• σας έχει τύχει να λυγίζει το πόδι;

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #93170  από nanablue
 Τετ Ιούλ 17, 2013 9:33 am
σας έχει τύχει να λυγίζει το πόδι σας ενώ είστε όρθιοι;
χωρίς να περνά από επεισόδιο και όταν είναι κουρασμένο, δεν πέφτω κάτω αλλά κάποτε λυγίζει.. :(
 #93173  από ahilleas
 Τετ Ιούλ 17, 2013 11:33 am
:character-oldtimer:
Όταν είναι κουρασμένο,δε το έχω πολύ εμπιστοσύνη.Ειδικά όταν κατεβαίνω και σκαλοπάτι.Αλλά και ακίνητος που είμαι,συχνά λυγίζει.
 #93195  από billios
 Τετ Ιούλ 17, 2013 9:47 pm
Αυριο θα το ρωτησω στη δικια μου.
Ειναι κατι που χρονια μου συμβαινει,πριν διαγνωστω αλλα και μετα.Μου συμβαινει σε ασχετες περιοδους και ισως να μου φταιει λιγο και η κουραση.Τωρα που το διαβασα απο σενα ειμαι σιγουρος οτι ειναι δωρακι της ΣΚΠ.
Εμενα συγκεκριμενα 'σπαει'-'κλινει' το αριστερο συνηθως γονατο για κλασματα του δευτερου με αποτελεσμα να φενομαι πως γερνω για εκεινα τα κλασματα,το γονατο ξανακλεδωνει στην αρχικη του ορθια θεση μονο του χωρις να προλαβω να αντιδρασω.
Εγω το αντιλαμβανομαι σαν ενα χασιμο επικοινωνιας του γονατου με το υπολοιπο σωμα,σαν ενα σπασμο ο οποιος ομως ειναι ικανος να με βαλει σε μπελαδες αν διαρκεσει μερικα κλασματα ακομα.
 #93199  από Μαρία
 Τετ Ιούλ 17, 2013 11:42 pm
Και μενα μου συμβαίνει όχι πολύ συχνά όμως
 #93209  από ahilleas
 Πέμ Ιούλ 18, 2013 10:27 am
billios και nanablue είμαστε έτοιμοι για το χορευτικό!!! :banana-stoner: :banana-dreads:
Πιάστε ρυθμό και....πάμε!!!
 #93211  από βικυ
 Πέμ Ιούλ 18, 2013 10:39 am
Αυτο που περιεγραψε ο billios μου συμβαινει ετσι ακριβως.Καμια φορα και στα δυο γονατα συγχρονως με αποτελεσμα μια ωραιοτατη υποκλιση-πτωση.Ετσι επεσα-υποκλιθηκα στο γαμο μου!Μιλαμε για ΤΟ ΘΕΑΜΑ :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
Αχιλλεα φοραω το νυφικο μου και ερχομαι για φιγουρες στο χορευτικο!!!! :lol: :lol: :lol:
Εχει αρκετο καιρο να μου συμβει.......ευτυχως
 #93218  από Γιάννης
 Πέμ Ιούλ 18, 2013 12:47 pm
Ένα θα σας πω, στο γάμο μου (ένα οχτάμηνο πριν διαγνωστώ) χόρεψα ΔΥΟ μπλουζ και μετά άραξα σαν τον βούδα.

Σωστός;