• ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ...

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #89612  από fillcinefil
 Τετ Μάιος 08, 2013 1:52 am
Ελένη μήν μας πετάς τέτοια. Μας φτάνει η σκλήρηνση, μην πάθουμε και καρδιά. Έχουμε και παιδιά. Δώσε σε παρακαλώ τη πηγή αυτής της μελέτης (link κλπ).
Κάποια στιγμή στο παρελθόν είχα διαβάσει, ότι στους άμεσους απογόνους, το ποσοστό είναι 16-17% πάνω από το φυσιολογικό (δηλδή εάν είναι 1 πρός 750, και αν κάνω καλά τις πράξεις πάει 1 προς 630-620 επί του γενικού πληθυσμού). Αλλιώς καήκαμε. :obscene-hanged:

το site genetics.org το έχω γυρίσει ανάποδα δεν το βρήκα το συγκεκριμένο.
 #89674  από eleni POL
 Πέμ Μάιος 09, 2013 10:29 am
Συγνώμη αν μας πίκρανα ! Κι εγώ απαντήσεις ψάχνω.

Το επιστημονικό συμπέρασμα του κειμένου είναι οτι εαν πούμε οτι οι πιθανότητες να πάθει κάποιος σκπ ειναι 1/750, κάποιος που εχει οκογενειακό ιστορικό οι πιθανότητές του είναι 1/40.

Δεν ειναι και τρομερό ποσοστό! Χωρις να είμαι σίγουρη υποψιάζομαι οτι ισχύει σε όλες τις ασθένειες.
[Εχετε ιδέα τα αντίστοιχα ποσοστά στη νοσο του Χάιντιγκεν ,στον καρκίνο ,στο διαβήτη?θελετε να ψάξουμε?]

το βρήκα στο
http://www.nationalmssociety.org/about- ... index.aspx

νομίζω οτι είναι αξιόπιστα πάντως. :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:

( Eιμαστε και σε λάθος τόπο για αυτη τη συζήτηση,μήπως πρεπει να μεταφερθούμε ?)