• ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΗΡΑΤΟΣ Ν 612/77

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #93253  από PERIPTERAS
 Παρ Ιούλ 19, 2013 11:53 am
Καλημερα ειμαι νέο μελος. Από το 1985 περνω το παραπληγηκο επιδομα τωρα ειμαι 54 χρονον εχω26χρονια οαεε εκανα
αιτηση το οαεε και κεπα για συνταξη η υπαληλος μου εβαλε συνταξη αναπηριας και όχι ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΗΡΑΤΟΣ σύμφωνα με το άρθρο 1 του Ν 612/77 Ξερει κανεις να μου απαντησης αν θα εχω προβλημα
 #93261  από Π.Μ79
 Παρ Ιούλ 19, 2013 1:10 pm
PERIPTERAS έγραψε:Καλημερα ειμαι νέο μελος. Από το 1985 περνω το παραπληγηκο επιδομα τωρα ειμαι 54 χρονον εχω26χρονια οαεε εκανα
αιτηση το οαεε και κεπα για συνταξη η υπαληλος μου εβαλε συνταξη αναπηριας και όχι ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΗΡΑΤΟΣ σύμφωνα με το άρθρο 1 του Ν 612/77 Ξερει κανεις να μου απαντησης αν θα εχω προβλημα
Καλημέρα

Η σύνταξη αναπηρίας βγαίνει με λιγότερα ένσημα απ'ότι η σύνταξη γήρατος.

Αν τα ένσημά σου είναι αρκετά για σύνταξη γήρατος, τότε να πας να το ζητήσεις.
Αν στο τέλος σου βγάλουν αναπηρική σύνταξη, να ξέρεις ότι πλέον, δε μπορείς να τη μετατρέψεις σε γήρατος και καταλαβαίνεις ότι η γήρατος σε συμφέρει καλύτερα οικονομικά.

Βέβαια με τις τόσες μειώσεις στις συντάξεις, ειλικρινά δε ξέρω τι μας συμφέρει πλέον να κάνουμε. Οι αναπηρικές συντάξεις πάντως, δε μειώθηκαν!

ΥΓ: Το παραπληγικό επίδομα πάντως δεν επηρεάζεται είτε παίρνεις σύνταξη γήρατος είτε αναπηρική. Δικαιούσαι να το παίρνεις παράλληλα με την όποια σύνταξη.