• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #9285  από elena
 Τρί Σεπ 29, 2009 10:23 am
καλημέρα σε όλη την παρέα!!!
ελπίζω να είστε όλοι καλά....εγώ είμαι χάλια ...τα νεύρα μου κουρέλια!!!και δεν είναι ακόμα ούτε 10 το πρωί ....πως θα συνεχίσω ?μπορείτε να μου πείτε?τι έχω ακούσει από το πρωί....μακάρι να μπορούσα να σας πω .... :cry: :cry: θα το παίζω χαζή και ανισσόροπη!!!για να βγάλω την ημέρα....
τέλος πάντων πάω να φτιάξω καφέ ...να βάλω και ένα τραγουδάκι να ηρεμήσουμε ...και συνεχίζουμε...
και κάτι άλλο που θέλω να πω...Ας βρεθεί κάποιος να μου πει ,ότι κάποιος μας κάνει πλάκα!!!
(εννοώ με όλα τα νέα μέλη που έχουν έρθει...είναι τόσο βαρύ ...)
[youtube]feqy5xTyFFg[/youtube]

καλή συνέχεια σε όλους σας!!!
elena trikolore :D
 #9290  από LL--MM
 Τρί Σεπ 29, 2009 1:43 pm
Στη Mary_d_Ath:
Στο Μουσείο της Ακρόπολης μπαινεις ΚΑΙ δωρεάν (καλά, εντάξει, μόνο ένα ευρώ το άτομο είναι), ΚΑΙ εκτός ουράς, άν έχεις τα "ωραία μας τα χαρτιά"... 8-) και είναι υπέροχο... Δυστυχώς, οι παριστάμενοι φύλακες δεν έχουν ούτε την απειροελάχιστη γνώση αρχαιολογίας :( Καλή διασκέδαση και στους δυό σας!!!
 #9295  από BISTONAS
 Τρί Σεπ 29, 2009 2:45 pm
καλημερα και απο εμενα (εαν και μεσημερι ) δυστυχως ειμαστε πολλοι αλλα πιστεψε με μετα απο δεκα χρονια σχεδον ειναι η πρωτη φορα που μπορω να μιλησω με ανθρωπους που με καταλαβαινουν. Μεχρι και η οικογενεια μου δεν με ενιωθε, ποιο πολυ με λυποταν βλεποντας την εξελιξη του αδερφου μου
 #9301  από litsa
 Τρί Σεπ 29, 2009 3:29 pm
πως να τους εξηγήσουμε ότι θέλουμε κατανόηση και συμπαράσταση και όχι ΛΎΠΗΣΗ????? :?:
 #9316  από mary_d_ath
 Τρί Σεπ 29, 2009 5:28 pm
Γράψτε τους όλους, πολύ απλό...
Δυστυχώς δεν μπορούμε να αποφύγουμε "λυπήσεις", αλλά μπορούμε κάλλιστα να βρίσουμε όταν μας ενοχλεί κάτι!! :twisted: :twisted:
:lol: :lol:
Φεύγω και έχω άγχος... Πάω σε "συνέντευξη" για τη δουλειά, έχω έναν έτοιμο λόγο στον εγκέφαλό μου, ελπίζω να μη χαθούν τα δεδομένα!! :lol: :lol:
Αν όλα πάνε καλά και περάσω το "τεστ", από 1η Οκτώβρη ξεκινάω δουλειά!! :D :D
Καλό απόγευμα σε όλους/όλες!!
 #9320  από litsa
 Τρί Σεπ 29, 2009 6:32 pm
ναι το ξέρω ....απλά μια διαπίστωση έκανα!!!

καλη επιτυχία !!!!!!!!!! :D
'
περιμένουμε λεπτομέρειες!!
 #9328  από Maria77
 Τρί Σεπ 29, 2009 8:00 pm
Kαλή επιτυχία Mary-d-ath, είμαι σίγουρη πως θα τα πας μια χαρά! :D

Αυτό που με εκνευρίζει εμένα περισσότερο απο τους γύρω μου είναι, που ενώ γνωρίζουν την κατάστασή μου, αποφεύγουν να με ρωτήσουν κάτι σχετικό και το παίζουν "κινέζοι". Και όταν τύχει και αναφέρω εγώ κάτι μου λένε δεν θέλαμε να σου πούμε κάτι για να το ξεχάσεις!!! :shock: :shock: :shock: :? Τελικά ποιός θέλει να το ξεχάσει, εγώ ή αυτοί??

Καλό βράδυ σε όλους! Φιλάκια! Πάω να ξεκουραστώ γιατί είμαι πολύ κουρασμένη! :D :D
 #9349  από mary_d_ath
 Τρί Σεπ 29, 2009 10:43 pm
Ok, την πήρα τη δουλειά!! :D :D
Στην πράξη βέβαια θα δω πως είναι από 1/10!
Καλό βράδυ σε όλους/όλες!!
 #9360  από litsa
 Τετ Σεπ 30, 2009 12:20 am
άντε καλορίζικη!!!
και καλές βόλτες!! θα είναι φοβερή εμπειρία ...αν ήμουν κοντά θα ερχόμουνα και εγώ μαζί ..
αμέο δεν είμαι ...?? και εγώ??... :D :D :roll: :roll:
 #9364  από vivi_gia
 Τετ Σεπ 30, 2009 11:29 am
kali arxi mary_d_ath!! Afou ksekinas me oreksi mia xara tha pane ta pragmata.
kai mi ksexniomaste kalimeraaaa!!!!! :D
  • 1
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 2901