γενικα δεν εχω
Ωρες ωρες λεω τοση ταραχη ανυσηχια το μουδιασμα στον υπνο καποιες μυικες συσπασεις λεω λες να ειναι ΣΚΠ??Η να ειναι παρενεργειες και απο τα φαρμακα επειδη τα παιρνω τωρ 20 μερες.
Πραγματικα δνε ηρεμω ουτε μια ωρα την ημερα μονο το βραδυ κοιμαμαι καλα.
η Θεραπεια μου ειναι cipralex 2mg xanax +απο χτες 2χ75 lyrica

Σας ζαλισα αλλα περιμενω με μεγαλη αγωνια τη γνψμη σας!!!
 #93668  από marian77
 Δευ Αύγ 05, 2013 2:35 pm
Γεία σου!! Μαγνητικές έκανες (εγκεφαλος+αυχένας);;;Σε νευρολόγο πήγες;;
 #93670  από kosto30
 Δευ Αύγ 05, 2013 3:26 pm
βεβαία δυο φορές με εξέτασε μου είπε δεν υπάρχει περίπτωσή
 #93682  από Ρόδο
 Τρί Αύγ 06, 2013 1:51 am
Καλησπέρα, φίλε!Μόνο οι μαγνητικές θα δείξουν αν εχεις κάτι.Ζήτησέ της να στις γράψει να πας να τις κάνεις..
 #93685  από kosto30
 Τρί Αύγ 06, 2013 10:03 am
και το βραδύ γιατί μου φεύγουν ολα???και δεν έχω τίποτα?
 #93694  από marian77
 Τρί Αύγ 06, 2013 12:26 pm
Γεία σου και πάλι.Εαν δεν κάνεις μαγνητική τομογραφία δεν θα μάθεις εαν έχεις κάτι ή όχι.Μην κοιτάς τα συμπτώματα αλλά μείνε στο γεγονός της σωστής γνωμάτευσης.Τέταια συμπτώματα κάνουν και άλλες παθήσεις,και όχι μόνο η ΣΚΠ. :greetings-waveyellow:
 #93712  από fillcinefil
 Τετ Αύγ 07, 2013 12:52 am
Καλέ μας φίλε, όπως και εσύ το παρατηρείς, σε τρώει το άγχος σου.
Μιά συμβουλή. Εμπιστεύσου τους γιατρούς σου, ΟΚ ψαχτείτε για όλες τις πιθανότητες αλλά μην "κολλάς". Δείξε αισιοδοξία, και μην βάζεις μόνο το χειρότερο στο μυαλό σου. Έτσι, κάνεις ότι χειρότερο μπορείς στον εαυτό σου. Δεν σου αξίζει :character-oldtimer:. Θετικά και αισιόδοξα. Δές την καλή μεριά της ζωής (σου), και... ζήσε την.
Απομάκρυνε όσο μπορείς τις (κακές) σκέψεις. Διάβασε, χόρεψε και πήδα, πανε διακοπές, (κάντα όλα) και απομακρύνσου από τις σκέψεις που βρίσκεσε.
Ότι και αν είναι, οι γιατροί θα σε καθοδηγήσουν.