• ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟ...

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #92125  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Παρ Ιουν 21, 2013 7:15 pm
κατερινα 55 έγραψε:Νίκοοοο :angry-tappingfoot:
Τόλμησες να μου πάρεις τα ηλικιακά πρωτεία;;;; :P
Όντως περάσαμε ωραία.Τις λεπτομέρειες θα τις αφήσω για την τιμώμενη :lol:
Εμ μα εδω θα επιμείνω Κατερίνα μου. Είπαμε είμαι πενηντάρης αλλά φατσάρω εξηντάρης...και βάλε :character-oldtimer:
Κάτι μεταξύ Παπαστρούμφ και Shrek ενα πράμα. :laughing-rolling:

Χαίρωμαι πραγματικά που βρεθήκατε παιδιά' κι άλλα πολλά τέτοια!!
 #92126  από βικυ
 Παρ Ιουν 21, 2013 7:15 pm
ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε: για όσους και όσες δεν κατάφεραν να έρθουν τους επιτρέπουμε να ζηλεύουν. :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease:
:whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
 #92133  από billios
 Παρ Ιουν 21, 2013 10:13 pm
:( :(
Μπραβο σας παιδακια,κριμα που το εχασα αλλα δεν γινοταν αλλιως,επρεπε να δωσω ενα σολο μαγνητο στο καρκαλι μου εκεινη την ωρα
 #92134  από ΑΝΔΡΕΑΣ
 Παρ Ιουν 21, 2013 10:36 pm
billios έγραψε::( :(
Μπραβο σας παιδακια,κριμα που το εχασα αλλα δεν γινοταν αλλιως,επρεπε να δωσω ενα σολο μαγνητο στο καρκαλι μου εκεινη την ωρα
για να πούμε την αλήθεια δεν σε ζηλεύουμε. απεχθανόμαστε το σόλο μαγνήτο :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek:
 #92135  από litsa
 Παρ Ιουν 21, 2013 11:05 pm
θα υπάρξουν και άλλες φορές!!
ειδικά εσείς εδώ στην πρωτεύουσα.... έχετε όλο τον χρόνο δικό σας!!
:banana-stoner: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #92137  από Ιωάννα
 Παρ Ιουν 21, 2013 11:43 pm
litsa έγραψε:θα υπάρξουν και άλλες φορές!!
ειδικά εσείς εδώ στην πρωτεύουσα.... έχετε όλο τον χρόνο δικό σας!!
:banana-stoner: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
Μου την έσκασες σκ$##$λα! :teasing-neener:
Μου είχες πει ότι να πάμε μαζί τον Σεπτέμβρη για να μην έχει ζέστη :twisted:
Θα σε αναμένω στη γωνία την άλλη φορά :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
Κατά τ άλλα χαίρομαι που περάσατε καλά αν κ ....βράζω στο ζουμί μου (εξ ου κ οι κακίες :laughing-rolling: ) !!!!!!!!!!!!!!!!!
 #92139  από litsa
 Παρ Ιουν 21, 2013 11:47 pm
σου το έλεγα για να μην ταλαιπωρηθείς!!!!
αφού μετά έκανες μία εβδομάδα για να συνέλθεις!!! :teasing-neener: :character-oldtimer: :character-oldtimer: :character-oldtimer: :character-oldtimer: :character-oldtimer: :character-oldtimer: :character-oldtimer: :character-oldtimer:

τέσπα... η κατερίνα55 τα κανόνισε!!! γιατί εγώ .... δεν είμαι καλή σε αυτά...!
:teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease:

και σήμερα βρεθήκαμε με την Αννα59 :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance:

την άλλη φορά θα πάμε ..... μαζί.... κάτσε να ξεπεράσουμε τα θεματάκια.... και όλα θα γίνουν!
 #92160  από sofia13
 Σάβ Ιουν 22, 2013 10:53 am
Αχ χαίρομαι που περάσατε τόσο όμορφα παιδιά. Ιωάννα κι΄εγώ ζήλεψα και η Βίκυ και πολύς
και πολύς κόσμος εδώ πού τα λέμε.....
Την 'αλλη φορά , να δροσίσει πρώτα ο καιρός και θα κάνουμε επέλαση βαρβάρων στην πρωτεύουσα.............. :teasing-tease:

Billio , αυτό το σόλο μαγνητοκαρκάλι που έκανες (αν είναι μαγνητική ;), γράψε μας γιατί το
έκανες; Ελπίζω να είσαι καλά Μπίλιο, άντε γιατί με τη ζέστη αρχίσαμε ένας-ένας να ''σχολάμε''.