• χαριζω καναρια

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #93104  από billios
 Κυρ Ιούλ 14, 2013 10:23 pm
Οι απαντησεις σου καλυπτουν τις ερωτησεις των εξερετων κυριων γι αυτο και δεν απαντω :-D
Ειναι μια αρσενικη καρδερινα υποτιθεται απο Χιο,συνηθως οι χιωτικες ειναι εξαιρετα πουλια γιατι κρατανε απο τουρκια και χαμηλωτερα,βλεπω ομως οτι ειναι ακουνιτη σε μια θεση της κλουβας διχως να καλαειδα,οταν πλησιασω αρκετα ξεκιναει το κολωχτυπι σα τρελλη,εχει χασει την ουρα και δεν βλεπω να βγαζει.Την εχω 7 μηνες και βλεπω οτι στρεσαρεται,ισως απο τα υπολοιπα πουλια [αν και ακουει τις αλλες καρδερινες] ισως απο τον χωρο.Αφου εισαι πουλιας ξερεις πως ειναι πολλυ ευαισθητο πουλι,μπορει καπου αλλου να κανει παπαδες.
Αμα δεν ενδιαφερθει κανεις εχω σκοπο να την αφησω λευτερη μαζι με μια θυληκη καρδερινα που εχω
 #93105  από tarirs
 Κυρ Ιούλ 14, 2013 10:45 pm
billios έγραψε:Οι απαντησεις σου καλυπτουν τις ερωτησεις των εξερετων κυριων γι αυτο και δεν απαντω :-D
Ειναι μια αρσενικη καρδερινα υποτιθεται απο Χιο,συνηθως οι χιωτικες ειναι εξαιρετα πουλια γιατι κρατανε απο τουρκια και χαμηλωτερα,βλεπω ομως οτι ειναι ακουνιτη σε μια θεση της κλουβας διχως να καλαειδα,οταν πλησιασω αρκετα ξεκιναει το κολωχτυπι σα τρελλη,εχει χασει την ουρα και δεν βλεπω να βγαζει.Την εχω 7 μηνες και βλεπω οτι στρεσαρεται,ισως απο τα υπολοιπα πουλια [αν και ακουει τις αλλες καρδερινες] ισως απο τον χωρο.Αφου εισαι πουλιας ξερεις πως ειναι πολλυ ευαισθητο πουλι,μπορει καπου αλλου να κανει παπαδες.
Αμα δεν ενδιαφερθει κανεις εχω σκοπο να την αφησω λευτερη μαζι με μια θυληκη καρδερινα που εχω
Κάτσε να ρωτήσω τον πατέρα,αν την θέλει,σήμερα δεν τον βρήκα,αν την θέλει,Η κάποιο από τα αλλα σε ενημερώνω....αύριο θα σου απαντήσω....
Η καρδερινα μήπως χάνει πτερωμα...τέτοια εποχή το χάνουν....Η από την αρχή δεν κελαιδαγε....?

Είσαι και Κορυδαλλό,ο πατέρας μου εκεΙ μένει,εγω Πέραμα,άμα είναι θα έχεις τελική απάντηση αύρι, να ξέρεις τι θα κάνεις....
 #93134  από billios
 Δευ Ιούλ 15, 2013 10:14 pm
Οχι man,δεν εχει πτερορια,απλα ειναι μουγγοθωδωρας :-D