ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15 έγραψε:Φίλε μου Πάρη, δεν σε αμφισβητώ, εμείς όμως βασιζόμαστε (προς το παρόν τουλάχιστον) στα στατιστικά αποτελέσματα και μόνο που μιλούν για άραίωση των υποτροπών.
Δεν είπα σε κανένα σημείο ότι με αμφισβητείς. Τα στατιστικά αποτελέσματα, φαίνονται συνολικά στην έρευνα Ιντερφερόνη 17 χρόνια μετά, στην οποία η απόφαση είναι ότι η ιντερφερόνη ΔΕΝ προσφέρει κάτι στο θέμα αναπηρία. Φοβερή στατιστική σε τεράστιο αριθμό ασθενών επί 17 χρόνια, αλλά και πάλι δε βλέπω ασθενείς ή γιατρούς να ασχολούνται...
Ο αριθμός των υποτροπών, δεν έχει καμία σχέση με την αναπηρία, οπότε και να αραίωναν τις υποτροπές τα φάρμακα, ποιο ακριβώς θα ήταν το όφελος?
ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15 έγραψε:Το μόνο που με ανησυχεί προς το παρόν είναι η θολούρα του μυαλού που παρατηρώ όποτε τον βάζω να κάνει καμιά δουλειά χα χα...
Η θολούρα, όπως και πολλά άλλα μη ορατά συμπτώματα, αντιμετωπίζονται με ψυχοφάρμακα από τους μεγάλους και τρανούς νευρολόγους. Οπότε αφού φίλε Νίκο εμπιστεύεστε το γιατρό σας, καιρός ο πιτσιρικάς να πάρει και κάποιο αντικαταθλιπτικό, σύμφωνα με τους νευρολόγους.
costas έγραψε:Π.Μ79 βγάζεις αυθαίρετα αποτελέσματα............
Θα σου έλεγα να ανοίξεις ένα λεξικό για να καταλάβεις τι ακριβώς θα πει η λέξη 'αυθαίρετο'.
Για ό,τι έχω γράψει, έχω συνάψει έρευνες, αποδεικτικά στοιχεία και βέβαια επιστημονικά επιχειρήματα.
'Π.Μ79 βγάζεις αυθαίρετα αποτελέσματα, μου λες εσύ που δεν έχεις γράψει απολύτως τίποτα για το 'θαυματουργό' Gilenya, ενώ σε ρώτησαν συνασθενείς πολλές φορές, παρά έβαζες εμότικονς, λες και είμαστε 15 χρονών!
Όταν μάθεις να συζητάς με επιχειρήματα και απτά επιστημονικά στοιχεία, τότε να ξανακάνουμε κουβέντα. Μέχρι τότε, κάνε μου τη χάρη και μην πετάγεσαι απλά για να μου την πεις.
Εκτίθεσαι...