• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #8974  από elena
 Τετ Σεπ 23, 2009 10:39 am
καλημέρα σας!!!τι κάνετε?super ουαου ομάδα? :D :D
όλα δουλεύουν ρολόι από ότι διαβάζω!!!

η Γιούλη για φυσικοθεραπείες....το ευχάριστο είναι ότι πας καλά ,και τα υπόλοιπα θα
τακτοποιηθούν...μην αγχώνεσαι!!!

η Μary_d_ath με τα διαγωνίσματα και το διάβασμα...καλή επιτυχία μικρή κριαρίνα!!!πειράζει που μπήκε και άλλος δίδυμος? :D

Maria77 έτοιμη για το ταξίδι? :D άντε να ξεδώσεις λίγο...!!!

vivi_gia και mariak σας βρίσκω μια χαρά!!!

aorate βαριέσαι....το ξέρω...το κατσικάκι πότε θα μας το φτιάξεις? :D να δοκιμάσουμε και την τεχνική σου ,και να δούμε πόσο καλός μάγειρας είσαι... :?

Αλέξανδρε σε βρίσκω κουρασμένο....μου φαίνεται ότι στις πολυήμερες καλοκαιρινές διακοπές σου ,
αντί να ξεκουραστείς γύρισες κουρασμένος...τι έκανες? :?

costas εδώ στο καφενείο πίνουμε τα καφεδάκια μας,τα ποτάκια μας,και κουσκουσάρουμε :D

λοπόν τι σας θέλω...
από 5/10 έως και δύο εβδομάδες περίπου θα έρθει το maraki12 από Κρήτη ...θα θέλατε να κανονίσουμε μία μεγάλη συνάντηση μιας και έρχεται και η Maria77?
δεν ξέρω αν έρχεται και η Λίτσα?Λίτσα μήπως έρθεις και εσύ?
elina μήπως έρθεις και εσύ?
τέλος πάντων ας κάνουμε μία προσπάθεια μπας και οργανωθούμε,πείτε μου πιιθανότητες ,τώρα που είναι νωρίς για να το πούμε και στα κορίτσια!!!
αυτά για πιθανή συνάντηση...

καλά έχω ένα κεφάλι καζάνι...δεν είμαι καλά...λέτε να κόλλησα την γρίππη των χοίρων?
προχτές είχα πάει σε μία δουλειά ,σε δημόσια υπηρεσία,και γινόταν χαμός από κόσμο...και έλεγα μέσα μου ...με τόσο κόσμο κολλάς χωρίς να το καταλάβεις!!!

έχω και άλλα νέα ...δεν τελείωσα ακόμα...
σήμερα πήρα και την διάρθρωση του προγράμματος σπουδών από το εαπ...εντάξει νορμάλ ,μου φαίνεται...τώρα επειδή είμαι και προχωρημένο άτομο παρόλο ξανθοπορτοκαλοκκόκινη,aorate μπορείς να μην γελάς?,και έχω κάνει σχετική προετοιμασία,νομίζω,μάλλον είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρω...

προς το παρόν σας αφήνω γιατί έχω την εντύπωση ότι σύντομα κάποια ξανθοπορτοκαλοκκόκινη από το γραφείο ...θα απολυθεί :D :D :D
μην είστε κουτοί απολύει το αφεντικό τον εαυτό του!!!! :D :D :D

καλημέρα και καλή συνέχεια
elena trikolore :D

Y.Γ τελικά νομίζω και εγώ ότι το προηγούμενο αβατάρ που είχα μου πάει καλύτερα...
θα το βάλω το μεσημέρι ,γιατί τώρα δεν το έχω μαζί μου... 8-)
 #8979  από litsa
 Τετ Σεπ 23, 2009 12:04 pm
Kalimera!!!
apo to proi δουλειά γιοκ!!!
εμ βέβαια ! αφού η aegean εστειλε μνμ για φθηνά εισιτήρια!! να φανταστείτε ότι μολις μπηκα για καφέ!!!
ψάχνω να βρω προορισμούς!!!!!

άντε καμιά ιδέα?? και βέβαια αόρατε και όλοι οι υπόλοιποι χάκερ του φόρουμ έκανα ερώτηση για το outlook!! kai akoma perimeno!!!!

λοιπόν έκλεισα εισιτήρια για να έρθω αθηνα για γιατρούς -νευρολόγο
+ τον καταπληκτικό χειροπρακτικό (έχει μια μοναδική τεχνική) για σπουδές και ότι άλλο προκύψει..
2 άτομα ροδο-αθήνα -ροδο 110 ευρώ.. για τις 5/12 -8/12

ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!!!
ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΛΑ ..ΣΕ ΣΤΥΛ ΕΚΔΡΟΜΗΣ...!τώρα για τον οκτώβριο δεν το βλέπω ... συνάντηση εαπ έχω στις 18/10 αλλά μάλλον όχι ...
Να μην σας πω ότι σκέφτομαι και τον ιό και βλέποντας και κάνοντας... περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί..

αυτά τα ολίγα ..
φιλιά !!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος litsa την Τετ Σεπ 23, 2009 12:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #8997  από mary_d_ath
 Τετ Σεπ 23, 2009 12:33 pm
Νενικήκαμεν!! :lol: :lol:
Το πέρασα, τα ξερα όλα σχεδόν, ούτε σκονάκια ούτε τίποτα!!
Ευτυχώς που κατάφερα και ξύπνησα (να ναι καλά ο εφιάλτης που είδα και δεν θυμάμαι :lol: ), γιατί άργησα να κοιμηθώ και μετά δεν άκουγα το ξυπνητήρι (έχω βάλει να χτυπάει με τραγούδι γι' αυτό δεν ξυπνάω, πρέπει να βάλω έναν ήχο που να μου σπάει τα νεύρα, μάλλον θα βάλω κάτι από παρατράγουδα :lol: ).
Τελοσπάντων, τέλος καλό-όλα καλά!!
Να ρωτήσω και κάτι, σας έχει τύχει να εμφανίζεται σκαλί που δεν υπάρχει ενώ κατεβαίνατε σκάλες; Το είχα πει στη γιατρό μου και μου είπε ότι αυτό το παθαίνουν όλοι οι άνθρωποι και δεν έχει σχέση με ΣΚΠ, αλλά γίνεται πάντα στο τελευταίο σκαλί σε όλους τους ανθρώπους.
Γιατί το έπαθα σήμερα μέσα στο αμφιθέατρο και προσπαθούσα να ισορροπήσω σε ένα σκαλί που δεν υπήρχε και δεν ήταν το τελευταίο απλά τα σκαλιά ήταν πλατιά και μεγάλα και διαχωρίστηκε το ένα σκαλί στα μάτια μου σε 2 ( :lol: ), όχι ότι με ανησυχεί απλά έτσι για να λύσω την απορία μου... :lol:
Έχω ένα τελευταίο μάθημα που δίνω μεθαύριο και ξεμπερδεύω ευτυχώς!!
Πάω να διαβάσω για να έχω την ίδια τύχη!!
Καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλους!!
 #9001  από aoratos
 Τετ Σεπ 23, 2009 12:39 pm
Καλή σας ημέρα παιδιά.

Συγνώμη Λίτσα αλλά ξεχάστηκα με τόσα που έχω στο μυαλό μου. Δεν το έχω κάνει αυτό που ρωτάς αλλά για βοήθεια διάβασε λίγο τι λέει η microsoft.
http://office.microsoft.com/el-gr/help/ ... 51032.aspx
Αλήθεια που τις βρήκες 1.000 επαφές βρε θηρίο! :P :lol:

Γιούλη συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και πάρε την βοήθεια του κοινού αν την χρειάζεσαι, εξάλλου το κοινό μας είναι πανέτοιμο να προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του. :P

Έλενα έχεις χαμηλή χοληστερίνη και βιάζεσαι; :lol:
Άντε θα σου κάνω την χάρη για μια ακόμη φορά! :D
ΣΥΝΤΑΓΗ: Κατσικάκι με τσικουδιά

Το λοιπόν, μετά από τη μεγάλη επιτυχία της συνταγής «Κοτόπουλο με ουϊσκι» καιρός να μπει η ιστορία της συνταγής
«Ζυγούρι (Κατσικάκι) με τσικουδιά (ρακί)»...

Νεαρός, βέρος Αθηναίος ερωτεύτηκε και τελικά παντρεύτηκε Κρητικιά που χρειάστηκε να λείψει για αρκετές μέρες. Γνωρίζοντας ότι η σύζυγός του επιστρέφει κουρασμένη, αποφάσισε να της ετοιμάσει «γαμοπίλαφο με ζυγούρι». Πήρε 1,5 κιλό ζυγούρι, την απαραίτητη ρακί, 120 γρ. ρύζι γλασέ ή καρολίνα, 1 λίτρο ζωμό από το ζυγούρι, χυμό από 1 λεμόνι, αλάτι χονδρό, πιπέρι και άρχισε τη διαδικασία.

Για καλή επιτυχία και για να εμψυχωθεί έβαλε κι ήπιε κι ένα ποτηράκι ρακί.

Αλατοπιπέρωσε το κρέας.
Το έβαλε να βράσει σε αρκετό νερό για 3-4 ώρες μέχρι να μαλακώσει πάρα πολύ.
Τον αφρό που δημιουργείται στην αρχή του βρασίματος τον αφαίρεσε με την κουτάλα.
Στο ενδιάμεσο ήπιε άλλα δυό ποτηράκια ρακί.
Κράτησε χώρια το μπωλ από το κρέας, έ... δηλαδή το κρέας στο μπωλ.

- «Όντε χορεύει ο μερακλής κανείς μην τον σκουντάει,τον Πεντοζάλη ήρχιξε γιʼ αυτήν που αγαπάει»

- «Εβίβα σύντεκνοι!», εντάκαρε να σιγοτραγουδά Ψαραντώνη «Ο Δίας ήτονε βοσκός, ώπα!».
Ήβαλε το βράση να πάρει ζουμί.
Ρύζι μονομπάντιξε στο τσικάλι και το ήφηκε κάνα 25ʼ ώσπε να πιεί κι άλλονα ποταρίκι ψάνοντας το μπακούλι.
Μόλς εντάκαρε να παραντουρά, «εεεέπανάσταση μωρέ!».

Γήπιε άλληνε μια πάκου κι εντάκαρε κόμα πιό άντονα να τραδουγά και να σανέρνει το ροχό, προσταθώντας να κλάσει το πορτεζαγκι...
Πλατς το φκαίρεσε άνταμα στη ριγούζυ, το λαντούρισε (κι ολούθενα γωρύ) με τα ζωμιά τε λουμονιού κι σκοφρεπιμμένο τριπέρι.
«Διάλε τσ'απολυμαρες σου διάλε, παράουρο μακαλισμένο ριγούζυ!»

Κι εντάκαρε τσι μαντινάδες:
- «Αρνί φαες κιʼαρνήθηκες
Ρίφι και άφηκες με
Και του πουλιού τον αμυαλό
Κιʼαπο λησμόνησές με...»

«Ήντα το θέλω που γυρνάς
κι είσαι μετανιωμένη
τι χρησιμεύει το νερό
σε βιόλα εμαραμένη»

- «Ανάθεμα σε για γλετζέ,
ανάθεμα σε κύρη,
απού ποτέ δεν ήμαθες
ποιόν λέμε νοικοκύρη»

«είπα να πάω στο νησί,
για λίγο να σ'αφήκω,
μα ανάθεμά με αν ξανά
πάρω ποτέ το ρίσκο»

«ζυγούρι κι αν μου ήφτιαξες
και στο ζουμί πιλάφι,
με τέτοια ξετελέματα
όλα θα πάνε στράφι»

«χοχλιδοπαιχνιδίσματα
δε θέλω μπλιό μαζί σου,
γιατʼ είδα αλλουνού χοχλιού
τα σάλια στο κορμί σου»

«τα πόδια να μου κόψουνε
μα και την κεφαλή μου,
σαν την καρπούζα θα γενώ
να σου κλουθώ πουλί μου»

«αν ειν'η αγάπη έγκλημα
έχω εγκληματίσει,
μελαχρινέ μου άγγελε
που σ'εχω αγαπήσει»

και ζήσανε αυτοί καλά
κι εμείς ευτυχισμένα
κι απ'της ζωής τα βάσανα
δε είδανε ουτ' ενα

Εντάκαρε [=άρχισε]
μονομπάντιξε [=πρόσθεσε]
παραντουρά [=παραπατάει, ζαλίζεται]
φκαίρεσε [=έριξε]
λαντούρισε [=περίχυσε]
«Διάλε τσ'απολυμαρες σου διάλε!» [=κρητική βρισιά * προλαβαίνουμε το σχέσεις μποτ]

Αν ξέχασα να απαντήσω σε κάποιον θυμήστε μου γιατί σήμερα δεν λειτουργώ τόσο... :P
 #9003  από aoratos
 Τετ Σεπ 23, 2009 12:45 pm
Ένα ξυπνητήρι για την mary_d_ath.

[youtube]yXdks9MWvvU[/youtube]

Έγω πάντως ξυπνάω με ένα από τα ρολόγια που πατάς το κουμπί και ξαναχτυπάνε μετά από 9 λεπτά και με το κινητό που λαλούν κοκόρια. :lol:
 #9007  από ΜΙΜΙΚΑ
 Τετ Σεπ 23, 2009 1:03 pm
Με γειά τα καινούργια σας άβαταρ :lol: !!!
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ -ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ- ΛΕΩ ΝΑΙ!!!
Φιλιά σε όλες και όλους
 #9022  από LL--MM
 Τετ Σεπ 23, 2009 1:35 pm
Καλημερα σε όλους!

Συγχαρητήρια στη Mary _d_ath για τις εξετάσεις, και είς ανώτερα!!! :D :D :D
 #9034  από Maria77
 Τετ Σεπ 23, 2009 3:50 pm
Καλό απόγευμα σε όλους! :D
Έλενα, επιτέλους ξαναέβαλες το παλιό αβατέρ! Αυτό σου ταιριάζει πολύ περισσότερο! ;)
Μary-d-ath συγχαρητήρια για το μάθημά σου! Καλή επιτυχία και στο τελευταίο!

Φιλιά, θα τα πούμε μετά! Πάω να ξεκουραστώ λιγάκι!
 #9046  από Maria77
 Τετ Σεπ 23, 2009 9:36 pm
Mary-d-ath, αυτό που ανάφερες με το σκαλί συμβαίνει και σε μένα! Το είχα ξαναναφέρει σε κάποια παλαιότερη δημοσίευση!
ΒISTONA, συγνώμη αλλά δεν μου άρεσε το αβαταρ σου! :lol: Είναι λιγάκι τρομακτικό! Καλώς ήρθες στην παρέα μας παρεπιπτόντως!
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 2901