• ΑΝΕΚΔΟΤΑ!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #92494  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Σάβ Ιουν 29, 2013 8:20 am
Ο βοθρατζής έχει προσλάβει καινούριο υπάλληλο για βοηθό και πάνε σε ένα σπίτι να κάνουν ξεβούλωμα.
Βάζει το αφεντικό τη στολή, παίρνει και το κατσαβίδι και βουτάει μέσα στα σκ@τ@.
Μετά από λίγο βγαίνει στην επιφάνεια και λέει στο βοηθό:
- Κάβουρα.
Του δίνει τον κάβουρα, παίρνει βαθιά αναπνοή και ξαναβουτάει. Ξαναβγαίνει στην επιφάνεια:
- Σφυρί.
Ξανά κεφάλι μέσα. Ακούγονται από μέσα σφυριές και ο μάστορας βγαίνει στην επιφάνεια.
- Κάβουρα.
Βουτά μέσα, παλεύει ακόμα λίγο με το θηρίο και στο τέλος ακούγεται το περίφημο χλουχλουχ και ο βόθρος αρχίζει να τραβάει. Βγαίνει έξω και το αφεντικό, βγάζει τη στολή και αρχίζει να σκουπίζεται και λέει στο μαστορόπουλο:
- Κοίταγε να μάθεις τη δουλειά, γιατί αλλιώς μια ζωή εργαλεία θα δίνεις κακομοίρη μου!
 #92495  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Σάβ Ιουν 29, 2013 8:22 am
Ένας τύπος γυρίζει σπίτι του μαζί με 3 φίλους του, μετά από μια 8ωρη βόλτα σε bars & clubs. Μπαίνουνε στο σπίτι παραπατώντας, αράζουνε στον καναπέ και ο οικοδεσπότης πάει πίσω από το μπαράκι για να βάλει ποτά. Ένας από τους 3 καλεσμένους παρατηρεί το τεράστιο χάλκινο gong που ο οικοδεσπότης έχει μέσα στο σαλόνι...
- Ρε συ Μπάμπη, τι είναι αυτό;
- Αυτό είναι ένα ρολόι που μιλάει!
- Τι λε ρε φίλε, υπάρχει τέτοιο πράγμα; Και πως δουλεύει;
- Να, δες...
Αρπάζει λοιπόν ο οικοδεσπότης το σφυρί και τραβάει ένα δυνατό χτύπημα στο gong, τόσο δυνατό που έτριξαν τα τζάμια του διαμερίσματος.
Κάθονται και οι 3 φίλοι και κοιτάνε προσεκτικά το gong περιμένοντας να το ακούσουν να λέει την ώρα, ώσπου ακούγεται μια φωνή από το διπλανό διαμέρισμα:

- ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ;! ΕΙΝΑΙ 3 ΚΑΙ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ !!!
 #92500  από Γιάννης
 Σάβ Ιουν 29, 2013 10:18 am
Κακός άνθρωπος :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #92556  από elena
 Δευ Ιούλ 01, 2013 10:32 am
Εικόνα
 #92570  από panos59
 Δευ Ιούλ 01, 2013 1:45 pm
:teasing-tease:
Συνημμένα
xaxaxa 062-.JPG
xaxaxa 062-.JPG (46.62 KiB) Προβλήθηκε 69 φορές
xaxaxa 061-.JPG
xaxaxa 061-.JPG (28.89 KiB) Προβλήθηκε 69 φορές
xaxaxa 060-.JPG
xaxaxa 060-.JPG (29.02 KiB) Προβλήθηκε 69 φορές
xaxaxa 059-.JPG
xaxaxa 059-.JPG (41.7 KiB) Προβλήθηκε 69 φορές
xaxaxa 057-.JPG
xaxaxa 057-.JPG (60.11 KiB) Προβλήθηκε 69 φορές
 #92586  από billios
 Δευ Ιούλ 01, 2013 10:43 pm
Ενας τυπακος περνει σε εναν ραδιοφωνικο σταθμο μεγαλης ακροαματικοτητας....

-Ναι,καλησπερα,ακουει?
-Καλησπερα φιλε μου,τι μπορω να κανω για σενα? :)
-θα ηθελα να αφιερωσω ενα τραγουδακι ναουμ! :obscene-smokingpimp:
-Βεβαιος φιλε μου,πεστο κι εγινε ;)
-Θα ηθελα να παιξει το 'Δεν χωρας πουθενα'
-Και που το αφιερωνεις ?
-Στο π@υτσ@ μου
 #92608  από fillcinefil
 Τρί Ιούλ 02, 2013 3:59 am
*παραπομπή από το καφενείο.
Για τους ποιό νέους. (ένεκα παλιό)

Πάνε ένας Γερμανός, ένας Ιταλος, ένας Γάλλος και ένας Έλληνας Σαφάρι. Ο καθένας πήρε διαφορετικό δρόμο.
Στο τέλος συναντήθικαν και άρχισαν να διηγούντε τα κατορθώματά τους.
Λέει ο Γερμανός, εγώ σκότωσα μιά ζέβρα, δύο αγριοκάτσικα τρείς γαζέλες και ένα νομιστεράκι.
Ο Ιταλός πφφφφ. Εγώ σκότωσα μιά καμηλοπάρδαλη, δυό νεροβούβαλους, μιά λεοπάρδαλη και τρία νομιστεράκια.
Η σειρά του Γάλου που τους βλέπει υποτιμιτικά: μον σερί τίποτα δεν είναι αυτά. Εγώ σκότωσα τρείς αγριόχοιρους, δύο ελέφαντες, έναν κροκόδειλο και ένα λιοντάρι και να μήν ξεχάσω και τα επτά νομιστεράκια.
Ήρθε και η σειρά του Έλληνα: εγώ ένα αγριοκάτσικο, έναν νεροβούβαλο, και έναν αγριόχοιρο. Αλλά βρε παιδιά τί είναι αυτά τα νομιστεράκια;

- Α δεν τα ξέρουμε ούτε εμείς. Κάτι μαύρα ήταν, πετιόταν ανάμεσα από τα δέντρα και φώναζαν :NO MISTER - NO MISTER :laughing-rolling:
 #92609  από panos59
 Τρί Ιούλ 02, 2013 8:00 am
:-D
Συνημμένα
xaxaxa 101.JPG
xaxaxa 101.JPG (29.55 KiB) Προβλήθηκε 41 φορές
xaxaxa 096.JPG
xaxaxa 096.JPG (46.31 KiB) Προβλήθηκε 43 φορές
xaxaxa 099.JPG
xaxaxa 099.JPG (34.41 KiB) Προβλήθηκε 43 φορές
 #92616  από Γιάννης
 Τρί Ιούλ 02, 2013 10:41 am
Οδηγούσε ένας τύπος όταν άκουσε κάτι να χτυπάει στο μπροστινό τζάμι του αυτοκινήτου του.
Σταματά ανήσυχος, κατεβαίνει και βρίσκει ένα σπουργιτάκι ξάπλα στην άσφαλτο.
-Πωπωπω κρίμα το σκότωσα το καημένο!
Σκύβει κάτω, το μαζεύει και σαν να ψιλοζούσε το σπουργιτάκι, αλλά ήταν σε κώμα.
Το παίρνει, το πάει σπίτι του και το βάζει σε ένα κλουβί μέχρι να συνέλθει και να γίνει καλά. Αργότερα έφυγε από το σπίτι για δουλειές.
Συνέρχεται και το σπουργιτάκι σιγά-σιγά, κοιτάει και τι να δει ;
Πάνω κάγκελα, δεξιά κάγκελα, αριστερά κάγκελα, μπροστά κάγκελα, πίσω κάγκελα.
Τρελαίνεται το σπουργιτάκι και λέει:
-Πωπωπω, τον σκότωσα τον άνθρωπο!!!!!
 #92617  από Γιάννης
 Τρί Ιούλ 02, 2013 10:43 am
Η δασκάλα έστειλε τον Τοτό και άλλα δύο παιδιά στο γραφείο του διευθυντή γιατί είχαν κάνει μια αταξία.
- Εσύ παιδί μου τι έκανες; ρωτάει το πρώτο παιδί ο διευθυντής.
- Πέταξα μια καρέκλα στη δασκάλα!
- Δύο ημέρες αποβολή. Εσύ; ρωτάει το δεύτερο.
- Εγώ έβρισα τη δασκάλα!
- Μια ημέρα αποβολή. Και εσύ Τοτέ τι έκανες;
- Εγώ πέταξα το στραγαλάκι στον τοίχο.
- Εσύ γρήγορα στην τάξη σου.
Αυτό επαναλήφθηκε ξανά και ξανά. Δηλαδή τα άλλα παιδιά έπαιρναν αποβολή και ο Τοτός πήγαινε στην τάξη του κανονικά.
Μια ημέρα λοιπόν που τους ξανακάλεσε ο διευθυντής ο Τοτός έφερε μαζί του και ένα παιδί με επιδέσμους, σπασμένα πόδια και χέρια και πατερίτσες.
Ο διευθυντής τους ρώτησε τι έκαναν και όταν ο Τοτός του είπε πως πέταξε το στραγαλάκι στον τοίχο ο διευθυντής τον ρώτησε:
- Καλά και αυτό το παιδί ποιο είναι;
- Ο Στραγαλάκης, κύριε!!!
  • 1
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 283