Γεια σας. Με λενε Δημητρα και ειμαι σχεδον 18. 1 μηνα πριν ξεκινησω τις πανελλαδικες εξετασεις ειχα ενα επεισοδιο μειωμενης ορασης και διπλωπιας. Αρχικα απευθυνθηκα σε οφθαλμιατρο, με παρεπεμψε σε νευροοφθαλμιατρο και μεσα σε 1-2 εβδομαδες κστεληξα με 3 μαγνητικες-εκ των οποιων οι 2 δειχνουν απομυελινωση-και κορτιζονη Χ5 μερες. Αποφασισα και συνεχισα και εδωσα πανελληνιες(χωρις βεβαια τα επιθυμητα αποτελεσματα) και με μουδιασματα(απο αγχος ειπαν) κατα τη διαρκεια και μεχρι τωρα, αφου μολις εχθες τελειωσα.
Υ.Γ.1. Περαν του νευροοφθαλμιατρου ειχα παει και στο (εφημερευον) Γεννηματα οπου με εξετασε καποιος κ.Αθανασοπουλος(ειδικευομενος), ο οποιος σε κανα μηνα θα με ξαναδει-χωρις να ειναι ο γιατρος μου ομως βεβαια,μιας που ακομα αναζητουμε περισσοτερες γνωμες. Επισης με εχει δει και ο κ.Σταμπουλης στο Αιγινητειο, ο οποιος ειπε να περιμενουμε και σε 3 μηνες να επαναλαβω μαγνητικη.(μου ειπε να μην κανω παρακεντηση ακομα)
Υ.Γ.2 Οι αιματολογικες που εχω κανει για τυχον αλλα αυτοανοσα, εχουν βγει αρνητικες.
Υ.Γ.3 Θεωρειτε φυσιολογικο που 1 μηνα περιπου αφ'οτου τελειωσα με την κορτιζονη,ακομα εχω διπλωπια?Μηπως ειναι απο το στρες των πανελλαδικων?
Χαιρετω...η μικρη!
Υ.Γ.1. Περαν του νευροοφθαλμιατρου ειχα παει και στο (εφημερευον) Γεννηματα οπου με εξετασε καποιος κ.Αθανασοπουλος(ειδικευομενος), ο οποιος σε κανα μηνα θα με ξαναδει-χωρις να ειναι ο γιατρος μου ομως βεβαια,μιας που ακομα αναζητουμε περισσοτερες γνωμες. Επισης με εχει δει και ο κ.Σταμπουλης στο Αιγινητειο, ο οποιος ειπε να περιμενουμε και σε 3 μηνες να επαναλαβω μαγνητικη.(μου ειπε να μην κανω παρακεντηση ακομα)
Υ.Γ.2 Οι αιματολογικες που εχω κανει για τυχον αλλα αυτοανοσα, εχουν βγει αρνητικες.
Υ.Γ.3 Θεωρειτε φυσιολογικο που 1 μηνα περιπου αφ'οτου τελειωσα με την κορτιζονη,ακομα εχω διπλωπια?Μηπως ειναι απο το στρες των πανελλαδικων?
Χαιρετω...η μικρη!
Αντιμετώπισέ τα όλα με ένα χαμόγελο και θα δεις που όλα αύριο θα είναι καλύτερα! 
https://www.youtube.com/watch?v=u1ZoHfJZACA

https://www.youtube.com/watch?v=u1ZoHfJZACA