• τώρα rebif μονο για 1μήνα?

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #92747  από nits
 Παρ Ιούλ 05, 2013 7:04 pm
χθες πήγε η γυναίκα μου να πάρει το rebif στο κεντρικο φαρμακείο του ικα στην Αγ.Κωνσταντίνου έδωσε την 3μηνη συνταγή στην υπάλληλο, αυτή έδωσε rebif μόνο για 1μηνα λέγοντας ότι πλέον το σύστημα άλλαξε και θα δίνεται η δόση του μήνα!
Δηλ τώρα θα έχουμε αυτή τη μανούβρα κάθε μήνα? ξέρει κανείς τι παίιζει?
 #92748  από billios
 Παρ Ιούλ 05, 2013 7:47 pm
Το ιδιο τραβαω κι εγω για τις betaferon,καθε μηνα για βιζιτα στην Αγ.κωνσταντινου,αλλαξανε τα κουμαντα
 #92750  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιούλ 05, 2013 10:19 pm
:scared-shocked: Τοσο καιρο το λεμε !!!!! Και ..πού εισαι ακομα !!!!! Μηπως , ομως, μας ...αρεσει ???? Αν πουμε οτι παμε στον ΕΟΠΥΥ για διαμαρτυρια , ποσοι θα ακολουθησουν ???????????????????????? Ε????????????????????????????
 #92752  από Gorge
 Σάβ Ιούλ 06, 2013 12:24 am
καλησπερα σε ολους τον μαη εστιλα 3μηνη συνταγη για ανονεχ μου τα εστιλαν χορις κανενα προβλιμα τον επομενο μηνα θα δουμε
 #92753  από fillcinefil
 Σάβ Ιούλ 06, 2013 1:25 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε: :scared-shocked: Τοσο καιρο το λεμε !!!!! Και ..πού εισαι ακομα !!!!! Μηπως , ομως, μας ...αρεσει ???? Αν πουμε οτι παμε στον ΕΟΠΥΥ για διαμαρτυρια , ποσοι θα ακολουθησουν ???????????????????????? Ε????????????????????????????
Άννα αν έχω καταλάβει καλά, είσαι από τους ελάχιστους :bow-yellow: από το Forum που συμμετέχεις σε διαμαρτυρίες.
Δυστυχώς λόγο απόστασης, δεν μπορώ, παρά να σου στείλω την συμπαράστασή μου :oops:. Παρακολουθώ τα καλέσματά σου αλλά... (μπορούν να πούν και εύκολη δικαιολογία, αλλά... :confusion-shrug:)
Δέξου την αμέριστη συμπαράστασή μου. :pray: keep going
 #92760  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιούλ 06, 2013 9:46 am
fillcinefil έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε: :scared-shocked: Τοσο καιρο το λεμε !!!!! Και ..πού εισαι ακομα !!!!! Μηπως , ομως, μας ...αρεσει ???? Αν πουμε οτι παμε στον ΕΟΠΥΥ για διαμαρτυρια , ποσοι θα ακολουθησουν ???????????????????????? Ε????????????????????????????
Άννα αν έχω καταλάβει καλά, είσαι από τους ελάχιστους :bow-yellow: από το Forum που συμμετέχεις σε διαμαρτυρίες.
Δυστυχώς λόγο απόστασης, δεν μπορώ, παρά να σου στείλω την συμπαράστασή μου :oops:. Παρακολουθώ τα καλέσματά σου αλλά... (μπορούν να πούν και εύκολη δικαιολογία, αλλά... :confusion-shrug:)
Δέξου την αμέριστη συμπαράστασή μου. :pray: keep going
:greetings-waveyellow: Το χειροτερο ειναι οτι ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ η αποψη ......''ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ , ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ '' .....Ετσι εγινε , πχ, με το χαρατσι της ΔΕΗ !!! Εμεις , που ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΑΜΕ να το πληρωσουμε , καλεσαμε και τους αλλους Ελληνες να κανουν το ιδιο . Δεν μας ακουσαν !!!!! Το αποτελεσμα ???? Τα ποσά μεταφερθηκαν στην εφορια και , ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ που δεν τα εχουμε πληρωσει , κινδυνευουμε ΑΜΕΣΑ , απο ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ των σπιτιων μας !!!!!!!!!!!! Ετσι μου ειπε , ψυχρα και αδιαφορα...τρωγωντας ενα παγωτο, η προϊσταμενη της ΔΟΥ .............πριν απο λιγες μερες ...... :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette:
 #92771  από Λήδα
 Σάβ Ιούλ 06, 2013 3:33 pm
Όσο δεν μιλάμε τόσο πιο ωραία θα περνάμε.Βρίσκουν κ τα κάνουν, καλά να πάθουμε!!
Δεν βλέπω κ κανέναν να ενοχλείται άλλωστε......
Άννα... :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: