• "Κλεμμένα" μαθήματα ζωής.

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #92680  από fillcinefil
 Πέμ Ιούλ 04, 2013 1:23 am
8)
Μπορείς να θυμώνεις με τον Θεό. Το αντέχει.
 #92686  από LL--MM
 Πέμ Ιούλ 04, 2013 8:17 am
fillcinefil έγραψε:8)
Μπορείς να θυμώνεις με τον Θεό. Το αντέχει.
Αφού ξέρουμε πως δε μας παίρνει να ζητάμε και ρεστα, τι νόημα έχει να θυμώσουμε με την τελευταία ελπίδα, ιδίως όταν επικαλούμαστε τη βοήθεια της; :think: :think: :think: Για τους υπόλοιπους, όσο μπορούμε, "DON'T GET MAD, GET EVEN"

Για το ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, δυστυχώς, συμφωνούμε απολύτως, αλλά για να ομορφύνουν και να ηρεμήσουν όλα τα ωτία, παραθέτουμε κάτι πιο μαλακτικό, ο δρόμος προς την Ιθάκη μακρύς γαρ... "Το τραγούδι των Σοφών"... :greetings-waveyellow:

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Σάβ Ιούλ 06, 2013 9:59 pm, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
 #92718  από fillcinefil
 Παρ Ιούλ 05, 2013 1:02 am
Μια καλή βοήθεια είναι και η (απλή, ταπεινή) παρηγοριά.
Δεν χρειάζετε σώνει και καλά να έχει και... "ιαματικές" ικανότητες.
Υποκριτικό, αλλά μάλλον το βλέπω λίγο σαν "Punching bag". Και να κλαφτώ, και να αγανακτήσω.
 #92719  από fillcinefil
 Παρ Ιούλ 05, 2013 1:11 am
9)
Κάνε οικονομία... για πράγματα που αξίζουν. (Save for things that matter)

Δήλωση: επειδή τα παίρνω από αγγλικό κείμενο, και η μετάφραση αυτοσχέδια, αυτή την φορά αισθάνθηκα να μην αποδίδετε σωστά. Γι'αύτό και το προτότυπο.
 #92727  από LL--MM
 Παρ Ιούλ 05, 2013 10:02 am
fillcinefil έγραψε:9)
Κάνε οικονομία... για πράγματα που αξίζουν. (Save for things that matter)

Δήλωση: επειδή τα παίρνω από αγγλικό κείμενο, και η μετάφραση αυτοσχέδια, αυτή την φορά αισθάνθηκα να μην αποδίδετε σωστά. Γι'αύτό και το προτότυπο.
fillcinefil έγραψε:Μια καλή βοήθεια είναι και η (απλή, ταπεινή) παρηγοριά.
Kατα κανένα τρόπο δε θελω να υποτιμήσω την παρηγοριά καθ'αυτήν, οσοδήποτε απλή και ταπεινή... :romance-caress:

Δεν χρειάζετε σώνει και καλά να έχει και... "ιαματικές" ικανότητες.
Κι όμως, φίλε, οι ιαματικές ικανότητες είναι ουσιαστικές, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ: Τι ανάγκη θα είχαμε να κλαφτούμε και αιτια ν'αγανακτήσουμε αν η ίαση αυτή ηταν διαθέσιμη;
Η αλήθεια είναι πως η ανάγκη της κλάψας και της αγανακτησης μας είναι πια τόσο πιο οικείες, ακριβώς επειδή η ουσιαστική ίαση δε φαίνεται πουθενά στον ορίζοντα... και το χειρότερο, δεν τολμάμε να τ'ομολογήσουμε ούτε στον εαυτό μας.

Υποκριτικό, αλλά μάλλον το βλέπω λίγο σαν "Punching bag". Και να κλαφτώ, και να αγανακτήσω.
Προσωπικά θα προτιμούσα να "καλλιεργώ τον κήπο μου" αντί να αντιμετωπίζω punching bags και άλλα "ωραία" κονταροχτυπήματα του είδους... στα οποία δε μπορούμε να πουμε "όχι", αφού είμαστε MONO οι αποδέκτες :violence-hammer:
Όπου αυτός ο κήπος είναι "the thing that matters"... αντι ν'αναλλωνόμαστε σε γρονθοκοπήματα κλπ... Εικόνα
Save for that...ΕικόναΕικόναΕικόνα
Υ.Γ.: Η μετάφραση είναι ακριβέστατη... :clap: :greetings-waveyellow:
 #92755  από fillcinefil
 Σάβ Ιούλ 06, 2013 2:07 am
Αν και "άπιστος", έχω μια (ειλικρινά), βαθιά πίστη στην πίστη. Λίγο... Ναι κι όμως.
Θα'λεγα ότι θα ζητούσα κάτι εάν ήταν εφικτό. Το ανέφικτο... :confusion-shrug:;
(πείτε με ομό ρεαλιστή, θα το δεχτώ).
Το "Punching bag" ήταν για... (τον Μεγάλο). Κήπο (ή ότι έχουμε τελος πάντον) όσο μπορούμε παλεύουμε (για να ξεχνιόμαστε).
 #92756  από fillcinefil
 Σάβ Ιούλ 06, 2013 2:12 am
10)
Όταν πρόκειται για σοκολάτα, κάθε αντίσταση είναι μάταιη.
 #92757  από fillcinefil
 Σάβ Ιούλ 06, 2013 2:17 am
Λίγο άκυρο;
α) δεν θα παραλέιψω κανένα.
β) Εγώ βρήκα την λύση. Αγοράζω αυτές τις συσκευασίες με τα μικρ(οσκοπικ)ά σοκολατάκια. Το να πρέπει να ανοίξω (άλλη) μιά συσκευασία, κάπως με συγκρατεί (σχεδόν πάντα :whistle:). Αλλά αν δεν έχω να φάω κάτι γλυκό μετά το φαγητό, θα φάω μια κουταλιά ζάχαρη (ελπίζω αυτό να το έχουμε).
 #92767  από LL--MM
 Σάβ Ιούλ 06, 2013 11:45 am
fillcinefil έγραψε:Αν και "άπιστος", έχω μια (ειλικρινά), βαθιά πίστη στην πίστη. Λίγο... Ναι κι όμως.
Θα'λεγα ότι θα ζητούσα κάτι εάν ήταν εφικτό. Το ανέφικτο... :confusion-shrug:;
(πείτε με ομό ρεαλιστή, θα το δεχτώ).
Συμφωνουμε απολύτως, μόνο που τα περισσότερα προβλήματα παρουσιάζονται επειδή μερικοί (απ'αυτούς που μπορούν ν'αλλάξουν κάτι) αποφασίζουν ότι είναι ανέφικτα τα εφικτά, και το κοπάδι που βαριέται το δέχεται (περίπου) αδιαμαρτύρητα, επειδή βρισκει ευκολότερο να βαράει όσα μελη του προσπαθούν ακόμα ν'αλλάξουν κάτι...
Το "Punching bag" ήταν για... (τον Μεγάλο). Κήπο (ή ότι έχουμε τελος πάντον) όσο μπορούμε παλεύουμε (για να ξεχνιόμαστε). Πες το ψέματα... ΕΜΕΙΣ όμως καταντάμε "Punching bag" :cry: :cry: :cry:
fillcinefil έγραψε:10)
Όταν πρόκειται για σοκολάτα, κάθε αντίσταση είναι μάταιη. Αυτονόητο ότι επαυξάνουμε... :clap: :clap: :clap:
ΕικόναΕικόναΕικόνα
fillcinefil έγραψε:Λίγο άκυρο;
α) δεν θα παραλέιψω κανένα. (σοκολατάκι;;; :P ;) ;) ;) )
β) Εγώ βρήκα την λύση. Αγοράζω αυτές τις συσκευασίες με τα μικρ(οσκοπικ)ά σοκολατάκια. Το να πρέπει να ανοίξω (άλλη) μιά συσκευασία, κάπως με συγκρατεί (σχεδόν πάντα :whistle:). Αλλά αν δεν έχω να φάω κάτι γλυκό μετά το φαγητό, θα φάω μια κουταλιά ζάχαρη (ελπίζω αυτό να το έχουμε).
Πρόταση: Το μέλι, με ή δίχως κανέλα, μπορεί να αποδειχθεί από ιαματικο μέχρι... "θεϊκό"...:P http://en.wikipedia.org/wiki/Honey :P :P :P http://fatalfacts.com/index.php?/topic/ ... -diseases/
Υ.Γ.: Μόνο κάποιοι κακοί καταλογίζουν καρκίνους στην κανέλλα: Δεν αποδείχθηκε ποτέ! :snooty: :snooty: :snooty:

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #92787  από fillcinefil
 Κυρ Ιούλ 07, 2013 2:05 am
Λες να είναι μπορούν-δεν μπορούν; Δεν θέλουν γιατί δεν τους συμφέρει. Όσο για το κοπάδι... κακό του κεφαλιού του. Το Πάσχα πλησιάζει. (μπεεεέ)
Και ο Mohamed Ali αν καθόταν και τον βαρούσες "Punching bag" θα ήταν. Αυτός όμως είχε την... "πυγμή" :angry-boxing:.
Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. (κι'αν δεν έχω φάει μέλια, Βασιλικούς πολτούς, κεντρίσματα, (χόμπι του πατέρα τα μελίσσια, τούμπανο εγώ), μουρουνέλαια, όλη μέρα μες τον ήλιο, Νοέμβριο γεννημένος* (και αυτά προ... πουσού**), πάλι το κόλλησα το... "μικρόβιο". (Είμαι το στατιστικό σφάλμα προσωποποιημένο)
* όλα αυτά τα έχω δει σαν παράγοντες αποφυγής, μικρότερων κινδύνων.
** ΠΣ
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 16