• new kid on the block!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #92889  από nanablue
 Τρί Ιούλ 09, 2013 12:19 pm
γειά σας παιδιά και από μένα.

Καινούρια στο block. Καλά όχι και μικρή..
είμαι 32 έχω ένα αγοράκι και ένα υπέροχο σύζυγο.
Έχω ms σχεδόν 4 χρόνια κάνω avonex εδώ και 1 χρόνο. Ο γιατρός είπε πολύ ευχαριστημένος λέει αλλά μερικές φορές όχι. Το ms για μενα είναι σαν ασανσέρ, μια πάνω μια κάτω.
Την βρίσκω πολύ με το γυμναστήριο και γεννικώς προσπαθώ να κρατώ τον εαυτό μου απασχολημένο με χομπυ.

Αυτά.. :greetings-waveyellow:
 #92900  από Στάθης
 Τρί Ιούλ 09, 2013 6:52 pm
Γεια σου Nanablue ! :greetings-waveyellow:

Σαν είσαι δραστήρια όπως διαφαίνεται όλα θα πάνε κατ΄ ευχήν. Η MS είναι κάτι σαν ασανσέρ, στο χέρι μας είναι να αλλάζει όροφο με γλυκό και όχι απότομο τρόπο !

Καλή δύναμη, καλή συνέχεια. Να σου ζήσει το παιδάκι και να χαίρεσαι την οικογένειά σου !
:happy-wavemulticolor:
 #92922  από βικυ
 Τετ Ιούλ 10, 2013 10:25 am
:text-welcomewave:
 #92932  από Φαίδρα
 Τετ Ιούλ 10, 2013 1:18 pm
Καλως ήρθες nanablue!

Ελπίζω απο 'δω και πέρα μόνο προς τα πάνω να σε πηγαίνει το ασανσέρ!! Να περάσεις ένα τέλειο καλοκαίρι με τα αγόρια σου!! :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #92941  από Dimitris-56
 Τετ Ιούλ 10, 2013 9:48 pm
Καλησπέρα η άσκηση και καλοί ψυχολογία μας καλώ
 #92975  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Πέμ Ιούλ 11, 2013 6:11 pm
Φίλη nanablue, δεν χαίρομαι όταν βλέπω νέα παιδιά να μπαίνουν στο κλάπ της ΣκΠ, χαίρομαι όμως που τολμώντας να γραφτείς εδώ θα βρεις φίλους/ες και συντροφιές για οτιδήποτε και όποτε τις χρειαστείς, κι εγώ μέσα φυσικά.
Εύχομαι νάσαι πάντα καλά, δυνατή και νάχεις δίπλα σου πάντα αυτούς που σε αγαπούν και σε νοιάζονται.
 #92982  από fillcinefil
 Πέμ Ιούλ 11, 2013 11:33 pm
Χαιρετώ και εγώ. Τις ευχές μου για την ηπιότερη εξέλιξη. θα επαναλάβω τους συναδέρφους. Μείνε ενεργή, με άσκηση και όλες τις δραστηριότητές σου, έτσι θα καταφέρεις να έχεις και την ψυχολογία σου όσο το δυνατόν ποιό ψηλά.
Όσο το δυνατόν, ξέχνα την. Προσπάθησε να θυμάσαι την ζωή (σου, της οικογένειάς σου, των φίλων σου).
Μην της δίνεις, παραπάνω σημασία απ'όση της αξίζει.
Δίνε σημασία στη ΖΩΗ.
 #93032  από costas
 Παρ Ιούλ 12, 2013 11:46 pm
Γειάάάάάάάάάαάάάάάάάαάάάάάάαάάάάάάά