• σας έχει τύχει να λυγίζει το πόδι;

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #93247  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιούλ 19, 2013 9:04 am
ahilleas έγραψε::character-oldtimer:
Όταν είναι κουρασμένο,δε το έχω πολύ εμπιστοσύνη.Ειδικά όταν κατεβαίνω και σκαλοπάτι.Αλλά και ακίνητος που είμαι,συχνά λυγίζει.
........Ομοίως...... :greetings-waveyellow:
 #93252  από βικυ
 Παρ Ιούλ 19, 2013 11:45 am
Γιάννης έγραψε:Ένα θα σας πω, στο γάμο μου (ένα οχτάμηνο πριν διαγνωστώ) χόρεψα ΔΥΟ μπλουζ και μετά άραξα σαν τον βούδα.

Σωστός;
Χορεψα αλυπητα και ασταματητα!!!!!!!!!Στα τραπεζια,στις καρεκλες,στα...πατωματα,ΠΑΝΤΟΥ!! :lol:
Εσπασα πιατα,ποτηρια.Αναποδογυρισα τραπεζια!!!!!!!!!!ΧΑΜΟΣ!!!!!!!!!!! :eusa-dance: Το ευχαριστηθηκα!!!!!Πηρα και το ντεφι.........αφηστε που να σας λεω.......αφηνιασε η νυφη!!!!!!
Ημουν μια τρελονυφη χωρις προηγουμενο!!!!!Ηταν πολυ ωραια!!!! :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:
 #93263  από sofia13
 Παρ Ιούλ 19, 2013 1:15 pm
Βρε παιδιά , ρε Βίκυ και Γιάννη, η πιο κομπλεξική νύφη υπήρξα σε σχέση με τα δικά σας.....
Ούτε μισό χορό, ούτε ένα ώπα, άαααα Aχιλέα κανόνισε, την επόμενη φορά μέσα κι΄εγώ σε όλα...
μπορούμε δε μπορούμε θα του δώσουμε να καταλάβει..... :romance-kisscheek:
 #93265  από nanablue
 Παρ Ιούλ 19, 2013 1:44 pm
και γω στο γάμο μου τα έσπασα, 1 χρόνο περίπου πριν τη διάγνωση.. στη δε γέννα, έδωσα ρέστα!