Καλημέρα σε όλους/όλες!!
Οκ, ας πούμε, λόγω της εποχής μας που έχει ξεφύγει, ότι αυτά θέλουν οι γυναίκες (και όχι όλες, ένας σημαντικός όμως αριθμός γυναικών έτσι σκέφτεται κι αν δε σκέφτεται, κάποια στιγμή μπορεί να το σκεφτεί

). Οι δε άντρες όμως βρε παιδιά τι θέλουν;
Που οι περισσότεροι σκέφτονται με το κάτω κεφάλι;
Anyway...
Πως τα περάσατε το Σ/Κ;
Εγώ δε βγήκα το Σάββατο, γιατί είχα πρωϊνό ξύπνημα χθες για καλό σκοπό!!
Greece race for the cure, ήμουν κι εγώ εκεί!!
5000 άτομα περπατήσαμε και τρέξαμε γύρω από το Ζάπειο, 2χλμ και 4χλμ αντίστοιχα, εναντίον του καρκίνου του μαστού (ήταν πολύ συγκινητικό το όλο θέμα...).
Εμείς φορούσαμε λευκές μπλούζες και όσες είχαν περάσει καρκίνο του μαστού, ροζ με την επιγραφή "survivor".
Πριν ξεκινήσουμε όμως, ποια βγήκε και μίλησε με ροζ μπλουζίτσα; Η Φώφη Γεννηματά, μάλλον για να μαζέψει ψήφους, αλλά μπράβο της που βγήκε και μίλησε ως survivor, γιατί είχε ακουστεί ότι πάλεψε με τον καρκίνο αλλά ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε πλήρως, εκτός κι αν επειδή δεν παρακολουθώ τηλεόραση γενικά, ήμουν η μόνη που κοιμόμουν σχετικά με το θέμα!!
Μετά βγήκε και ο Παπανδρέου!! (όχι με ροζ μπλούζα ωστόσο

).
Και μετά ο χορογράφος από το fame story, που κάνει την ίδια δουλειά με τον πατέρα του, δεν θυμάμαι το όνομά του τώρα, γνωστός είναι πάντως... Και γυρνάει και λέει "εγώ δεν θέλω ψήφους..."

Τελοσπάντων, κάναμε τα χιλιόμετρα (πήγα να πάω για τα 4, αλλά το μετάνιωσα και ακολούθησα το δρόμο για τα 2

) και μετά μας τραγούδησε η Ηρώ 5-6 τραγούδια και γεια σας!!
Στη διαδρομή μας εμψύχωναν με χειροκροτήματα και ένας γέρος-μασκότ (άσχετος αυτός)!!
Τον είδα το πρωϊ στο σταθμό του Συντάγματος και τον πέρασα για γυναίκα, γιατί όμως....
Φορούσε μία φούστα μίνι, φαινόταν το βρακί ολόκληρο και είχε πάρει στο κατόπι κάτι ναυτάκια και τους μιλούσε!!
Στη διαδρομή πάλι πήγε και μιλούσε σε τσολιάδες και αστυνομικούς και τότε είδα ότι ήταν άντρας!! Καλά, το γέλιο που ρίξαμε, δεν τον έβγαλα και φωτογραφία γμτ...
Προς το τέλος ήταν που βούρκωσα λίγο, βγαίνει η Ηρώ με κάτι μπαλόνια που είχαν δεμένα στην άκρη κάτι χαρτάκια. Ήταν τα ονόματα μερικών που δεν τα κατάφεραν στη μάχη κατά του καρκίνου και τα άφησε στον ουρανό με την ελπίδα να μη χαθούν άλλες ζωές. Ήταν πολύ συγκινητικό...
Τελοσπάντων...
Άλλο νέο τώρα!!
Βρήκα δουλειά!! Αλλά λίγο δύσκολη, στους γονείς μου είπα ψέματα για να μην αρχίσουν πάλι τα "θα γίνεις ρεζίλι" ή τα "θα κουράζεσαι πολύ", δεν καταλαβαίνουν...
Είναι τόσο ταμπού πια να προσέχεις ένα άτομο διανοητικά καθυστερημένο; Έλεος, δηλαδή... 3 φορές την εβδομάδα θα 'ναι και θα πηγαίνουμε βόλτες σε μουσεία κ.τ.λ για να βλέπει κόσμο και να μην είναι συνεχώς κλεισμένος στο σπίτι. Δεν είναι κάτι το δύσκολο νομίζω...
Και επειδή είναι 45 χρονών, που είναι το κακό;
Σκέφτομαι λάθος; Απορώ...
Τελοσπάντων...
Καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλους/όλες!!
Όταν η ζωή σε κερνά λεμόνια, μην ξεχάσεις να ζητήσεις λίγη τεκίλα και αλάτι!!
Και... άσπρο πάτο!!