• Gilenya....... εντυπώσεις!!!!

• Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #92544  από costas
 Κυρ Ιουν 30, 2013 10:58 pm
Γεια σας!!! Δε ξέρω εαν βοηθησε η ... Σουπερμαντολινι αλλα αυτα που θα σας πω δεν τα πιστευω και εγω !!!!!!! :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked:
 #92545  από costas
 Κυρ Ιουν 30, 2013 11:05 pm
costas έγραψε:Γεια σας!!! Δε ξέρω εαν βοηθησε η ... Σουπερμαντολινι αλλα αυτα που θα σας πω δεν τα πιστευω και εγω !!!!!!! :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked:
Ελειπα σχεδον ενα μηνα σε ταξιδι (Απο 21-5 έως 21-6) :banana-stoner: !!! Υπερέβαλα εαυτόν !!!! Ενας υγιης αγυμναστος όμως ανθρωπος δε μπορει να κανει αυτα που έκανα !!!!
Ενα - δυο θα σας πω : Τεσσερις μερες στο Αγιον Ορος με μέσο ημερήσιο περπάτημα ΤΕΣΣΕΡΙΣ (04) ώρες!!!!! Οδήγηση : Καβαλα ουρανούπολη , Ουρανούπολη Αθηνα , Αθήνα Πύργος!!!!!! κ.λ.π. :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner:
 #92551  από sofia13
 Δευ Ιούλ 01, 2013 1:01 am
Costas, υπέροχα τα νέα σου !!!!!!!!
Μπράβο που σου ταίριασε τόσο καλά η αγωγή και μακάρι ακόμη καλύτερα ...και καλύτερα .
Ολοι χαιρόμαστε όταν κάποιος απο μάς βρίσκει κάπου να σταθεί και το καταλαβαίνεις αυτό .
Αλλά δεν είναι όλες οι αγωγές για όλους το ίδιο καλές. Τη ζωή μας χαλάσαμε (το λιγότερο) ψάχνοντας , δοκιμάζοντας , ρισκάροντας........... άστα.
Μακάρι όλα να σου πηγαίνουν απο δώ και πέρα , όλο και καλύτερα ...και καλύτερα....κι΄όσο πιό
καλά γίνεται Κώστα.
Ευχές !
 #92600  από fillcinefil
 Τρί Ιούλ 02, 2013 1:55 am
Τί Σουπερμαντολίνι, Σούπερμαν σκέτος.
 #92704  από pan.pap
 Πέμ Ιούλ 04, 2013 1:44 pm
Γεια σας βρε παιδιά!!!

Μετά από αναγκαστική παραμονή εκτός κουβέντας (και χώρας) γύρισα δρυμίτερος!!!
Όλα πάνε περίφημα. ΟΙ εξετάσεις πολύ καλές και διάβασα επίσης καλά νέα!!
Για την ενημέρωσή μας :

http://www.newsitamea.gr/%CE%9D%CE%B5%C ... %B1%CF%84/

Άντε και με θεραπεία κάποια στιγμή....
 #92770  από Mihalis
 Σάβ Ιούλ 06, 2013 1:59 pm
Γεια σας παιδια!!!!απο αυγουστο αρχιζω και εγω το gilenya και μπηκα εδω να ενημερωθω....μετα απο το μαρτιο του '12 που αρχισα το ρεμπιφ 44 δεν ειχα κανενα συμπτωμα και τωρα ειχα το πρωτο...εκανα μαγνητικη και απο εκει που ειχα 2(!!!) εστιες τωρα εγιναν 11 απο τις οποιες οι 3 ενεργες...και η γιατρος που με παρακολουθει μου συνεστησε να παω στο χαπι αφου η ιντερφερομενη δεν εκανε δουλεια....απο την μια τελος προς το παρον οι ενεσεις...αλλα απο την αλλη θα ηθελα να ενημερωθω για τις παρενεργειες του gilenya για να ξερω τι θα με περιμενει....την δευτερα θα βαλω το χολντερ για να κοιταξουν την καρδια μου απο εκει και μετα βλεποντας και κανοντας.....!καλη συνεχεια και καλη δυναμη σε ολους!!!!!!Χαιρετισμους!!!!
 #92772  από costas1968
 Σάβ Ιούλ 06, 2013 3:36 pm
ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΡΙΣΚΑΡΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ?
ΕΜ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΒΑΡΑΩ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΣΤΕΡΟΥΜΑΙ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΠΡΕΡΣΟΝΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΗΝΙΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΕΝΟΜΑΙ...
:sad-roulette:
 #92773  από sofi2009
 Σάβ Ιούλ 06, 2013 4:30 pm
καλο μεσημερι σε ολους.... :happy-smileyinthebox:
θα ηθελα βρε παιδια να ρωτησω για το GILENYA
αν γνωριζετε ποτε θα αισθανθω καποια βελτιωση
το ξεκινησα με παρακολουθηση γιατρου
στις 3 Ιουλιου
πηγα καλα
σε ενα μηνα εξετασεις αιματος
σε τρεις οφθαλμολογικες
και βλεπουμε :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
να ειστε καλα
φιλακια :banana-stoner: :banana-stoner:
 #92808  από costas
 Κυρ Ιούλ 07, 2013 11:22 pm
costas1968 έγραψε:ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΡΙΣΚΑΡΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ?
ΕΜ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΒΑΡΑΩ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΣΤΕΡΟΥΜΑΙ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΠΡΕΡΣΟΝΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΗΝΙΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΕΝΟΜΑΙ...
:sad-roulette:
Δεν έγινες αντιληπτός!!!!
 #92862  από costas
 Δευ Ιούλ 08, 2013 10:26 pm
sofi2009 έγραψε:καλο μεσημερι σε ολους.... :happy-smileyinthebox:
θα ηθελα βρε παιδια να ρωτησω για το GILENYA
αν γνωριζετε ποτε θα αισθανθω καποια βελτιωση
το ξεκινησα με παρακολουθηση γιατρου
στις 3 Ιουλιου
πηγα καλα
σε ενα μηνα εξετασεις αιματος
σε τρεις οφθαλμολογικες
και βλεπουμε :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
να ειστε καλα
φιλακια :banana-stoner: :banana-stoner:
Mόνο και μόνο που σταμάτησες τις ενεσεις , ειδες βελτίωση !!!! :banana-stoner: :banana-stoner:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 22