• Έξωιδρυματικό από ΟΑΕΕ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #91147  από passenger
 Δευ Ιουν 03, 2013 10:32 pm
Φίλοι μου γεια σας , δεν ξέρω αν κάποιος από δω μπορεί να μου δώσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με τα επιδόματα , και συγκεκριμένα το έξωιδρυματικό του ΟΑΕΕ ( πρώην ΤΕΒΕ ). Εμένα έχει (και ) η μητέρα μου ΣΚΠ . Είχε 80% , και έπαιρνε πρώτα από την πρόνοια 2 επιδόματα . Το προνοιακο , και ένα για γυναίκα να την φροντίζει . Τώρα που άλλαξαν όλα της είπαν ότι θα παίρνει από τον ΟΑΕΕ . Πέρασε επιτροπή από 8 Μαρτίου , της έδωσαν 81% , της έγραψαν ότι κάνει να παίρνει εξωιδρυματικο επίδομα , μάλλον και για γυναίκα , αλλά ακόμη δεν έχει πάρει τίποτα . Υπόψη ότι το προνοιακο της το έχουν κόψει πολλούς μήνες τώρα . Όταν πήρε τηλ. Στα κεντρικά του ΟΑΕΕ της είπαν να μην ανησυχεί , και ότι κάνει να παίρνει από τον Οκτώβριο , αλλά δεν ξέρουν πότε θα αρχίσει να παίρνει τα επιδόματα . Μήπως κάποιος από εσάς παίρνει το επίδομα από τον ΟΑΕΕ ; Ξέρετε αν έχουν αρχίσει να το δίνουν η τέλος πάντων πως πρέπει να κινηθεί;