Κωνσταντινα μου !!!!!!

Τωρα καταφερα να το διαβασω .......!!!!!!! Συγκινηθηκα , πολυ !!!!!!!! ΚΑΙ απο το θεμα του εργου ...ΚΑΙ απο την μεγαλη προσπαθεια και υπερανθρωπη δουλεια , τη δικη σου και των παιδιων !!!!!! Η αξια του ειναι ...ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ !!!!!!!!!!!! Κριμα , που δεν μπορεσα να το δω !!!!! Αληθεια ...ειμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για σενα , επειδη εισαι .....μια απο μας , επειδη δουλεψες τοσο πολυ , επειδη το αποτελεσμα ηταν ...ΑΡΙΣΤΟ !!!!! Ειμαστε περηφανοι και για τους ''μαθητες'' σου !!!!! Αποδειξαν οτι , ΟΛΟΙ οι ανθρωποι , ανεξαρτητα απο ''ιδιαιτεροτητες'' , μπορουν να ΜΑΘΟΥΝ , μπορουν να δημιουργησουν !!!!!! Αρκει να δεχτουν την καταλληλη βοηθεια !!!!!!!! Ολοι μπορουν !!!!!!!!!!!! Παντα , αυτο πιστευα και εσυ επιβεβαιωσες την πεποιθηση μου !!!!!!! Μπραβο.....ΜΠΡΑΒΟ...........!!!!!!!

Τωρα , ομως, πρεπει ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ .........Ετσι ???????????????????

ΥΓ. Οσο το σκεφτομαι .....ΝΑΙ !!!!!!! Εχω κι εγω ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΤΙΑ .....απο τοτε που νοσησα ...''ΑΚΟΥΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ'' ΤΑ ΠΑΝΤΑ .....γυρω μου .....και , μαλλον, εχω και ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΤΙΑ ..απο τοτε που νοσησα...''ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ '' ΤΑ ΠΑΝΤΑ ...γυρω μου ....!!!!!Συχνα , αυτο , ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ !!!!!! Αλλα με βοηθαει ......να ξερω πού βαδιζω ......