Εγω την κραταγα τη γαρδενια [για την ακριβεια την φορουσα
] αλλα εσυ δεν ηρθες.
Γιατιιι?

Γιατιιι?
Και κανεις δεν ειναι τελειος λεμε.
Σκλήρυνση κατά πλάκας
tyxer έγραψε:Πολύ χάρηκα που είδα όλες αυτες τις απαντησεις μαζεμενες...!!!τι ομορφα!!Μόλις το Βάλης καλά στο μυαλό σου θα το κόψης είμαι σίγουρος όλα είναι θέμα ψυχολογίας εγώ κάπνιζα (3) πακέτα και το έκοψα μαχαίρι τώρα και (7) χρόνια .
ευχαριστω!!
Δυστυχως δεν καταφερα να ερθω στην συναντηση την Κυριακη!!![]()
αα...για να μην μπλεκεστε ειμαι με την βουλα τυχερουλα με MS![]()
Εχω την εντυπωση πως καποιους ίσως να σας έχω πετύχει στην τελευταια νοσηλεια μου..!!αν περασε κανεις απο Αιγινητειο τον Αυγουστο....
Ελπιζω να σας δω απο κοντα καποια στιγμη..αλλα φοβαμαι μην με μαλωσετε με τις ιδεες μου ...![]()
εχω κανει σημαντικη προοδο όμως..κ κοβω τσιγαρο..κ το λεω κοβω..γτ δεν καπνιζω όπως πριν..αλλα δεν το εκοψα τελειως..!!να πω την αληθεια ενιωθα πως λειτουργει ψυχοθεραπευτικα πάνω μου....![]()
τι κακο κ αυτο..ομως ε?η MS δίνει καλες δικαιολογιες κ για καθε ασχημο που θα μπορουσες να κανεις στην ζωη σου...!!επρεπε να εχουμε κ ενα σταδιο στην συνειδητοποιηση των ασθενειων που να λεγεται ......Η ΑΥΤΟ-ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!χαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Η'ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΕΡΝΑΩ ΤΗΝ ΦΑΣΗ..ΕΧΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ????!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑ
καλα σας αφηνω γιατι το παρακανω αμα αρχιζω να γραφω..