• ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ...

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #89233  από costas1968
 Δευ Απρ 29, 2013 11:47 am
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΥΣ.ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΚΩΣΤΑΣ.ΕΙΜΑΙ 44 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΣΚΠ ΑΠΟ ΤΟ 1992.Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ 1993.ΔΕΝ ΣΤΑΘΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ <<ΙΣΤΟΡΙΑΣ>> ΜΟΥ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ Ή ΠΕΡΙΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ/ΜΕ ΟΛΟΙ...
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2008 ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΕΤΡΕΧΑ,ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΧΑ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ..ΥΓΙΕΙΕΣ!!
ΔΗΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΒΑΔΙΣΗ,ΙΣΣΟΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ.
ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΕΚΑΝΑ ΠΕΡΣΙ 5ΜΕΡΟ ΣΧΗΜΑ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΧΑΠΙΑ 2-3 ΦΟΡΕΣ.ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2008 ΗΤΑΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ 'Η..<<ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ>> ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ.
ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΑΙΓΗΝΙΤΕΙΟ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ Η ΕΚΕΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ..ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΑ 5ΜΕΡΟ ΣΧΗΜΑ.ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ.
ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΡΕΜΠΙΦ22 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΑ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ..ΠΗΡΑ.ΓΙΑΤΙ?ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ..) ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΗΝ ΩΤΗΣΑ ΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΩΞΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ..
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ..ΧΗΜΙΚΑ.Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΟΙ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ:ΔΙΩΧΝΕΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ?ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?ΣΧΑΣΔ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ...
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΑΣ!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος costas1968 την Δευ Απρ 29, 2013 2:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #89236  από GTi
 Δευ Απρ 29, 2013 12:17 pm
Καλώς ήρθες Κώστα στο mssociety και καλή ανάγνωση...

Αν και 'γω είμαι λίγες μέρες εδώ, νομίζω ότι όλα όσα ζητάς να μάθεις υπάρχουν ήδη γραμμένα. Μπορείς να κοιτάξεις στα αντίστοιχα sections του forum και να βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για ν' απαντηθούν οι απορίες σου.

Σε γενικές γραμμές τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα έχεις μέσα στο μυαλό σου.
 #89241  από eleni POL
 Δευ Απρ 29, 2013 1:06 pm
καλημέρα
θα βρεις αρκετες απαντήσεις -ερωτήσεις εδώ:

viewtopic.php?f=14&t=3871&p=89226#p89226

Λες δε σου κάνουν τίποτα ,κι Αν κάνεις λάθος ομως ?
Μήπως να βρείς ποιο θα σου πάει πιο καλά ,με λιγότερες παρενέργειες?
 #89255  από costas1968
 Δευ Απρ 29, 2013 2:20 pm
ΕΛΕΝΗ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΔΩ ΝΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΗΔΗ.
ΑΠΛΑ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΥΠΟΥ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ Ή ΑΠΛΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ.
ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΞΕΚΑΘΑΡΑΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ,ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΘΩΡΑ ΓΙΑΤΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ.ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΥΣ.ΕΔΩ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΕΣΑΣ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
 #89260  από GTi
 Δευ Απρ 29, 2013 4:18 pm
Κωστή το 2ο συμβαίνει, ουσιαστικά καθυστερούν τη νόσο και τα συμπτώματά της, δεν ανακουφίσζουν από αυτά σε καμία των περιπτώσεων. Ο ίδιος ο οργανισμός είναι αυτός που σ "χ" χρονικό διάστημα θα κάνει τη διαφορά προς το καλύτερο ή το χειρότερο. Αυτό πιστεύω κι αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος από τους άλλους χρήστες.
 #89262  από Π.Μ79
 Δευ Απρ 29, 2013 5:22 pm
Κώστα, η ιντερφερόνη και τα λοιπά φάρμακα, δεν προσφέρουν τίποτα στο θέμα 'αναπηρία'. Αυτό, το έδειξε ξεκάθαρα η έρευνα 'Ιντερφερόνη, 17 χρόνια μετά'.

Τώρα, γιατί οι νευρολόγοι συνεχίζουν να επιμένουν να τις συνταγογραφούν και μάλιστα να λένε ότι βοηθάνε, εγώ σκέφτομαι μόνο ότι μόνο έτσι γεμίζουν τις τσέπες τους.
Αν υπάρχει άλλη εξήγηση, πολύ ευχαρίστως να την ακούσω, αλλά παρακαλώ να γίνει με επιχειρήματα.

Η σκπ δεν απεδείχθη ποτέ ότι είναι 'αυτοάνοσο νόσημα' μετά από 130 χρόνια της ύπαρξής της.
Δεν υπάρχει καταγεγραμμένη καμία έρευνα, που να δείχνει ξεκάθαρα 100% τα Τ και Β λεμφοκύτταρα (το ανοσοποιητικό), να καταστρέφει υγιή μυελίνη!!!

Τα 'αν' και τα 'ίσως' είναι άπειρα από τους νευρολόγους αλλά εμείς, είμαστε τα καλύτερα πειραματόζωα και βέβαια το κυριότερο μέσον να γεμίζουν τις τσέπες τους!
Από θεωρία φουλ, από πράξη κάτω του μηδενός!

Όπως τόσα χρόνια είσαι σχετικά καλά χωρίς φάρμακα, είσαι ακόμα μία απόδειξη, ότι είτε πάρεις αναπόδεικτα φάρμακα για μία αναπόδεικτη ασθένεια είτε όχι, το ίδιο και το αυτό.
Ζαριές ρίχνουμε και ελπίζουμε απλά να'ναι καλές.

ΥΓ: Θα παρακαλούσα συνασθενείς που πήραν τα φάρμακα αυτά για χρόνια, να γράφουν τις απόψεις τους. Μόνο έτσι μπορούμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον...
 #89264  από nicky
 Δευ Απρ 29, 2013 6:01 pm
ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΑ ΤΟ 2000 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2009 ΗΜΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ,ΕΤΡΕΧΑ,ΧΟΡΕΥΑ,ΔΟΥΛΕΥΑ 11 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΟΡΘΙΟ...ΩΣΠΟΥ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ ΕΚΑΝΑ ΟΧΤΑΡΑΚΙΑ.ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕ AVONEX Ο ΓΙΑΤΡΟΣ,ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ 8 ΜΗΝΕΣ...ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ,ΕΧΩ ΚΟΠΩΣΗ,ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ,ΖΑΛΑΔΕΣ...ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ.ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑΞΑ ΓΙΑΤΡΟ,ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕ COPAXONE...ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...
ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΕ ΚΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΣΑΚΙΣΕ...ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ AVONEX ΚΙ ΑΥΤΟΣ...ΤΩΡΑ REBIF...ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ REBIF...ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ...ΑΥΤΑ!!!! ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!
 #89265  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Δευ Απρ 29, 2013 6:58 pm
Νicky, η περίπτωση να διαγνωσθούν δυο στην ίδια οικογένεια είναι κάτι το πολύ σπάνιο ή κάνω λάθος; ..στατιστικά πάντα μιλώντας. Εγω πάντως πρωτη φορά ακούω κάτι τέτοιο.
Ευχομαι απο καρδιάς σε σενα και στον αδελφό σου τα καλύτερα και πάντα δυνατοί.
 #89266  από Στάθης
 Δευ Απρ 29, 2013 7:08 pm
Γεια χαρά Κώστα, όσοι ακολουθήσαμε (και αρκετοί που ακολουθούν) το κατεστημένο εγκαταστημένο τρόπο "θεραπείας" της νόσου... καταλαβαίνουμε ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων εξυπηρετούμε ένα πολύ καλά ριζομένο σύστημα:

Εικόνα

Θα σας παρακαλούσα, όταν κάποιος στο μέλλον σας πει ότι το σώμα σας έχει "αυτοανοσήση" να του τραβήξεται ένα πολύ δυνατό σκαμπίλι.... :violence-smack:

Το σώμα μας αποτελείται από 10 τρισεκατομμύρια κύτταρα, κύτταρα τα οποία έχουν μια δουλειά να πραγματοποιήσουν. Να πιστέψουμε στην αγάπη και δύναμη του σώματός μας και ας ξυπνήσουμε το συντομότερο.
 #89267  από costas1968
 Δευ Απρ 29, 2013 7:42 pm
Παιδιά σας ευχαριστ'ω για την άμεση ανταποκρισή σας.Θα είμαστε σε επαφή