• ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΗΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΠ..

• Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #89547  από costas1968
 Δευ Μάιος 06, 2013 1:38 am
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!ΥΓΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ,ΜΥΑΛΟΥ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ.ΠΑΙΡΝΩ ΣΥΜΠΛΗΩΜΤΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ Β ΚΑΙ C.ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΛΩΜΑΤΑ.ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ Ω ΚΑΙ ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ,ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΜΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ...ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.ΧΙ ΧΙ ΧΙ
 #89548  από Φαίδρα
 Δευ Μάιος 06, 2013 2:10 am
Αληθώς Κώστα.
Έκανα αυτό το ποστ --> viewtopic.php?f=43&t=3899
Υπάρχουν κι άλλα συμπληρώματα, εντός των ημερών θα κάνω κι επόμενο ποστ με ανάλογο ύφος.
Ελπίζω να βοηθήσει. :greetings-waveyellow:
 #89549  από fillcinefil
 Δευ Μάιος 06, 2013 2:42 am
Κώστα σημαντική για το νευρικό σύστημα και ειδικά για την ΣΚΠ είναι η D (D3). Στο δίκτυο θα βρείς μέχρι και αναφορές για επαναμυελίνωση, θεραπεία, κλπ κλπ. Παρόλα αυτά σε ημερίδα μας προτάθηκε από γνωστό καθηγητή να παίρνουμε D γιατί λειτουργεί και αποτρεπτικά. Παραθέτω κανα δυό λίνκ (βιντεάκια) αλλά εάν googlάρεις VitaminD και multiple sclerosis θα βρείς της παναγιάς τα μάτια. Και το σημαντικό είναι κάτι φθηνό και (πιθανόν) χωρίς παρενέργειες (ακόμη και σε υπερβολικές δόσεις).

#89891  από costas1968
 Δευ Μάιος 13, 2013 4:01 pm
Αγόρασα σήμερα βιταμίνη b1 βιταμίνη d και μαγνήσιο.Ελπίζω να με βοηθήσουν...Για την βιταμίνη β1 έχω ακούσει πολλά.Υπάρχει εδώ μέσα κάποιος που παιρνοντάς την να έχει δει καλά αποτελέσματα? :text-thankyouyellow:
 #89893  από Φαίδρα
 Δευ Μάιος 13, 2013 4:12 pm
Καλό θα ήταν, πριν λάβετε κάποιο συμπλήρωμα (π.χ. βιταμίνη D) να κάνετε την εξέταση αίματος για τη συγκεκριμένη βιταμίνη. Το γεγονός πως αρκετοί πάσχοντες από πολλαπλή σκλήρυνση, έχουν χαμηλή βιταμίνη D, δεν σημαίνει πως έχουν όλοι. Και υπάρχουν έρευνες που δείχνουν πως σε μεγάλες ποσότητες οι βιταμίνες, όχι απλώς δεν βοηθούν, αλλά αντιθέτως βλάπτουν τον οργανισμό.
Οι εξετάσεις αυτές είναι συνήθως απλές αιματολογικές και με μικρό κόστος.
 #89938  από fillcinefil
 Δευ Μάιος 13, 2013 11:49 pm
Brazil (και άπαντες) δείτε αυτό το videο και θα αλλάξει παντελώς την άποψή σας για την D.
Χονδρικά: Στην αρχή περίπου από το 3 έως το 31 λεπτό είναι μιά κ.Κάρολ η οποία αν και δεν είναι γιατρός, κάνει μια πολύ ενθουσιώδη εισαγωγή. Κατόπιν είναι ο κυρίως ομιλητής Dr. Robert Heaney (Canada) ο οποίος δίνει κι ποιό πολλά στοιχεία.
Προειδοποιώ είναι μεγάλο 1:55 αλλά αξίζει :handgestures-thumbup: :handgestures-thumbup: :handgestures-thumbup: .

έτσι μου ρχετε να κάτσω να το μεταφράσω... αλλά θα με πάρει κανα εξάμηνο.
Άλλη μια φορά που τα συμφέροντα υπερισχύουν.

Χαπακωθείτε! (εγώ ήδη παίρνω, και ψήνω και την οικογένεια).