• αδυναμια αριστερου ποδιου

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #88499  από kostasp
 Τρί Απρ 09, 2013 7:19 pm
η αριστερη μου πλευρα εχει αδυνατησει ποδι και χερι.Περπαταω ακομα λιγο κουτσαινοντας και οχι για παραπολυ. Το προβλημα μου ομως ειναι αλλο και ενοχλητικο . Αν εχει κανεις το ιδιο συμπτωμα θα ημουν υποχρεος να μου πει κατι επ αυτου. κυριως στον υπνο οταν ηρεμησουν τα ποδια το αριστερο δεν με αφηνει να κοιμηθω λογω αυτης της αδυναμιας που νοιωθω σε αυτο . Ριχνω το δεξι απο πανω του αλλα τιποτα η σηκωνομαι και κανω καποιες ασκησεις στο προβληματικο ποδι που μου εδειξε φυσιοθεραπευτης και εφοσον κουραστει μπορω να ξαναξαπλωσω να κοιμηθω διοτι και αυτο με αφηνει ησυχο . Ειναι ταλαιπωρια ομως αν γνωριζει καποιος κατι πλιιιιιιιζ . Ευχαριστω εκ τον προτερων
 #92970  από Μαρία
 Πέμ Ιούλ 11, 2013 3:46 pm
Έχω κι εγω αδυναμία στη δεξια πλευρά χέρι πόδι. Η αλήθεια είναι ότι όταν η αδυναμία ήταν πολυ (βασικά νιώθω ντονο βάρος) με ενοχλούσε και στον ύπνο. Δεν έκανα κάτι γι αυτό. Κάποιες φορές υποχωρει απο μόνο του κάποιες άλλες χειροτερεύει. Στο γιατρό το χεις πει? Μήπως έχεις κάποια υποτροπή και πρέπει να πάρεις κορτιζόνη;
 #93033  από kostasp
 Σάβ Ιούλ 13, 2013 12:09 am
Μαρια καλησπερα . επειδη το θεμα το ανερτησα τον Απριλιο δεν ασχοληθηκα για να ενημερωσω τι εγινε. Μιλησα με τον γιατρο μου και μου εδωσε τα mirapexin 0,26 παιρνω 1 καθε βραδυ και επιτελους κοιμαμαι απο το πρωτο χαπι μαλλον εχει σχεση με το συνδρομο ανυσηχων ακρων :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: