• βαλσαμέλαιο για τις μελανιές

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #80734  από sissy
 Σάβ Νοέμ 10, 2012 11:18 am
Γεια σας!
Εδώ και 3 χρόνια κάνω θεραπεία με ενέσεις betaferon και απο την αρχή μου είχαν προτείνει να κάνω συχνές επαλείψεις στις μελανιές με τζέλ αλόης.
Αυτό όμως δεν μου μείωσε τις μελανιές.
Μια μέρα έφτιαξα κεραλοιφή με βαλσαμέλαιο για τις μελανιές και απο τότε δεν ξαναέβαλα μέικ άπ στα σημεία που γίνονται οι ενέσεις γιατι πολύ απλά δεν μου ξαναδημιουργήθηκαν μελανιες. Το βαλσαμέλαιο είναι καταπληκτικό!!! Δοκιμάστε το!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sissy την Κυρ Νοέμ 25, 2012 8:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #80736  από billios
 Σάβ Νοέμ 10, 2012 11:22 am
Προτειμω το μεικ απ :teasing-neener: ,αστειευομαι φυσικα.Θα το δοκιμασω γιατι εχω κανει κατι ποδια ονειρο..
 #80737  από sissy
 Σάβ Νοέμ 10, 2012 11:30 am
Μπράβο Μπίλιος! Θα δεις διαφορά. Στην αρχή απλά είναι λίγο ρόζ αλλά άμα βάζεις 2φορές την ημέρα εξαφανίζονται τελείως.
Καλή επιτυχία στην κεραλοιφή(αν την κάνεις μόνος σου)!
 #82597  από ΓιάννηS
 Πέμ Δεκ 13, 2012 12:34 am
και μεις και μεις!!! τώρα που θα γίνουμε intercooler με τα ρεμπίφ να μην είμαστε προετοιμασμένοι δηλαδη;;;; :violence-pistoldouble: μονοφαγάδες!!!
 #86432  από sissy
 Δευ Φεβ 25, 2013 10:21 pm
Η κεραλοιφή γίνεται με 50γρ βαλσαμέλαιο και 10γρ κερί.
Αλλά και σκέτο βαλσαμέλαιο να απλώσετε στην μελανιά ή κοκκινίλα, είναι το ίδιο και καλύτερο γιατί δεν έχει θερμανθεί καθόλου το λάδι και δεν έχει χάσει τίποτα απο τα ωφέλιμα στοιχεία του και προσθέτουμε και 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sissy την Δευ Αύγ 19, 2013 6:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #93427  από sissy
 Πέμ Ιούλ 25, 2013 10:41 am
Απλώς επαλέιφουμε λίγο βαλσαμέλαιο(στο οποίο έχουμε προσθέσει 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας) πάνω στην μελανιά και κάνει πολύ καλή δουλειά.
 #93429  από sofia13
 Πέμ Ιούλ 25, 2013 11:06 am
ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ: 5 κουταλιές ελαιόλαδο και 1 κουταλιά κερί μέλισσας.
Το κερί το παίρνουμε συμπαγές κομμάτι απο μαγαζί ειδών υγειινής διατροφής.Το τρίβουμε στον τρίφτη .Ζεσταίνουμε σε μπέν-μαρί το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τι τριμμένο μελισσοκέρι.
Ανακατεύουμε να ομογενοποιηθεί και να γίνει παχύρευστο. Σε καθαρό βαζάκι στο ψυγείο και χρησιμοποιούμε κάθε φορά στο σημείο μετά την ένεση.