• Σας χαιρετώ όλους!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #92411  από kath
 Τετ Ιουν 26, 2013 11:29 pm
Πετρουλα καλως ηρθες κ απο μενα :greetings-waveyellow:
Δωσε χρονο στον εαυτο σου κ στη φιλη μας, που οπως φαινεται επισκεπτεται χωρις να ρωτησει ολο και περισσοτερους, κ ολα θα φτιαξουν.
Τα καλυτερα σου ευχομαι
 #92413  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιουν 27, 2013 12:07 am
petroula έγραψε:Γεια σας, με λένε Πετρούλα.

Πολύ πρόσφατα διαγνώστηκα με σκπ. Είμαι ακόμη σε μια κάπως... ανισόρροπη φάση και σωματικά και ψυχολογικά. Σε σύντομο χρόνο συνέβησαν τόσα πολλά...
Πριν απο μερικούς μήνες θόλωσε η ορασή μου στο αριστερό μάτι, δεν έδωσα σημασία, το απέδωσα στη δουλειά. Μετά από 2 βδομάδες και με το μάτι ακόμα θολό αρχισαν σταδιακά να μουδιάζουν τα πόδια μου.
Σε διάστημα 4 εβδομάδων είχα μουδιάσει μέχρι τον θώρακα.
Κι έτσι άρχισα...
Νευρολόγος, οφθαλμίατρος, μαγνητικές, οπτικά πεδία, νοσοκομείο,παρακέντηση, κορτιζόνη...
Τώρα είμαι στη μείωση της κορτιζόνης, το μούδιασμα έχει υποχωρήσει μεν αλλά έδωσε τη θέση του σε μια μεγάλη αδυναμία στα πόδια, στα γόνατα ειδικά, και μια αδεξιότητα στα χέρια που προς το παρόν μου κοστίζει μια εξάδα ποτήρια τη βδομάδα. Το μάτι τα ίδια...
Εντάξει...
Περιμένω να με καλέσουν από το νοσοκομείο για τα περαιτέρω. Αυτά.
Κατά τ΄άλλα προσπαθώ να δουλεύω, όσο μπορώ να μαζεύω το μυαλό μου, να γυρίσω στην καθημερινότητά και την ταυτοτητά μου.

Σιγά σιγά νομίζω τα καταφέρνω.
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: Γεια σου Πετρουλα και καλως ηρθες στην παρεα μας ...
 #92423  από petroula
 Πέμ Ιουν 27, 2013 12:06 pm
Σας ευχαριστώ όλους για το θερμό καλωσόρισμα!!
 #92429  από sofia13
 Πέμ Ιουν 27, 2013 2:20 pm
Γειά σου Πετρούλα.
Και μόνο για τη φοβερή αίσθηση χιούμορ πού έχεις, σίγουρα θα σε ξεχάσει η '' ανυπόληπτη'',
ίσως και εύχομαι για πάντα............
Να ζείς τις μέρες σου όσο πιό όμορφα μπορείς και όταν μας θέλεις, κοντά σου θάμαστε πάντα..........
Καλά να είσαι !!!!