Π.Μ. το ιδιο δε θα μπορουσαν ομως να αναρωτηθουν και οι ασθενεις που πασχουν απο :
1)Ρευματοειδη αρθριτιδα?Γιατι να χτυπαει το ανοσοποιητικο μονο τις αρθρωσεις
2.Σκληροδερμα?Γιατι να χτυπαει μονο δερμα και εντερο
3.Σύνδρομο Sjogren?σιελογόνοι αδένες, δακρυϊκοί αδένες, αρθρώσεις
4.Σύνδρομο Goodpasture (πνεύμονες, νεφροί)
5.Κοκκιωμάτωση Wegener (αιμοφόρα αγγεία, κόλποι, πνεύμονες, νεφροί)
6.Ρευματική πολυμυαλγία (μεγάλες μυϊκές ομάδες)
7.Σύνδρομο Guillain-Barre (νευρικό σύστημα)
8.Σακχαρώδης Διαβήτης τύπου 1 (νησίδια παγκρέατος)
9.θυρεοειδίτιδα Hashimoto, νόσος Graves (θυρεοειδής)
10.Κοιλιοκάκη, νόσος Crohn, Ελκώδης κολίτις (γαστρεντερικός σωλήνας)
11.Νόσος Addison (επινεφρίδια)
12.Πρωτοπαθής χολική κίρρωση, σκληρωτική χολαγγειίτιδα, αυτοάνοση ηπατίτιδα (ήπαρ)
13.Κροταφική αρτηρίτιδα /αρτηρίτιδα γιγαντιαίων κυττάρων (αρτηρία κεφαλής και τραχήλου)
Ολα τα ανωτερω οπως ξερεις ειναι αυτοανοσα...για καποιο λογο κακως φυσικα συμβαινουν...Δεν μπορουμε να ξερουμε το λογο αλλα δεν μπορουμε να λεμε και γιατι μια ωραια πρωια επιτεθηκε ο οργανισμος μας στα ανωτερω συστηματα και ζωτικα οργανα...Αν ξεραμε το λογο δεν θα υπηρχαν ουτε τα ανωτερω ουτε η πολλαπλη σκληρυνση...Και οσο για το ccsvi και για μενα στην ουσια ειναι εικασια οπως και το αυτοανοσο μοντελο διοτι δεν εχουμε παρει ποτε δειγματα απο υγειη πλυθησμο να δουμε πως ειναι οι φλεβες τους.Θεωρεις οτι αν παρεις 1000 ανθρωπους διχως πολλαπλη σκληρυνση και τους κανεις τον υπερηχο του ccsvi θα ειναι μια χαρα οι φλεβες τους?Γιατι δεν νοσουν απο ΣΚΠ?
τελος τα ηδη υπαρχοντα φαρμακα ΙΣΩΣ εγω σου λεω να εχουν βοηθησει εστω εναν και μονο ασθενη απο τα εκατομμυρια...Αφου αυτα εχουμε μονο προς το παρων τι να κανουμε?Με αυτα θα πορευτουμε...ας ευελπιστουμε πως καποια στιγμη θα βγει κατι που θα κατευνασει η εστω και να εξαφανισει την ρημαδα...Αν βγει ενα φαρμακο που αποδεδειγμενα θα βοηθαει κατα 90% και τις υποτροπες και θα βελτιωνει και την παρουσα εικονα...εσυ τι θα πεις οχι δεν το παιρνω αφου διορθωσα την ΧΕΝΦΑ μου ειμαι καλα?Υποθετικα μιλαω...
Καλημερα σε ολους...