• ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ.

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #92799  από anty
 Κυρ Ιούλ 07, 2013 5:35 pm
Καλησπέρα σε όλους. Μια ερωτηση θα ηθελα να σας κάνω γιατί πραγματικά εχω μπερδευτεί μ' αυτο το ποσοστο αναπηρίας... Καποιος που εχει την διαγνωση οτι πάσχει απο σκπ και η γενική του εικόνα ειναι μια χαρα, (μόνο στις μαγνητικες υπαρχουν καμποσες εστιες) τι ποσοστο του δίνουν. Ξερω οτι δεν προκειτε να μου δωσουν επιδοματα αυτό που θα ηθελα ειναι να μπορω να εχω καποιες μειωσεις στους φορους και να μπορω ισως να βρω καποια δουλεια μεσω του ΟΑΕΔ και γενικα καποιες ελαφρυνσεις... Ξερει καποιος;;;;
 #92806  από Π.Μ79
 Κυρ Ιούλ 07, 2013 10:02 pm
Ανάλογα:

Από 20% έως και 50%.

Αν αιτηθείς επίδομα, το πολύ να πάρεις 30%-40%.

Αν δεν αιτηθείς επίδομα, αλλά για εφορία, ΔΕΗ, ΟΑΕΔ κλπ, τότε άνετα σου δίνουν και 70%.

Πάντως μην περιμένεις να βρεις δουλειά απ'τον ΟΑΕΔ. Εδώ και 2 χρόνια εγώ βρήκα το απόλυτο τίποτα!!!
 #92854  από anty
 Δευ Ιούλ 08, 2013 5:09 pm
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.. Παντως το ποσοστο οπως και να εχει μου το δινουν μόνο από το ΚΕΠΑ;;;; Δεν υπάρχει κάτι πιο γρήγορο;
 #92855  από nits
 Δευ Ιούλ 08, 2013 5:24 pm
anty έγραψε:Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.. Παντως το ποσοστο οπως και να εχει μου το δινουν μόνο από το ΚΕΠΑ;;;; Δεν υπάρχει κάτι πιο γρήγορο;
πιο γρηγορο απο τα ΚΕΠΑ?............μόνο το ΦΩΣ!
 #92856  από ahilleas
 Δευ Ιούλ 08, 2013 5:29 pm
nits ...

:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:
 #92857  από tarirs
 Δευ Ιούλ 08, 2013 5:32 pm
anty έγραψε:Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.. Παντως το ποσοστο οπως και να εχει μου το δινουν μόνο από το ΚΕΠΑ;;;; Δεν υπάρχει κάτι πιο γρήγορο;
3 πραγματα ειναι πιο γρηγορα απο τα ΚΕΠΑ ,το φως οπως ειπε ο nits,ο σουπερμαν,και η πορδη....( σορρυ) :laughing-rolling:
 #92859  από anty
 Δευ Ιούλ 08, 2013 5:56 pm
:scared-eek: :scared-eek: ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΗΛ. ΑΝ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ....
 #92860  από maria2
 Δευ Ιούλ 08, 2013 6:06 pm
να ρωτησω μεχρι να ξαναπερασεις επιτροπη κεπα ασφαλιστικη καλυψη εχεις.......για το φαρμακο οχι τιποτα αλλο........