Αθώο μου παιδί, το άλλο που λέει "πάρε μου μια πίπα να κόψω το τσιγάρο" δεν το έχεις ακούσει; Μιλάμε για τέχνη όχι αστεία.
βικυ έγραψε:Το καναμε το θεμα παλι.............sorry κατερινα μου
Σκλήρυνση κατά πλάκας
βικυ έγραψε:Το καναμε το θεμα παλι.............sorry κατερινα μου
Δεν έχει σημασία πόσες ανάσες πήρες στην ζωή σου......αλλά πόσες φορές σου κόπηκε η ανάσα........
Δεν έχει σημασία πόσες ανάσες πήρες στην ζωή σου......αλλά πόσες φορές σου κόπηκε η ανάσα........LL--MM έγραψε:Τράβάμε πολλά, και όχι μόνο το καζανάκι. Αλλά ποιός θα άντεχε να μείνει στη Σουηδία το χειμώνα, όπου δεν ξημερώνει σχεδόν καθόλου; Και το καλοκαίρια τους είναι μικρά...
Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Δεν έχει σημασία πόσες ανάσες πήρες στην ζωή σου......αλλά πόσες φορές σου κόπηκε η ανάσα........
"Known for its strong welfare state and egalitarian society, the country has nonetheless had the biggest surge in inequality of any OECD country over the past 25 years, according to a recent publication by the global economic watchdog."
Tέλος, στην "πλούσια" Ελβετία, βλέπουμε άστεγους να γίνονται ...ξεναγοί της κατάστασής τους για τουρίστες, αλλά και για εγχώριους που παριστάνουν τους "κοινωνικά ευαισθητους", μα χαίρονται που "οι άστεγοι βρήκαν κάτι να κάνουν", και ιδίως, που οι ίδιοι δεν είναι σαν αυτούς (ο "ξεναγός" του κλιπ ήταν μηχανικός πρώτα, αλλά μετά από ατύχημα, δεν κατάφερε να επανέλθει στα πρότερα). http://www.rts.ch/video/info/journal-19 ... ntent.html