• "Κλεμμένα" μαθήματα ζωής.

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #93052  από fillcinefil
 Σάβ Ιούλ 13, 2013 6:26 pm
17.jpg
17.jpg (336.59 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fillcinefil την Δευ Ιούλ 15, 2013 1:17 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #93059  από LL--MM
 Σάβ Ιούλ 13, 2013 10:32 pm
fillcinefil έγραψε:Με την πρώτη χτήπησες φλέβα... :oops:
Σίγουρα και θα ηπήρχαν κανα-δυό (γερμανοί) που ήταν αντίθετοι προς τον Adolf. Όχι ότι είν' κακοί. Κι όμως, ΕΙΝΑΙ
Το DNA τους είν' τέτοιο... (πουτ@ν@ κληρονομικότητα που έλεγε και ο Αρκάς (αόριστος γιατί σε νέες εκδόσεις κάπως αλλοιός το λένε, άτιμη;))Κληρονομικότητα;;;; (βλ. παρακάτω...)
Γ@μw την δικαιοσύνη μου. Γίνε και μιά φορά άδικος μεγαλοδύναμε. Θα στο συγχωρούσαμε. Καλός-καλός, μας έχεις κάψει :laughing-rolling:. Να υπενθυμίζω ταπεινά ότι κύρωση εναντίον Κυρίου ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ, αλλ'άς ρωτήσουμε και κάνα θεολόγο. :angelic-flying:

Το τελευταίο κλιπ στη σελ. 2,
viewtopic.php?f=25&t=4045&start=10 εξηγηγεί πληρως περί του DNA αυτού, και της κακίας στους Γερμανούς, εκτός αν θες να διαβάσεις το G. Gilbert εκτός φιλμ...
Αριστερά κάτω, φωτο του ίδιου του Gilbert, δεξιά παλιοί γνωστοί του Μπόλυγουντ: Μην πτοείσθε, ΟΛΟ, ιδίως ως το 5ο λεπτό, λέξη-λέξη ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ...

Από κάτω, το "αυθεντικό κείμενο" μιας "παράπλευρης" σε αυτήν του φίλμ δίκης, με τη φωτό του (πραγματικού) εισαγγελέα τότε, (μολονότι :teasing-neener: αργότερες φωτο του μοιάζουν περισσότερο ...στον ηθοποιό) :P :P :P

Τόσο ο Gilbert (ψυχολόγος) όσο κι ο Taylor, (μετέπειτα καθηγητής νομικής στο Χάρβαρντ και μέγας πολέμιος του Μακαρθυϊσμού) έγραψαν βιβλία κι άλλα ατελείωτα συγγράματα επί του θέματος οπότε και οι παρακάτω αναφορες wiki

Εικόναπρώιμη φωτο του Gustave Gilbert και στο σινεμά και στη σύνταξη πλέον, ο Telford Taylor
__________Εικόνα
http://www4.dr-rath-foundation.org/open ... 07_20.html :doh: :shifty: http://en.wikipedia.org/wiki/Telford_Taylor
fillcinefil έγραψε:16)
Πάρε μια βαθιά ανάσα. Σου καλμάρει το πνεύμα.
τμτφ (και σου δίνει χρόνο να (ξανα)σκευτείς τα πράγματα).
Take a deep breath) It calms the mind.
Ασφαλώς: ΑΦΟΥ όμως τα έχεις όοολα σκεφτεί τόοοοσο λεπτομερειακά, θα'χεις και τη δυνατότητα να ηρεμήσεις.
Παραλλαγή: Η μουσική ηρεμεί τα ήθη: :violin: θα βρήτε το Φράνκι εδώ, στις σελίδες 2 και 4... :greetings-waveyellow:
fillcinefil έγραψε:17)
Ξεφορτώσου οτιδήποτε άχρηστο. Η σαβούρα σε βαραίνει με πολλούς τρόπους
Get rid of anything that isn’t useful, Clutter weighs you down in many ways.
Ασφαλώς: Φτάνει να μην πετάξεις και το μωρό μαζί με τη σαπουνάδα της μπανιέρας! Εικόνα
Il ne faut pas jetter le bébé avec l'eau du bain

Kαι όλο και περισσότεροι εννοούν την εξέλιξη έτσι: http://en.wikipedia.org/wiki/Nazi_Euthanasia_Programme Συγγνώμη, αλλά το χέρι και το πόδι του ανθρώπου στο πόστερ μου θυμίζουν υπερβολικά τα δικά μου σε μια μεγάλη ώση, είναι μερικά χρόνια... Συνήλθαν κάπως, αλλά ούτε το κεφάλι μου ήταν σε πολυ καλύτερη κατάσταση τότε... Και αυτά τα είδαμε και στις ΗΠΑ, 1924 και μετά, αναφορές εδώ: viewtopic.php?f=10&t=3578&p=82836#p82836

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΤΣΙ, κι ανεξάρτητα αντικειμενικής εμπεριστάτωσης, θα θυμάστε τον έλληνα γιατρό του εξωτερικού που ξεφούρνισε... ότι "50% πλήρως εμπεριστατωμένων περιστατικών είναι καθ'αυτός πολυ σημαντικός αριθμός"... :evil:

Καλό μας κουράγιο, "οι γερμανοί ξανάρχονται".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Κυρ Ιούλ 21, 2013 5:22 pm, έχει επεξεργασθεί 7 φορές συνολικά.
 #93084  από fillcinefil
 Κυρ Ιούλ 14, 2013 2:11 pm
Σε βρίσκω λίγο "προκατειλημένη" :laughing-rolling:
Θεολόγος; τί είναι θεολόγος;
Κασσάνδρα μη σε κουράζω τα είχα δεί στα 15 (άντε 20-21), διάβασα*, δεν ξαναγυρνώ πίσω. Εάν θες, δες το "οι Γερμανοί ξανάρχονται" (που δυστυχώς ξανάρθαν) να διασκεδάσεις και λίγο. "Ά ρε κατακαηημένε Φλόξ". http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... GJVt4#t=5s
Μουσική ναί (και μόνο θα'λεγα). Αλλά όχι και το mafiα boy Sinatra, μουσική, σαν ένα απλό entertainer τον βλέπω (έεε καλός είναι σαν τέτοιος). Αν και εδώ πάει στο αυθόρμητο. Δηλαδή μόλις σου 'ρχετε να πλακωθείς με κάποιον, μέτρα μέχρι το 20 και μετά κάντο (σίγουρα θα το έχεις δεί ποιό ψύχραιμα, και κατά 99% θα το αναβάλεις).
* ουδέν νεότερο απ' το δυτικό μέτωπο
_ ο τζόνι πήρε το όπλο του
_ οι καμπάνες του Ναγκασάκι
_ οι τελευταίες ημέρες του Χίτλερ
 #93093  από LL--MM
 Κυρ Ιούλ 14, 2013 4:17 pm
fillcinefil έγραψε:Σε βρίσκω λίγο "προκατειλημένη" :laughing-rolling: Γιατι καλέ;;; :shifty: :think: :think: :think:
Θεολόγος; τί είναι θεολόγος; Ενα είδος αισθητικός της σκέψης, αλλά δεν ξέρω να σου πω περισσότερα...

Κασσάνδρα μη σε κουράζω τα είχα δεί στα 15 (άντε 20-21), διάβασα*, δεν ξαναγυρνώ πίσω.
Εάν θες, δες το "οι Γερμανοί ξανάρχονται" (που δυστυχώς ξανάρθαν) να διασκεδάσεις και λίγο. "Ά ρε κατακαημένε Φλόξ". http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... GJVt4#t=5s
:text-thankyouyellow: Χαίρομαι που έρχεσαι στα λόγια μου... Εγώ δε θυμάμαι να το είδα ΠΟΤΕ, αλλ'ούτε αυτές τις μέρες δεν έχω αρκετό ιντερνετ, οπότε, μετά το τέλος του μηνός, σου υπόσχομαι να :sad-roulette: ρίξω μια ματιά...

Μουσική ναί (και μόνο θα'λεγα). Αλλά όχι και το mafiα boy Sinatra, μουσική, σαν ένα απλό entertainer τον βλέπω (έεε καλός είναι σαν τέτοιος).
Μα αυτό ακριβώς είναι, δε νομίζω να είχε και ποτέ άλλες αξιώσεις, αλλά εκεί είναι σαφώς απ'τους καλύτερους...
Όπως βλέπεις, και για μένα να μην το'γραψε, σαφώς μου ταιριάζει :P

Αν και εδώ πάει στο αυθόρμητο. Δηλαδή μόλις σου 'ρχετε να πλακωθείς με κάποιον, μέτρα μέχρι το 20 και μετά κάντο (σίγουρα θα το έχεις δεί ποιό ψύχραιμα, και κατά 99% θα το αναβάλεις).
Μ'αν κάνεις τον κόπο να σκεφτείς τα λεγόμενα καποιου και ν'απαντήσεις λογικά, γιατί να κάθεσαι να μετράς;

* ουδέν νεότερο απ' το δυτικό μέτωπο
_ ο τζόνι πήρε το όπλο του Δεν τον ξέρω τον κυριο, την Αννι μόνο είχα ακουστά...

_ οι καμπάνες του Ναγκασάκι Τέτοιες έχει κι ο Αη-Δημήτρης, που να τρέχουμε στις Γιαπωνίες τώρα...

_ οι τελευταίες ημέρες του Χίτλερ Βασικά, μολονότι έκανα την "πολυ καλή γνώση" στα ιταλικά με "τις τελευταίες μέρες του Μουσολίνι" (Ultimo atto) από τα φιλμ των εφημερίδων του σαββατοκύριακου, αμφιβάλλω αν θα τα κατάφερνα τόσο καλά έτσι με τα γερμανικά, που με ταλαιπωρούν χρόνια τώρα...
 #93095  από fillcinefil
 Κυρ Ιούλ 14, 2013 4:46 pm
fillcinefil έγραψε:"οι Γερμανοί ξανάρχονται" (που δυστυχώς ξανάρθαν) να διασκεδάσεις και λίγο. "Ά ρε κατακαηημένε Φλόξ". http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... GJVt4#t=5s
Υπάρχει άνθρωπος (Έλληνας) που δεν έχει δεί το "οι Γερμανοί ξανάρχονται"; (Σακελάριος Γιαννακόπουλος)

Κορυφαία αντιπολεμικά έργα
_ ουδέν νεότερο απ' το δυτικό μέτωπο (Α')
_ ο Τζόνι πήρε το όπλο του (Α')
_ οι καμπάνες του Ναγκασάκι (Β')
_ οι τελευταίες ημέρες του Χίτλερ (Β')
δεν συνίσταντε προς ανάγνωση (Θέαση. Υπάρχουν και κινηματογραφικά). Α πα πα. Μέγα ψυχοπλάκωμα.
 #93101  από fillcinefil
 Κυρ Ιούλ 14, 2013 6:39 pm
fillcinefil έγραψε:
fillcinefil έγραψε:"οι Γερμανοί ξανάρχονται" (που δυστυχώς ξανάρθαν) να διασκεδάσεις και λίγο. "Ά ρε κατακαηημένε Φλόξ". http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... GJVt4#t=5s
Υπάρχει άνθρωπος (Έλληνας) που δεν έχει δεί το "οι Γερμανοί ξανάρχονται"; (Σακελάριος Γιαννακόπουλος)

Κορυφαία αντιπολεμικά έργα
_ ουδέν νεότερο απ' το δυτικό μέτωπο (Α')
_ ο Τζόνι πήρε το όπλο του (Α')
_ οι καμπάνες του Ναγκασάκι (Β')
_ οι τελευταίες ημέρες του Χίτλερ (Β')
δεν συνίσταντε προς ανάγνωση (Θέαση. Υπάρχουν και κινηματογραφικά). Α πα πα. Μέγα ψυχοπλάκωμα.
Sorry ξέχασα "Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ"
 #93106  από fillcinefil
 Κυρ Ιούλ 14, 2013 11:15 pm
Απο σήμερα, θα μου επιτρέψετε μια πoιό... εμπλουτισμένη μορφή παρουσίασης των "κλεμμένων...".
Θα ευχαριστήσω για την ευγενική βοήθειά του, τον panos59 :handgestures-salute:.
18b.jpg
18b.jpg (290.25 KiB) Προβλήθηκε 97 φορές
 #93119  από LL--MM
 Δευ Ιούλ 15, 2013 3:58 am
Σε κάνει πιο δυνατό, έ; ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ;;; Είχες τον ίδιο ορισμό της δύναμης "πρωτού παραλίγο" σκοτωθείς; Στασου να καταλάβω:
Χάρη σου κάνουν αν σε σκοτώσουν "παρά λίγο" επειδή έτσι σε δυναμώνουν κιόλας;

ΠΟΙΟΝ κάνει ΤΙ "ΠΙΟ" δυνατό;;; O γέρος της Αννας Φρανκ που αναφέρεις (Όττο) και που επέζησε, αυτός, πόσο πιο "δυνατός" βγήκε απ'όλη τη "διαδικασία";;; Δε θα προτιμούσε να ΜΗΝ την έχει υποστεί ποτέ του; γυναίκα και κόρες, ας μην τις μετράμε, αφού σκοτώθηκαν (πως τόλμησαν).

Σόρυ, παιδιά, δε θέλω να στενοχωρώ κανέναν, αλλά κάτι δεν πάει καλά εδώ...
 #93140  από fillcinefil
 Τρί Ιούλ 16, 2013 12:48 am
Τό 'ποιασες το υπονοούμενο.
Και δές και το επόμενο που είναι σαν συνέχεια, αλλά ακόμη ποιό βαρύ.
 #93141  από fillcinefil
 Τρί Ιούλ 16, 2013 12:50 am
19.jpg
19.jpg (335.7 KiB) Προβλήθηκε 80 φορές
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 16