Απορω πως μιλανε για φαρμακα την στιγμη που δεν ξερουν πως συμβαινει η σκπ...

Σκλήρυνση κατά πλάκας
dream έγραψε:Το μονο που ειδα στην εκπομπη ειναι "κλεισε τα ματια και ακου τους γιατρους!"![]()
![]()
Απορω πως μιλανε για φαρμακα την στιγμη που δεν ξερουν πως συμβαινει η σκπ...![]()
tarirs έγραψε:λιγο πριν το πασχα ειχε εθει ενα ζευγαρι φιλη της συζηγου μου...που δεν με ειχαν δει κ ουτε ηξεραν οτι ειχα ΣΚΠ...οταν μετα απο λιγη ωρα μαθανε,και τους ειπαμε ορισμενα πραγματα πως κ γιατι..μας ειπαν και το θεικο...: '' Εχει βγει φαρμακο και γινεσε καλα δεν το ξερετε ?"Δεν φταίει το ζευγάρι, αλλά η κατευθυνόμενη παραπληροφόρηση από τα ΜΜΕ που επιδιώκουν να κρατάνε το κόσμο σε άγνοια και μία μόνιμη νιρβάνα, με εξαίρεση τη βία κι΄ αυτή γιατί πουλάει. Πως να μάθει ένας μη άμεσα εμπλεκόμενος; Θα κάτσει να διαβάσει για την σκλύρηνση* εγκυκλοπαιδικά, ώστε να ενημερωθεί και να μπορεί ν΄ αξιολογεί ότι ακούει στη τηλεόραση;! Αυτή την εικόνα μας πλασσάρουν, αυτό γνωρίζει ο κόσμος! Γνωρίζεις έστω και μία αντικειμενική και πλήρη πληροφόρηση που να προέρχεται από την τηλεόραση;! Όρεξη νάχεις να ψάχνεις στο διαδίκτυο και να διασταυρώνεις τις πληροφορίες που διαβάζεις!
Ευτυχως που μου το ειπανε δεν το ηξερα......Η παραπληροφορηση..και οατν ειπα οτι περνω αναπηρικη συνταξη...και η συζηγος ειναι στο σπιτι να προσεχει εμενα και την κορη μου τι ειπαν....'' Ειδες και ακουσατε για τις μαιμου συνταξεις.....καλα κανουνε στις επιτροπες....''
Ε,εκει δεν αντεξα.....τους ειπα να με παρουν απο το χερι και να με πανε με το καροτσι ως την εξωπορτα...και τους εδειξα τον δρομο.....,οχι θα μου εριχναν την ψυχολογια,και θα μου τσιτωναν τα νευρα,πασχαλιατικο......
Η συζηγος τους ειπαν να μην ξαναπατησουν το ποδι τους.....