• ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ...!!ΥΠΑΡΧΕΙ?

• Η κορτιζόνη είναι ένα φάρμακο το οποίο βοηθάει σημαντικά στην καταστολή των ώσεων της ΣΚΠ. Ερωτήματα και συζητήσεις για "Corticosteroids" εδώ.
Η κορτιζόνη είναι ένα φάρμακο το οποίο βοηθάει σημαντικά στην καταστολή των ώσεων της ΣΚΠ. Ερωτήματα και συζητήσεις για "Corticosteroids" εδώ.
 #93069  από costas1968
 Κυρ Ιούλ 14, 2013 2:52 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΟΙ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η (ΑΣ ΠΟΥΜΕ...) ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΑ. ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ?
thanks..
:text-thankyouyellow:
 #93092  από fillcinefil
 Κυρ Ιούλ 14, 2013 4:03 pm
Γιατί ρε Κώστα θα την κου... (φαν)(ράσ)εις; Ρώτα να μάθουμε και καμιά... "επιστημονική" άποψη.
Καλύτερη νομίζω είναι η ενδοφλέβια, άμμεση, χωρίς παρενέργειες στο στομάχι, τα γνωστά.
Εδώ είχα πετύχει κάποιον, που έκανε τον ορό, και όταν τέλειωνε, είχε "άδεια" να φεύγει σπίτι του.
 #93096  από costas1968
 Κυρ Ιούλ 14, 2013 5:54 pm
fillcinefil έγραψε:Γιατί ρε Κώστα θα την κου... (φαν)(ράσ)εις; Ρώτα να μάθουμε και καμιά... "επιστημονική" άποψη.
Καλύτερη νομίζω είναι η ενδοφλέβια, άμμεση, χωρίς παρενέργειες στο στομάχι, τα γνωστά.
Εδώ είχα πετύχει κάποιον, που έκανε τον ορό, και όταν τέλειωνε, είχε "άδεια" να φεύγει σπίτι του.
AΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ,ΖΑΧΑΡΟΥ ΚΤΛΠ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ.
ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ.
ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.
ΑΛΛΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΘΑ ΞΕΡΕΙ.
:sad-roulette:
 #94606  από costas1968
 Τετ Σεπ 18, 2013 4:38 pm
ΠΑΙΔΙΑ ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΟΧΑ ΞΕΡΑΜΕ.
2 ΣΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
ΟΧΙ!!!!!
:violence-pistoldouble: