• Φάρμακα σε ανασφάλιστο;

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #91604  από Γιάννης
 Πέμ Ιουν 13, 2013 4:46 pm
Ρε παιδιά όποιος ξέρει, τα φώτα του παρακαλώ. Ένας φίλος που πάσχει από αγκυλοποιητική σπονδυλίτιδα έμεινε ανασφάλιστος λόγω μη καταβολής εισφορών στο ΤΕΒΕ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ακολουθήσει την αγωγή του και η οποία μηνιαίως στοιχίζει μια πεντακοσούρα. Να τονίσω ότι η φαρμακευτική αγωγή γι αυτή την πάθηση είναι πολύ αποτελεσματική. Ξέρει κανείς κάποιον τρόπο να παίρνει τα φάρμακά του;

http://www.24oresimathia.gr/index.php/y ... odis-nosos
 #91623  από Π.Μ79
 Πέμ Ιουν 13, 2013 7:23 pm
Γιάννη, στα ταμεία γενικώς, όταν κάποιος πάσχει από χρόνια ασθένεια, ακόμα και άνεργος να είναι, του ανανεώνουν κανονικά το βιβλιάριο υγείας.
Προσωπικά, πήγα στο ΙΚΑ όταν έληξε το βιβλιάριο με το χαρτί που αναγράφει την σκπ και μου το ανανέωσαν κατευθείαν μέχρι του χρόνου, όπου αν δεν έχω βρει δουλειά, θα γίνει η ίδια διαδικασία.
 #91667  από Γιάννης
 Παρ Ιουν 14, 2013 9:00 am
Πήγε προχθές, φαίνεται ότι όταν χρωστάς εισφορές σε γράφουν στην παπάρα τους. Ρώτησα μήπως ξέρει κάποιος καμιά άλλη άκρη, ΜΚΟ τέτοια πράγματα.
 #91670  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιουν 14, 2013 9:51 am
Μπορει να παει σε ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ! Επισης , τις τελευταιες μερες, ο ΕΟΠΥΥ ανακοινωσε οτι θα δινει δωρεαν φαρμακα , σε ευπαθεις ομαδες ! Δεν ξερω περισσοτερα . :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek:
 #91703  από elenipir
 Παρ Ιουν 14, 2013 9:32 pm
για το ΤΕΒΕ Αν χρωστας δεν παιζει με τιποτα να σου δωσουν φαρμακα το γνωριζω αυτο απο την μητερα μου χρωσταει και δεν της καλύπτουν τιποτα ..........
 #91717  από Ιωάννα
 Σάβ Ιουν 15, 2013 12:23 am
Το ίδιο συνέβη σ ενα φίλο και πήγε στην Πρόνοια όπου ασφάλισε όλη την οικογένεια (2 μωρά παρακαλώ).
Βέβαια είχε ΙΚΑ αλλά νομίζω ότι η Πρόνοια δεν εχει να κάνει με το που ήσουν ασφαλισμένος!