boudas έγραψε:γεια σας κ απο μενα στο σωστο topic xaxa.boudas καλησπέρα, ήταν αναμενόμενη η επιδείνωσή σου με το gylenia εφόσον είσαι στην προϊούσα μορφή της νόσου.Είσαι η τρίτη προϊούσα περίπτωση που γνωρίζω και επιδεινώνεται.
επαιρνα gilenya απο γεναρη του 2012 εως κ γεναρη του 2013.
Αποτελεσμα; οτι κακο ειδα στα 10 χρονια με ολες τις αλλες θεραπειες ( εκανα με τη σειρα betaferon rebif tysabri) οσον αφορα την κινητικοτητα μου, μικρη επιβαρυνση χρονο με το χρονο κ δεν ειχα νεες εστιες, το ειδα το 2012 με το gilenya κ 2 νεες εστιες. Μεσα σε ενα χρονο το αναπ. αμαξιδιο φαινεεται τοσο κοντα πια ενω το 2011 ουτε μπαστουνι δε χρειαζομουν
το συμπερασμα; Το gilenya δεν εκανε για ΜΕΝΑ(Δευτερογενως προϊουσα σκπ) οπως
Βρίσκομαι κι εγώ στην μορφή αυτή και πριν ένα χρόνο η κυρία Αναγνωστούλη στο ιατρείο της πριν κάτσω σε 1ο ραντεβού στην καρέκλα του ιατρείου της, μου προτείνει το gylenia πριν καν μάθει το ιστορικό μου (-Άρη είσαι εδώ;;;;; -Πάντα............).
Ευτυχώς δεν το δέχτηκα επειδή είχα κάνει αρκετά πειράματα με τον εαυτό μου και όπως διάβασα κάπου από τη sofia13, "ήμουν αητός και έγινα κότα", λειτούργησα σωστά.
boudas καλώς όρισες, λυπάμαι που χαλάμε το topic των παιδιών που βιώνουν τα καλά από το συγκεκριμένο, αλλά παιδιά οι γιατροί κάνουν εγκλήματα μερικές φορές