• χαριζω καναρια

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #93041  από billios
 Σάβ Ιούλ 13, 2013 10:54 am
Εχω μια αγαπη με τα πτηνα,ομως επειδη μου γεννησαν και τωρα βλεπω πως ειναι υπεραριθμα για τον χωρο και τη φροντιδα που τους παρεχω και για να μην κανω εκπτωση στη φροντιδα και τον χωρο τους,οποιος θελει ευχαριστως θα του χαριζα.
Εχω 3 καναρακια μικρα γεννημενα πριν 20 μερες που δεν ξερω αν ειναι αρσενικα η θυληκα ακομα αλλα ειναι κουκλακια,επισης ενα καναρι αρσενικο που ειναι ο μπαμπας τους και δυο θυληκες σκουφατες που ειναι οι μαμαδες,σε αυτα υπαρχει και μια καρδερινα αρσενικη που καταλαβενω πως δεν ειναι 'ευτηχισμενη' στον χωρο μου.
Μενω κορυδαλλο,οποιος ενδιαφερεται ας στειλει π.μ.
 #93048  από Ιωάννα
 Σάβ Ιούλ 13, 2013 2:28 pm
Βρεεεεε.....να μη σου πω τίποτα....γιατί μένεις στην Αθήνα;;;;; :violence-pistoldouble:
Η κόρη μου μ έχει φάει να της πάρω πουλί.Σήμερα το πρωί πήγε στο υπόγειο κ μου ανέβασε ένα κλουβί στο οποίο είχε η αδερφή μου κάτι παπαγαλάκια προ αμνημονεύτων.
Εχει παθει κόλλημα λέμε.
Να σου πω ....δεν τους λες στ αφτί να έρθουν κατά δω.....μπας κ ησυχάσουμε κ οι δύο;; :teasing-neener:
 #93050  από sofia13
 Σάβ Ιούλ 13, 2013 5:59 pm
Εντάξει, μη βαράς, αλλά ξέρεις τί διάβασα;
Χαρίζω χνάρια...............
ωπα καλά τάπαιξα, μέχρι να καταλάβω στα χνάρια έψαχνα.................
 #93056  από billios
 Σάβ Ιούλ 13, 2013 8:39 pm
Αααχ βρε μαμουδι,κριμα..
 #93057  από billios
 Σάβ Ιούλ 13, 2013 8:41 pm
sofia13 έγραψε:Εντάξει, μη βαράς, αλλά ξέρεις τί διάβασα;
Χαρίζω χνάρια...............
ωπα καλά τάπαιξα, μέχρι να καταλάβω στα χνάρια έψαχνα.................

:lol: :lol: :lol:
 #93062  από litsa
 Κυρ Ιούλ 14, 2013 12:09 am
πολύ θέλει να πάνε στην κρήτη με το καράβι???
εεεεεεεεεεεεεε ????????????? η μικρή θα αποτρελαθεί!!!!!!!!!
:teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:

αααααααα και μην ξεχάσουμε και τον μικρό΄!!! :romance-hearteyes:

:romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
 #93066  από tarirs
 Κυρ Ιούλ 14, 2013 1:05 am
litsa έγραψε:πολύ θέλει να πάνε στην κρήτη με το καράβι???
εεεεεεεεεεεεεε ????????????? η μικρή θα αποτρελαθεί!!!!!!!!!
:teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:

αααααααα και μην ξεχάσουμε και τον μικρό΄!!! :romance-hearteyes:

:romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
Λίτσα επειδή είμαι καναροπατερας και έχω διαβάσει την αγγελία αποβτην ώρα που μπήκε,άλλα έχω ήδη αρκετά καναρίνια και δεν.μπορω να τα πάρω και ας είμαι Πειραιά,σκέφτομαι που θα είναι ευτυχισμένα,πάντως μια συμβουλή...ΜΗΝ ΤΑ ΒΆΛΕΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ δοκιμασία με καράβια και τόσες.ώρες,διότι θα στεναχωρηθεις και εσύ ΑΝ ζήσουν,και θα στρεσαριστουν τόσο που μπορεί να βγάλουν και ασθένεια. ...
 #93080  από Ιωάννα
 Κυρ Ιούλ 14, 2013 11:44 am
Παιδιά ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να επιτρέψω να γίνει κάτι τέτοιο στα πουλιά...ούτε για αστείο :eusa-naughty:
Αλίμονο αν κάναμε ότι τους ερχόταν στην καρκάνα τους!
Είχα παλιότερα καναρίνι κ δεν άντεχα να το βλέπω στο κλουβί.
Επειδή επέμεναν για κατοικίδιο είδα ως καλύτερη λύση ένα ψάρι.
Παιδιά το είχα καταφέρει να τρώει απ το χέρι μου κ να μην φοβάται όταν του αλλάζω το νερό.Μία μέρα το αγρίεψαν τα παιδιά κ όταν πήγα να το καθαρίσω μου φυγε κ προσγειώθηκε μέσα στη .....χλωρίνη.
Όλο το βράδυ καθόμουν κ το βλεπα να υποφέρει μέχρι που κατέληξε.
Φτάνει με τα κατοικίδια....δεν τ αντέχω !
Φιλιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #93097  από maria E
 Κυρ Ιούλ 14, 2013 6:08 pm
Billio :romance-kisscheek: ,διαβασα στη μανα μου αυτο που εγραψες,μηπως ηθελε κανενα καναρινι,(δεν θελει τελικα :-D )και μου ειπε οτι οι καρδερινες πρεπει να ειναι ελευθερες,οχι σε κλουβια.Ισως γι'αυτο να δυσανασχετει.(η καρδερινα οχι η μανα μου)
 #93099  από tarirs
 Κυρ Ιούλ 14, 2013 6:15 pm
maria E έγραψε:Billio :romance-kisscheek: ,διαβασα στη μανα μου αυτο που εγραψες,μηπως ηθελε κανενα καναρινι,(δεν θελει τελικα :-D )και μου ειπε οτι οι καρδερινες πρεπει να ειναι ελευθερες,οχι σε κλουβια.Ισως γι'αυτο να δυσανασχετει.(η καρδερινα οχι η μανα μου)
ΛΑΘΟΣ,η καρδερινα αμα δεν ειναι πιασμενη με καπατσε η φιντανι,ζει σε κλουβι,αρκει να ειναι εκτροφης...και φαινετε απο τα χρωματα και το ραμφος....

Billios,θα ρωτησω τον πατερα μου αν θελει κατι....,οταν λες δυσανασχετει,δεν κελαιδαει η καρδερινα,η ''χτυπιετε'' ?