• Πρόσκληση για θέατρο........

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #90974  από Ιωάννα
 Σάβ Ιουν 01, 2013 1:35 am
Κωνσταντίνα συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!! :clap: :clap: :clap: :clap:
Συγκινητικό και πολύ διδακτικό.
Φιλιάααα!!!!!!!!!!!!!!
 #90980  από βικυ
 Σάβ Ιουν 01, 2013 9:53 am
Κωνσταντίνα, τα συγχαρητηρια μου!!!!!!!!!!!!!
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
 #91022  από fillcinefil
 Σάβ Ιουν 01, 2013 6:58 pm
Κωνσταντίνα έγραψε:δεχθήκαμε πρόταση να το ξαναπαρουσιάσουμε σε παγκόσμιο φεστιβάλ.Θα δούμε. :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
Κουράγιο, ψηλά το κεφάλι, και δεν θα το χάσετε. Μπορέσατε και θα μπορέσετε.
Τώρα ξεκούραση.
 #91028  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιουν 01, 2013 8:56 pm
Κωνσταντινα μου !!!!!! :cry: Τωρα καταφερα να το διαβασω .......!!!!!!! Συγκινηθηκα , πολυ !!!!!!!! ΚΑΙ απο το θεμα του εργου ...ΚΑΙ απο την μεγαλη προσπαθεια και υπερανθρωπη δουλεια , τη δικη σου και των παιδιων !!!!!! Η αξια του ειναι ...ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ !!!!!!!!!!!! Κριμα , που δεν μπορεσα να το δω !!!!! Αληθεια ...ειμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για σενα , επειδη εισαι .....μια απο μας , επειδη δουλεψες τοσο πολυ , επειδη το αποτελεσμα ηταν ...ΑΡΙΣΤΟ !!!!! Ειμαστε περηφανοι και για τους ''μαθητες'' σου !!!!! Αποδειξαν οτι , ΟΛΟΙ οι ανθρωποι , ανεξαρτητα απο ''ιδιαιτεροτητες'' , μπορουν να ΜΑΘΟΥΝ , μπορουν να δημιουργησουν !!!!!! Αρκει να δεχτουν την καταλληλη βοηθεια !!!!!!!! Ολοι μπορουν !!!!!!!!!!!! Παντα , αυτο πιστευα και εσυ επιβεβαιωσες την πεποιθηση μου !!!!!!! Μπραβο.....ΜΠΡΑΒΟ...........!!!!!!! :greetings-clappingyellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: Τωρα , ομως, πρεπει ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ .........Ετσι ??????????????????? :romance-caress: :romance-kisscheek: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:ΥΓ. Οσο το σκεφτομαι .....ΝΑΙ !!!!!!! Εχω κι εγω ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΤΙΑ .....απο τοτε που νοσησα ...''ΑΚΟΥΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ'' ΤΑ ΠΑΝΤΑ .....γυρω μου .....και , μαλλον, εχω και ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΤΙΑ ..απο τοτε που νοσησα...''ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ '' ΤΑ ΠΑΝΤΑ ...γυρω μου ....!!!!!Συχνα , αυτο , ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ !!!!!! Αλλα με βοηθαει ......να ξερω πού βαδιζω ...... :think:
 #91098  από Μιμικαμ
 Κυρ Ιουν 02, 2013 9:56 pm
Κωνσταντίνα μου πολλά πολλά συγχαρητήρια, πραγματικά μοναδικό και τόσο διδακτικό.....οχι μόνο για τα παιδάκια του Δημοτικού αλλα για όλους μας.μας στέλνει τόσα θετικά μηνύματα....εύγε σε όλους σας για την προσπάθειά σας.....τώρα ξεκουραστήτε.....και σύντομα εύχομαι και εις ανώτερα..... :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #91332  από Κώστας
 Σάβ Ιουν 08, 2013 12:23 am
Το έργο δεν απευθύνεται μόνο σε παιδιά. Απευθύνεται και σε όλους τους ενήλικες, ιδιαίτερα στους στενόμυαλους εκείνους που μας θεωρούν διαφορετικούς. Οι πράξεις και τα έργα των ανθρώπων κατευθύνονται από το μυαλό και όχι το σώμα. Ακόμα και μια «ιδιαιτερότητα», μπορεί να γίνει πλεονέκτημα αν καταφέρεις να την αποδεχτείς και να συμβιώσεις μαζί της. Η Μάνθα το κατάλαβε και συνέχισε τη ζωή της. Ελπίζω να το κατάλαβαν και οι θεατές του έργου και να μην περιορίστηκαν στο να θαυμάζουν τα παιδάκια που έπαιζαν.
Κωσταντίνα τον άπλετο θαυμασμό μου για την προσπάθεια και την υλοποίηση του έργου.
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:

Υσ. Μερικά σημεία που μου άρεσαν ιδιαίτερα

Οι κάτοικοι λοιπόν αυτής της πόλης, όπως όλοι οι άνθρωποι δηλαδή, ζουν ανυποψίαστοι την καθημερινότητά τους, με τη λανθασμένη βεβαιότητα του δεδομένου.

Επειδή, οτιδήποτε σε κάνει να διαφέρεις από τους άλλους, σε πονά, σε φοβίζει και σε υποχρεώνει να αγωνίζεσαι διπλά.

…μπορεί η ζωή να μην είναι το φεστιβάλ που ονειρευόμασταν, αλλά μιας και ήρθαμε .........ας χορέψουμε!!!

Με τα μάτια της ψυχής σου, δες και αποδέξου την τωρινή σου εικόνα.Αγάπησε τον εαυτό σου όπως είναι και βρες τρόπους να γίνεσαι χαρούμενη

Ναι, αλλά μην ξεχνάς, ότι εσύ το αποφάσισες πρώτα να ζήσεις αρμονικά με τ' αυτιά σου, γι αυτό και σ' επισκέφτηκα. Εγώ απλά σε βοήθησα να το πιστέψεις.

Υσ2. Άν κάποια στιγμή μπορέσεις ανέβασε το video της παράστασης στο utube για να μπορέσουμε να το δούμε (εκτός αν το έχεις κάνει ήδη και δεν το έχω πάρει χαμπάρι)