costas έγραψε:Μου άρεσαν αυτά που είπατε , δε σκέφτομαι τι έφταιξε , δε με απασχολεί , τον καιρό τον αρμενίζω όπως τον βρω, απλά θέλω γνώμες!!!! Το να προσέχουμε διατροφές κ.λ.π. έχουμε περισσότερες ελπίδες και πιθανότητες ΟΛΟΙ ΜΑΣ να ζήσουμε καλύτερα χωρίς να επιβαρύνουμαι και τους γύρω μας!!!
Ενώ είμαι 1,88 και ήμουν 96 κιλά και αθλητής με ωραίο σώμα, ξαφνικά πριν ένα χρόνο πήρα 25 κιλά, , μόλις μου ε'ιπαν οι κόρες μου να γίνω όπως πριν, μέσα σε 1 χρόνο έγινα (έχασα τα 20)!!!!!!
Δεν πίνω και δεν καπνίζω και προσέχω τα λιπαρά κλπ για να μπορέσει η οικογενειά μου να με χαρεί περισσότερο !!!!!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΩΣΤΑ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΕΓΩ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΜΟΥΡΟΥΝΕΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ D, Α KAI Ε, καθωσ και σε ω3 λιπαρα οξεα που δρουν αντοιοξειδωτικα στον ανθρωπινο οργανισμο !!!
Επισης, πηρα και ενα σκευασμα, ονοματι Σπιρουλινα, το οποιο επισης εχει αντιοξειδωτικα συστατικα.
Το μονο που φοβαμαι ειναι μηπως, επειδη ολα αυτα ενισχυουν το ανοσοποιητικο συστημα, εχω προβλημα, αφου στην ασθενεια μας, το ιδιο το ανοσοποιητικο μας συστημα, επιτιθεται στη μυελινη των νευρωνων στον εγκεφαλο μας.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, παλι επεκταθηκα χωρις να το θελω.
ΠΙΣΤΕΥΩ να πανε ολα καλα με ολους μας μας και να 'μαστε
γεροί να τα λεμε πότε πότε!!!