• ΜΙΚΡΟΝΕΥΡΟΤΡΟΦΙΝΕΣ

• Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #89386  από litsa
 Πέμ Μάιος 02, 2013 11:17 pm
Σοφάκι συμφωνώ και σέβομαι την άποψη του καθενός... και εγώ κατέθεσα κάτι που ένιωσα τελευταία..

καλή Ανάστασηηηηηηηηηηηηη!!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #89388  από boudas
 Πέμ Μάιος 02, 2013 11:30 pm
sofia13 έγραψε:Litsa , πράγματι, ο καθένας μας επιλέγει αυτό που πιστεύει ότι του ταιριάζει. Ομως όταν κάποιοι
απο μάς - στην προκειμένη εγώ- εχουν υποστεί σχεδόν όλες τις ενδεδειγμένες φαρμακευτικές
αγωγές και πάνε απ΄το κακό στο χειρότερο, (ώσεις κάθε τρεί μήνες), ε, κουράζονται και αντιδρούν
όταν ακούν πάλι για έρευνα νέου φαρμάκου.....
Προσωπικά πριν τις αγωγές αυτές , ένιωθα αετός και κατέληξα κότα.
Οργανικά με τσάκισαν .
Και παρόλη την άρνησή μου να συνεχίσω, οι γιατροί με απείλησαν ότι αν δεν υπακούσω, θα καταλήξω σε αμαξίδιο.
Μακάρι να βρεθεί κάτι , αλλά να είναι σωστό όμως.
Αλλιώς πάλι φρούδες ελπίδες θα τρέφουμε.
Δεν απαξιώνουμε τίποτα, συζητάμε και ανταλλάσουμε εμπειρίες.
Και είναι πικρές δυστυχώς ( οι δικές μου τουλάχιστον ).
Αυτά είχα να πώ και να ευχηθώ σε όλους Καλή Ανάσταση.

Σοφια νιωθω σαν να εγραψα εγω το κειμενο
υγ τα εξηγω ολα στο topic που ασχχολειται με τις εμπειριες απο τη χρηση του gilenya
 #89476  από sofia13
 Σάβ Μάιος 04, 2013 2:10 am
Ναί διάβασα για την πολύ κακή εμπειρία σου με τη χρήση του gilenya,
Ευτυχώς πρόλαβα κι΄έφυγα πριν τη χρήση του, μη υπολογίζοντας τις απειλές για αναπηρία
και χρήση αμαξιδίου.
Να μας κρατάς ενήμερους για την πορεία σου.
Καλή Ανάσταση.
 #89485  από ahilleas
 Σάβ Μάιος 04, 2013 9:32 am
Επειδή το θέμα του topic ειναι οι μικρονευροτροφίνες,βρήκα στο διαδύκτιο ένα σχετικό άρθρο και το επισυνάπτω.Ο τίτλος του φυσικά είναι πολύ πιασάρικος,λαικίστικος θα έλεγα,αλλα ......ας ρίξουμε μια ματια...

http://epoptes.wordpress.com/2013/05/03 ... %B1%CF%84/
 #89490  από GTi
 Σάβ Μάιος 04, 2013 11:09 am
ahilleas έγραψε:Επειδή το θέμα του topic ειναι οι μικρονευροτροφίνες,βρήκα στο διαδύκτιο ένα σχετικό άρθρο και το επισυνάπτω.Ο τίτλος του φυσικά είναι πολύ πιασάρικος,λαικίστικος θα έλεγα,αλλα ......ας ρίξουμε μια ματια...

http://epoptes.wordpress.com/2013/05/03 ... %B1%CF%84/
...και γιατί να είναι πιασάρικος και να μην είναι η αλήθεια??? Όλα καλά θα πάνε, το νιώθω, για όλους μας, το έχω ξαναγράψει ;)
 #89491  από ahilleas
 Σάβ Μάιος 04, 2013 11:17 am
Μακάρι,μακάρι,μακάρι!!
Απλως το ακούμε κάθε φορά που παρουσιάζουν κάποιο φάρμακο ή θεραπεία.Για τον τίτλο μόνο σχολίασα και όχι για τη νέα ανακάλυψη.
 #89493  από sofia13
 Σάβ Μάιος 04, 2013 12:03 pm
Nαί, μακάρι όλα καλά να πάνε........μέρα που είναι.....δεν γράφουμε αρνητικά........
αλλά......
αν δεν βρεθεί η κύρια αιτία που προκαλεί την νόσο, πάλι στα ίδια και τα ίδια θάμαστε.....

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ....
 #89514  από GTi
 Σάβ Μάιος 04, 2013 10:08 pm
sofia13 έγραψε:ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ....
Καλή Ανάσταση Σοφία!!! :greetings-waveyellow:
 #89646  από billios
 Τετ Μάιος 08, 2013 10:28 pm
Ευχαριστω και τους 2 για την ενημερωση,θα δειξει..