• BioBran 1000 -ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.............

• Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #91514  από sofia13
 Τρί Ιουν 11, 2013 11:27 am
Αν κάποιος κάνει ομοιοπαθητική και χρειάζεται BioBran (σκόνη απο πίτουρο ρυζιού και μανιτάρι
Shiitake), έχω μία συσκευασία με 105 φακκελάκια και μπορώ να τη στείλω, γιατί μπήκα σε άλλο
πρόγραμμα και δεν τα χρειάζομαι.
Αν ενδιαφέρεται κάποιος, ασ στείλει Π.Μ και τα στέλνω.
 #91515  από costas1968
 Τρί Ιουν 11, 2013 11:34 am
sofia13 έγραψε:Αν κάποιος κάνει ομοιοπαθητική και χρειάζεται BioBran (σκόνη απο πίτουρο ρυζιού και μανιτάρι
Shiitake), έχω μία συσκευασία με 105 φακκελάκια και μπορώ να τη στείλω, γιατί μπήκα σε άλλο
πρόγραμμα και δεν τα χρειάζομαι.
Αν ενδιαφέρεται κάποιος, ασ στείλει Π.Μ και τα στέλνω.

Καλημερα.Κανεις ομοιπαθητικη?
:greetings-waveyellow:
 #91517  από costas1968
 Τρί Ιουν 11, 2013 12:05 pm
sofia13 έγραψε:Εκανα . Τώρα όχι γιατί είμαι στο πρόγραμμα βιταμινών-συμπληρωμάτων.
Εκανα και εγω απο το 1993 μεχρι περσι.Σταματησα γιατι εμεινα χωρις δουλεια και η ομοιοπαθητικη κοστιζει.Συγνωμη οταν λες προγραμμα βιταμινων-συμπληρωματων εννοεις οτι τα παιρνεις με βαση ιατρικη καθοδηγηση (δοσολογια,σκευασματα)?
:handgestures-salute:
 #91519  από sofia13
 Τρί Ιουν 11, 2013 12:24 pm
Nαί Κώστα. Με ιατρική καθοδήγηση-έλεγχο με εξετάσεις και ατομικό πρόγραμμα, βάση των αποτε-
-λεσμάτων .
Βλέπεις με τις κλασσικές αγωγές (ανοσοκατασταλτικά κ.λ.π , χειροτέρευα . Τώρα τουλάχιστον είμαι
καλύτερα και τα χρήματα μου πιάνουν τόπο. Ετσι πιστεύω και νιώθω !
 #91525  από costas1968
 Τρί Ιουν 11, 2013 2:00 pm
sofia13 έγραψε:Nαί Κώστα. Με ιατρική καθοδήγηση-έλεγχο με εξετάσεις και ατομικό πρόγραμμα, βάση των αποτε-
-λεσμάτων .
Βλέπεις με τις κλασσικές αγωγές (ανοσοκατασταλτικά κ.λ.π , χειροτέρευα . Τώρα τουλάχιστον είμαι
καλύτερα και τα χρήματα μου πιάνουν τόπο. Ετσι πιστεύω και νιώθω !

οκ.Παντα να εισαι καλα.
:text-thankyouyellow: