Καλησπερα!Βρε παιδια αυτο εψαχνα και γω να βρω τι εχω!!Λοιπον,ακουστε,Γιωτα για ακου και συ μηπως παθαμε τα ιδια!Πριν εναμιση με δυο μηνες περιπου,απο το κλιματιστικο στη δουλεια μου ξεκινησε,πονουσα στα κοκαλα πισω απο τα αυτια,ποναγε η πλατη μου και ζαλιζομουνα.Λεω με αρρωσταινει ο κλιματισμος γιατι ηταν και δυνατος και η συνεχεια καθε μερα ζαλιζομουνα πιο πολυ μεχρι που ξυπνησα ενα πρωι και τα βλεπα διπλα απο τη ζαλαδα μεχρι να συνελθω και εκανα εμετο!Παω να σηκωθω και ειχα φοβερη ασταθεια δηλ.να κρατιεμαι και να περπαταω,φοβηθηκα πολυ γιατι ειχα εντονο ιλιγγο και δεν περναγε!Μου κλεινει και το δεξι αυτι εντελως!!Παω σεναν νευρολογο γιατι ελειπε ο δικος μου [δηλ.με κραταγαν και προχωρουσα]και αφου με εξετασε πολυ ωρα μου λεει δεν ειναι απο την παθηση αλλα αυχενικο να παω σε ωρλ.Παω τη αλλη μερα για γενικες,ο.κ ολες καλες,παω σε ωρλ του ικα μου λεει ειναι καθαρα τα αυτια να κανω τυμπανογραμμα.Παω την αλλη σε ιδιωτικο ωρλ,μου εκανε,δεν υπηρχε κανενα προβλημα μου λεει κι αυτος αυχενικο!.Παω την επομενη στο νευρολογο μου που επεστρεψε,σας ζαλισα ε;..και μου λεει ειναι σιγουρα αυτα τα συμπτωματα απ την παθηση και μπορει ενα κρυωμα να τα σπρωχνει κιολας να βγουνε στην επιφανεια!Μου εδωσε χαπια κορτιζονη για ενα μηνα,ανοιξε μετα την πρωτη εβδομαδα το αυτι βεβαια και μου ειπε να ξεκινησουμε συντομα θεραπεια ιντερφερονη γιατι την ειχα αποφυγει!Εγω τωρα εχω μια ελαφρια ζαλαδα ακομη αυτο μου εχει μεινει και σκεφτομουνα να εξετασω καποια στιγμη και το λαβυρινθο.Αλλα βρε παιδια τελικα απο το νευρολογικο μας προβλημα δεν ξεκινανε ολα αυτα???